θα θελες κεφαλα,το απολυτηριο μου ηταν ΑΣΠΡΟ
Printable View
θα θελες κεφαλα,το απολυτηριο μου ηταν ΑΣΠΡΟ
χαχαχααχχαχα ,βοηθησα κι εγω λιγο :malakia:
Toν περασμενο σεπτεμβριο.
μπαη δε γουεη το "2" μπροστα στο πενταψηφιο αριθμο των ποστ σου με τρομαζει.
ΤΟ Π.Ν. ειναι ενοπλες δυναμεις...Μην μας προσβαλεις την θητεια.
ε καλα αν εξαιρεσεις οτι δεν εχει σκοινακια πορειες βολες καθε μηνα στρατηγικες ταξιαρχικες προσοχες αναφορες φρουρες οτι δεν μπαινετε σε πλοια και οι υπηρεσιες πανε στην εμπλοκη 5 εξω μια μεσα ...ειναι στρατος!
α και το οτι η αδεια απολυσεως ειναι κανα τριμηνο... , ο κολητος μου απολυεται κιαυτος τωρα στις 14... εχει ληξει η αδεια του εδω και δυο βδομαδες και δεν τον εχει ψαξει κανεις...
Μας προσβαλεις. Ειπαμε ειναι ενοπλες δυναμεις. Δεν ειπαμε οτι εμεις ειμαστε οπλισμενοι.
Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι παραβλεπεις την συνεισφορα του Ναυτικου στην ανδρωση των νεων μας, με διαφορετικο τροπο ειναι αληθεια, απ οτι το Πεζικο κλπ που οκ εχουν αλλη φιλοσοφια.και δεν θα γινοταν διαφορετικα εφοσον το Ενδοξο Π.Ν. μας εχει και ενα επιπεδο ΝΑ με το συμπαθιο καθως και δεν καταφευγει σε αυτες τις βαρβαροτητες...αναφορες και τα τοιαυτα ποταπα που ειναι για τον λαουτζικο... Και φυσικά να μην ξεχνάμε τις προσωπικοτητες που εχουν υπηρετησει και τιμησει την φανελα με το 10....Γιοι ναυαρχεων, πολιτικων, εφοπλιστων, επιχειρηματιων, ναυτικων αλλα και ο απλος λαος με βυσμα νιωθει περηφανεια καθως ντυνοταν στα λευκα. Εχει αλλη αξια. Και μην ακουω υπερβολες του στυλ 5 εξω, 1 μεσα . αυτα ειναι για τα βυσματα(μην σου πω και 30 εξω 1 μεσα...ή ολες εξω....). Επίσης παραφιλολογιες του στυλ αδεια απολυσεως 3 μηνες...και δεν τον ψαχνουν...φυσικα και θα τον ψαξουν να του δωσουν το χαρτι απολυσεως. Α! ολα κι ολα! ειναι τυπικοι σε κατι τετοια.... Οποτε καταλαβαινεις οτι συμβαλλουμε στην αμυνα της χωρας γινομενοι εθελοντικα σε περιπτωση πολεμου στοχοι για τους απεναντι μιας και θα μας στειλουν στο μετωπο για να πεθανουμε ηρωικα και να αμυνθειτε εσεις μετα.οχι οτι δεν θα πεθανετε αλλα λεμε τωρα. Ενώ το σωστο πχ θ ηταν να δεξιωσουμε μετα την μαχη τους εναπομειναντες ηρωες...ή εστω να σφουγγαρισουμε τα αιματα. Ζορικες δουλειες αμφοτερα ειδικα αμα οι Τουρκοι θελουν φαγητα που ο μαγειρας μας δεν θα κατεχει.
υγ. Πες αυτου που πηρε 3 μηνες αδεια απο λυσεως οτι ειναι κωλοβυσμα....απο μενα πες του. 04Δ. (Εγω γιατι πηρα μονο 35 ρε πουστη μου...συν 5 που δεν πατησα 40.ουτε 2 μηνες...)
Αυτήν την περίοδο το ναυτικό είναι τίγκα στον κόσμο, γι'αυτό παίζουν τρελές άδειες. Φίλος, όχι βύσμα αλλά που πήγε εκεί από εμποροπλοιάρχων, κατέληξε σε καράβι μέσα(πρέπει να το βγάλαν βόλτα 1-2 φορές όλες κι όλες βέβαια), αλλά και πάλι οι άδειες άδειες. Είναι με απολύσεως από τον Μάρτη και περιμένει το χαρτί. Ζήτημα να έκλεισε 5 μήνες μέσα στο 12μηνο.
κάτι τέτοιο ισχύει και το πληρώνεις με την εκκαθάριση φόρου.
dld den pas strato gia 160e?
επίστρατος ρε
καλα με τους επιστρατους ειχαμε κλασει.. που σκαει ο αλλος..υπολοχαγος (απο δοκιμος) με ραστα και μουσια... ρισπεκτ!