teleiwse h sindromi sto wow... :|
Printable View
teleiwse h sindromi sto wow... :|
Η ξαδέρφη μου που είναι 8 μηνών (αν θυμάστε είχα ποστάρει φωτογραφίες απο το πιτσιρίκι πριν καιρό), έσπρωξε με τα πόδια του τον τοίχο, και έπεσε απο το καρεκλάκι που άραζε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του και να μείνει αναίσθητο. Μετά απο το διαγαλαξιακό σοκ των θείων, την τσίμπισαν και την πήγαν στο νοσοκομείο Θήβων, όπου και τους ενημέρωσαν ότι λόγω ηλικίας και ύψους απο το οποίο έπεσε, πρέπει να πάει στο Παίδων για να μην γίνει καμιά μαλακία. Αν και στα μέσα της διαδρομής απο Θήβα μέχρι Αθήνα, επανήλθε και γελούσε και έπαιζε με το κινητό του θείου μου, ο γιατρός θα την κρατήσει μέσα απόψε για παν ενδεχόμενο. Οι ακτινογραφίες δεν έδειξαν κάτι, αλλά έχω πάθει από την ώρα που έμαθα τα νέα. Μαλάκες όταν θα γίνω μπαμπάς ξέρω γω, θα είμαι ο πιο ηλίθιος μπαμπάς έβερ κρειέϊτηντ. Σείριουσλι. :|
Επίσης είναι το ξαδέρφι με το οποίο έχω την μεγαλύτερη διαφορά (και έχουμε και κοντά γεννέθλια τον Σεπτέμβρη- 27 χρόνια μόλις). Και στις 14/7 βαφτίζεται κιόλα.
Πωπωπω να γαμήσω...
ψυχραιμια
+1Quote:
Originally Posted by enitharmon
μόλις είδα τα φετινα θέματα χημείας
ενταξει, δυσκολότερα από αυτά που μαθαίναμε εμείς, ανεβασμένο το επίπεδο, αλλα εξακολουθούν να βάζουν τα παιδιά να μαθαίνουν ΑΠΕΞΩ!!!
ΤΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΜΑΔΑ VA ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ, ΑΖΩΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ
και μετα πανε να βγαλουν επιστημονες...
Ehm, to nohma einai na katseis na piaseis th logikh tou periodikou pinaka kai na vreis monos sou oti einai to azwto, oxi na to matheis apeksw. An katalava kala ti les dld giati den koitaksa ta themata.
δε λεω αυτο
και στην ασκηση πουθενα δε ρωτανε "βρείτε το στοιχείο με αυτά τα χαρακτηριστικά". Πρέπει να ξέρεις ότι το Άζωτο ανηκει στην 5η ομάδα (η περίοδος έχει μικρή σημασία) και να ξέρεις τα χαρακτηριστικά της 5ης ομάδας. Και ναι, στη χημεία πρέπει να ξέρεις απέξω τις Α τουλάχιστον ομάδες (οκ, ας τα αφησουμε για τους χημικους αυτο).
αναφέρομαι στο 2.1 β. Δεν έχουν νόημα τέτοιες ερωτήσεις, τουλάχιστον για τη δική μου αντίληψη. Νόημα έχει να ρωτήσεις γιατι το χλωριο ειναι πιο ηλεκτροαρνητικό από το αζωτο, όχι να δώσεις ηλεκτρονική δομή και τέτοια. Αυτα ερχονται μετα...
και τι στο μπουτσο ειναι ο τομέας p του περιοδικου πινακα; τόσα χρονια δεν το εχω ακουσει ποτε
γενικά οι ομάδες απο την 13η μέχρι την 18η αποτελούν τον p τομέα του Π.Π. τα στοιχεία αυτών των ομάδων έχουν ηλεκτρονιακή διαμόρφωση εξωτερικης στιβάδας ns^2 np^x όπου χ=1,2,3,4,5,6 και n η εξωτερική στιβάδα.
(με κάποια επιφύλαξη γιατί το μάθημα το δίνω τον σεπτέμβρη και τις πανελλήνιες προσπαθώ να τις ξεχάσω)
α, πολυ ωραία, τομέας p οι ομάδες 13 με 18 και στη λύση της άσκησης το στοιχείο αναφέρεται οτι ανήκει στην VA. Ας αποφασίσουν ποια ονοματολογία θα ακολουθήσουν...
οι ομάδες 3-12 είναι ο τομέας d να υποθέσω;
πολύ σωστά. όσο για την ονοματολογία, όλες μαζί, για να κάνουν μπούγιο.
σωστοι οι γιατροιQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
συνηθως δεν ειναι τιποτα απο μια διασειση
αν ομως σπασει ο διαολος το ποδαρι?
μπορείς να πάρεις κάνα κλουβί τεράστιο ας πούμε να είναι κ άνετοQuote:
Originally Posted by enitharmon
κ όποτε είσαι σπίτι να το βγάζεις κι όλα..
τα καλώδια μπορείς να τα καλύψεις με κάποιον τρόπο (μονοτική ας πούμε)
αν κ ένα άλλο πρόβλημμα που μου ήρθε τώρα είναι τα περιττώματα που θα αφήνει αν είναι συνέχεια έξω
γμπρμπ ψυχραιμία κ περαστικα.. να πάνε όλα καλά κ να είναι μια χαρά η μπέμπα
κ ο αδερφός (18μηνών) τις προάλλες έριξε σε όλο του το χέρι βραστό νερό κ ακόμα είναι με γάζες κτλ
βδγ, οι γονεις που μετα από χρόνια κάνουν κι άλλο παιδί πρέπει να ειναι θεουληδες γενικα (διαφορα 15+ χρόνια ανάμεσα στα 2)
19 για την ακρίβεια (η πρώτη κόρη απο τον 1ο γάμο του θείου μου).
21 χρόνια διαφορά απ'τον μπράδερ :spin: