εγώ ναδεις φταρνισμα κάθε πρωί, απότις 6 ξυπνάω με αυτό.
μπιφτεκι, κάτσε πάνω σε τσιμέντο που το βαράει ήλιος αυτές τις μέρες να δεις ψησιμο που θα κάνεις :P
Printable View
εγώ ναδεις φταρνισμα κάθε πρωί, απότις 6 ξυπνάω με αυτό.
μπιφτεκι, κάτσε πάνω σε τσιμέντο που το βαράει ήλιος αυτές τις μέρες να δεις ψησιμο που θα κάνεις :P
Καλημέρα σας. Βαριέμαι.
Α! Επίσης πήγα απο το κολυμβητήριο του Πειραιά χτες, και ρώτησα. Ωραία είναι, δουλεύει όλο το χρόνο εκτός απο Αύγουστο, είναι υποχρεωτικό το σκουφί και τα γυαλιά, και ευτυχώς δεν χρειάζεται να φοράω μαγιώ σπέέντο. Τουλάχιστον μέχρι να γίνει το σώμα μου ένα μπρούτζινο άγαλμα. :admin:
Εγώ ρε γαμώτο που είχα ρωτήσει θελανε εξετάσεις από παθολόγο/δερματολόγο και ποιος χάνει μισή μέρα στο ΙΚΑ για τέτοιες μαλακίες.
Ε, σιγά, δεν έχεις κάναν οικογενειακό παθολόγο/δερματολόγο?
ρε άντε πάτε στη θάλασσα και αφήστε τα χλωριωμένα κατουρόνερα των πισινών
Για να πας στην κοντινότερη καθαρή Θάλασσα εδώ, πρέπει να φας μια ώρα και να κάνεις καμια 15αριά χιλιόμετρα. Επίσης η πισίνα έχει ένα άλφα πρεστίζ.Quote:
Originally Posted by Candiru
Quote:
Originally Posted by Candiru
Που είναι πιότερο κατουρημένη και αμαλάχει έχει και τη βενζινίλα από τις μαλακίες που οδηγάνε οι κάγκουροι της θάλασσας... καταλάβατε ποια λέω, ε; Α, επίσης πού και πού βρίσκεις και από καμιά μοναχική σκουπιδοσακούλα να επιπλέει παρέα με τα παγωτόχαρτα.
Γενικά βέβαια μου αρέσει η θάλασσα. Οι περισσότεροι λουόμενοι να έλειπαν....
όσοι και να κατουρήσουν στη θάλασσα, τα ούρα αποδομούνται, είναι ζωντανό οικοσύστημα με δισεκατομμύρια πλαγκτόν-αποδομητές, αλλά και αντισηπτικα υγιεινά συστατικά,Quote:
Originally Posted by the_kindly_one
όμως ένας να το κάνει στην πισίνα, καπούτ, χώρια το χλώριο που προκαλεί σε πολλούς αλλεργία, ήπια ή και θανατηφόρα.
Καλύτερη περίοδος πάντως για θάλασσα Μάης και Σεπτέμβρης-Οκτώβρης για όσους δεν αντέχουν το κρύο. Ούτε κάγκουροι, ούτε βρωμα αντιηλιακών, ούτε ντάλα ζεστη
υπερβολες.... :roll:Quote:
Originally Posted by the_kindly_one
Για τις πισίνες έχεις σαφώς δίκιο. Απλά όπως πάμε και την εμπειρία στη θάλασσα τείνουμε να την κάνουμε δυσάρεστη...
Το σ/κ πάντως που θα ψήνεται η θεσσαλονίκη στους 41 και 43 βαθμούς, εμείς θα πλατσουρίζουμε ευτυχισμένοι στις παραλίες της Χαλκιδικής. Προτιμώ τα παγωτόχαρτα από τα τσιμεντένια αλώνια.
@Καντιρού αυτό
Εσύ αποπάνε,
:pink:
και καλα να κατουρισουν τη θαλασσα που ειναι ανοιχτη απο παντου,αν κατουρισουν τη πισινα τι κανεις; :P
το πίνεις.
7-15 Ιουλίου θα βρίσκομαι εδώ:
http://i131.photobucket.com/albums/p...979/tower2.jpg
20 Ε ο πύργος την μέρα και πισίνα. Τι άλλο θέλω?
περιλαμβανεται και η τυπισσα με το στρωμα στην τιμη?
:P
Είναι η ξαδέρφη μου :P