παίζει αυτό εδώ, αλλά δεν έχω άποψη
http://www.anyweb.gr/fax-via-internet/
Printable View
παίζει αυτό εδώ, αλλά δεν έχω άποψη
http://www.anyweb.gr/fax-via-internet/
υποπτο φαινεται, μακρια
τί είναι αυτό το wish application στα windows 7 που μου τρώει CPU?
θα το γαμήσω ε
πινακας ελεγχου-> θνινσταλλ προγραμσ -> θνινσταλ Tk 8.4 for Windows -> γαμησε το
wish = amsn
We apply our approach to
the complex strategy game Civilization II using the official game manual as the text guide.
Our results show that a linguistically-informed
game-playing agent significantly outperforms
its language-unaware counterpart, yielding a
27% absolute improvement and winning over
78% of games when playing against the builtin AI of Civilization II.
http://people.csail.mit.edu/regina/my_papers/civ11.pdf
ma8ane to bot na paizei civ2 dinontas tou san training data mono to manual....
να τους γαμησω?
σημερα ηρθε η οθονη αντικαταστασης...ολα ωραια ολα καλα,ουτε σεντσι στον κουριερ και παω να την συνδεσω
αναβει με φοβερη επιτυχια,βλεπω το φως το αληθινο και φκιανω φραπε επαγγελματικο για ατελειωτη ευχαριστησις στα ιντερνετς
ξαφνικα εκει που εβλεπα τα πρωτοσελιδα ο κοσμος πρασινισε (η καπως ετσι)
ε θα τους γαμησω
μην έχασες επαφή με τα καλώδια; συμβαίνει συχνά λεωγώ
κανε εντιτ με την επιλυσις του προβληματος
μμμμμ είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ που μπορείς να κάνεις, αν το πρόβλημα είναι hardware, τημπούτσισες, μόνη λύση γίνεσαι celtic
τσεκαρε τα βασικα ρευμα/καλωδια και αν οντως εχει κιαυτη προβλημα παντη ξανα πισω, που ετσι φαινεται
WTF και LOL...επανηλθε στα κανονικα χρωματα μονο του
μα ποσο ΠΑΟΚ ειμαι τελοσπαντων?
καλητύχη λοιπόν και μακριά απ΄τους ντάντουρες, πειράζουν τα μάτια
ΘΡΥΛΕ
ΘΥΜΙΣΟΥ
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΜΕ
ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ
παιζεται το fable 3 αν δεν εχεις παιξει τα προηγουμενα;
ΝΟΜΙΖΩ πως το 2 δεν ειχε συνοχη με το 1ο, οποτε μαλλον ναι
εχεις κανεις ιδεα πως μπορω να σπασω ενα αρχειο excel με 50.000 εγγραφες σε 50 αρχεια των 1000 το καθε ενα? παιζει κανα προγραμματακι να γινει αυτοματα η δουλεια?
Είναι πολύ εύκολο, θα το κάνεις με VB δεν ξέρω vb περίμενε κάποιον που να ξέρει :oops:
βιαζομουν οποτε καθησα και το κανα με το χερι :P
ποσο γαματο παιχνιδακι ειναι το arkham asylum?και το ιδιο ισχυει για infamous κ.α. και γενικα αυτο το καλοκαιρι επεσε αναθεωρηση αποψεων για παιχνιδια που ειχα παρεξηγησει αρχικα.σκεφτομουν να κανω και θρεντ για αυτη τη φαση αλλα δεν ξερω αν θα εχει συμμετοχη(και βαριεμαι).
ελα ρε...πως γινεται να ειναι οντως ωραια; καντο, εγω θα συμμετεχω :!:
δεν θυμαμαι να εχω ψοφισει τοσες πολλες και μαζεμενες φορες σε ενα playthrough παιχνιδιου οσες στο limbo.κατα τ'αλλα,απλα υπεροχο.
weee βγήκε για πισί, παιχνίδαρος. μπράβο για την υπενθύμιση.
Το τσίμπησα και γω. Κάργα καβλωτική ατμοσφαιρίλα.
ξέρει κανείς το ζόρι μπορεί να τραβάει τελευταία το dvd writer μου και για να γράψει ένα DVD χρειάζεται 45 λεπτά; σε οποιαδήποτε ταχύτητα και να το βάλω πάντα τόσο χρόνο κάνει. Τα DVDs γράφονται κανονικά.
Γιατί γράφεις DVD;
επειδή οι σκληροί μου δεν έχουν άπειρη χωρητικότητα
Προφανώς, αλλά τι ακριβώς αποθηκεύεις; Γενικώς, σε θέμα απόδοση/τιμή ο σκληρός δίσκος συμφέρει ανά GB. Προτιμότερο είναι δηλαδή να πάρεις ένα δίσκο 2ΤΒ σε εξωτερική θήκη και να τον γεμίσεις παρά να σπαταλάς ώρες και και λεφτά γράφοντας DVD.
Στη δική μου περίπτωση επίσης ανακαλύπτω πως ένα τεράστιο μέρος όσων κατεβάζω μπορώ απλά να ξανακατεβάσω σχετικά γρήγορα αν χρειαστεί, με μερικές εξαιρέσεις κάτι ντοκυμαντέρ 20GB+. Είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι κάτι σε DVD format;
tl;dr το internet είναι ο σκληρός μου δίσκος
και γω καποτε εγραφα data dvd αλλα απο τοτε που εβαλα 24αρα συνδεση απλα σβηνω και αν χρειαστει ξανακατεβαζω.350gb σκληρος και σπανια γεμιζει.
Βασικά δεν σβήνω ποτέ τίποτα. Θέλω να κρατάω τα πάντα, είναι ένα κόλλημα. Οπότε όσο μεγάλο σκληρό να έχω κάποια στιγμή θα γεμίσει.
Με το ίδιο σκεπτικό κάποια στιγμή η βιβλιοθήκη σου θα γεμίσει από DVDιέρες και δε θα χωράει τίποτα πλέον. Αλλά και πάλι, αγόρασε εξωτερικούς δίσκους, πιο φτηνά θα σου βγαίνει ανά GB.
Κάπου εδώ δεν μπορεί να πει κάποιος ότι ο σκληρός μπορεί να σου μείνει στα χέρια ενώ τα ντιβιντί δεν έχουν τις ίδιες πιθανότητες; Και μιλάμε πάντα για αρχεία που δεν μπορείς να ξαναβρείς εύκολα, όχι για ένα flac radiohead ας πούμε. Εγώ πχ νιώθω μια άλφα ασφάλεια όταν σκέφτομαι ότι τα βοοτλεγς μου είναι σε ντιβιντί και όχι σε εξωτερικό. Μαλακία μου;
να σου πω την αλήθεια πιο εύκολα χαλάει ένα dvd παρά ένας σκληρός δίσκος
Αν δεν το προσέχεις εννοείς (γρατζουνιές-καφέδες-τέτοια) ή γενικά μπορεί να χαλάσει χωρίς λόγο; Να ξεχάσω όσα ήξερα;
μην μου πεις για "30 χρόνια λολ" σου μιλάει για ιδανικές συνθήκες, σε ιδανικό μέρος φύλαξης.Quote:
Few, if any, life expectancy reports for these discs have been published by independent laboratories. An accelerated aging study at NIST estimated the life expectancy of one type of DVD-R for authoring
disc to be 30 years if stored at 25°C (77°F) and 50% relative humidity.
This testing for R discs is in the preliminary stages, and much more needs to be done.
Γενικά αν θεωρείς ότι είναι πιο ασφαλές το dvd από έναν HD ξέχνα ότι ήξερες.
Ωστόσο περιμένουμε και ποστ Degial για διευκρινίσεις :)
Διάολε.
ακου να δεις φάση
αποθηκεύω αρχεία σε ενα φάκελο,στα Εγγραφα Μου
και ταυτόχρονα τα αποθηκεύει ΚΑΙ στον φάκελο Οι Εικόνες Μου
πως γίνεται να σταματήσει γαμω τα Windows7;