ναι. θα μεινει στη Μιλαν. στανταρ..
Printable View
ναι. θα μεινει στη Μιλαν. στανταρ..
Στέισον πώς πήγε χθες στο Ολντ Τράφορντ;
1-2 sto 93'
se agapw
kai etsi gia na goustaroume parte ligo sheva http://youtube.com/watch?v=QEwcvRjXcCs
;) Το καλοκαίρι θα είναι μακρύ. Ο Owen στη Hull City και τέτοια. Σταματάω το οφφτόπικ.
tosa lefta dinei to fa cup?
Όχι αλλά έμενε ελεύθερος και δέχτηκε. Και είναι μόλις 28 :touched:
eleu8eros nai alla pou ta brhke h hull ta wages?tosa liga zhthse?
100.000 ευρά χτύπησε. Έχω πουλήσει άπειρους παίχτες κ έχω πάρει ελάχιστους τα 4 χρόνια που τη μανατζάρω, άρα.
Έντιτ : το γαμήσαμε έλα μσν ή πάμε στο θρεντ του μάνατζερ ;ρ
http://www.spor24.gr/html/ent/644/ent.117644.asp
na giati einai toso trelos skorer o novitzki...
Ο Νοβίτσκι τραγουδά... Χάσελχοφ
Ο Ντιρκ Νοβίτσκι αποκάλυψε το μυστικό της ευστοχίας του από τη γραμμή των βολών, από όπου "εκτέλεσε" τους Σπερς στο προηγούμενο ματς; Τι κάνει; Τραγουδάει... Ντέιβιντ Χάσελχοφ.
Πρόκειται για τον γνωστό ηθοποιό του "Ιππότη της ασφάλτου" και του "Baywatch", ο οποίος θεωρείται μεγάλος σταρ στη Γερμανία, αλλά όχι στον υπόλοιπο κόσμο, όπου τον θεωρούν μάλλον... θιασώτη του κιτς.
Μάλιστα ο Χάσελχοφ επιχείρησε και μια καριέρα σαν τραγουδιστής, κυκλοφορώντας πριν από πολλά (...πολλά) χρόνια το "Looking For Freedom". Αυτό ακριβώς το χιτ μουρμουρίζει ο Γερμανός άσος όταν βρίσκεται στις βολές.
"Προσπαθώ να ηρεμήσω. Υπάρχουν πολλά που παιρνούν από το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή. Γι αυτό σιγοτραγουδάω για να αφαιρέσω την πίεση. Το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν μεγάλη επιτυχία όταν ήμουν μικρός στη Γερμανία" λέει ο Νοβίτσκι.
"Έπρεπε να μου μάθει κι εμένα αυτό το κόπλο. Εγώ σούταρα στο 70% στην καριέρα μου. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ" πρόσθεσε ο Έιβερι Τζόνσον.
Παλαιότερα κι άλλοι παίκτες έχουν το δικό τους τελετουργικό κατά τη διάρκεια των βολών. Ο Καρλ Μαλόουν "μιλούσε" στη μπάλα, όπως κι ο δικός μας Παναγιώτης Φασούλας που έλεγε "μέσα". Ο Σεμπάστιαν Τέλφερ περνάει τη μπάλα γύρω από τη μέση του, ενώ ο Λάρι Αγιούζο χτυπάει εναλλάξ τα δύο του μπράτσα του, όπου έχει τατουαζ της οικογένειας του.
http://www.spor24.gr/html/ent/658/ent.117658.asp
Σαββίδης: "Αποχωρώ απο τις συνομιλίες"
Ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης οτι αποσύρει το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς δεν μπορεί να βρεθεί "χρυσή" τομή.
Συγκερκιμένα είπε στον "EXTRA Sport" "Βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσω την εξαγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για την δική μου επίσκεψη ο κ. Παγώνης γνώριζε τον χρόνο που θα ερχόμουν και οπωσδήποτε ένιωσα συνάντηση ότι από το τραπέζι έλειπε ο κ. Γούμενος και συζητούσε την πώληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σταματήσαμε την χθεσινή συζήτηση ώστε να ξανασυναντηθούμε σήμερα το πρωί περαιτέρω συζητήσεις. Στη συνάντηση που είχαμε με τον κ. Κατσαρή είχαμε συνεννοηθεί να συναντηθούμε και με τον κ. Παγώνη για λόγους που δεν κατάλαβα μεταφέρθηκε για σήμερα, όπου υπήρχε μια επικοινωνία τηλεφωνικά για να βρεθούμε με τους κ.κ. Παγώνη ή Κατσαρή.
Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να λειτουργώ έτσι και δεν καταλαβαίνω. Έχω αποφασίσει να σταματήσω κάθε κύκλο επικοινωνίας και εξαγοράς. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη τοποθέτηση τι θέλουν οι μεγαλομέτοχοι να κάνουν. Θέλω να είμαι απέναντι στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ απόλυτα υπεύθυνος και επιθυμώ το γρηγορότερο να δοθεί μια καλύτερη λύση στο πρόβλημα της ΠΑΕ.
Μέσα στις επόμενες δύο μέρες θα δώσω και την δική μου γραπτή δήλωση για την αποχώρησή μου. Ήρθα εδώ για να προσφέρω αρκετά εκατομμύρια ευρώ δυστυχώς όμως δεν μπορώ να βρω ανταπόκριση. Μέχρι αργά το βράδυ είχαμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας, τι ζητάμε για την εξαγορά της ΠΑΕ. Θέλω να μεταφέρω όλη μου την αγάπη για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους. Ακόμη και εγώ έχω γίνει ΠΑΟΚτσής".
mpeeeeeeeee
Tha nai polu malakes na afisoun ton Zlatan (Unholy lupamai alla den einai dikos sou, exete ton Totti eseis) na paei stin Milan, einai paixtaras ki as itan deforme fetos.
Ναι έχουμε και τον Τόττι αλλά ο Ζλάταν είναι δικός μου δικός μου δικός μου κι άλλα τέτοια χαζά.
O Eθνικός στη Β' κουφάλες.
Ισοφάρισε 1-1 τον Μεσσηνιακό στο 94'.
kairos htan
pwpw .. htan na paw sto ghpedo.. emfragma tha pathaina :PQuote:
Originally Posted by eleventh guardian