τα πρώτα 5000 είναι αφορολόγητα και τα υπόλοιπα φορολογούνται με συντελεστή 10%. αν δεν έχεις προπληρώσει κάποιο φόρο ή αν δεν έχεις έξοδα που εκπίπτουν (π.χ. ασφαλιστικές εισφορές), αυτό είναι το ποσό που θα πληρώσεις.
κοινώς, τον πούλο όλοι μας :|
Printable View
Γαμώ το μουνί που τους πέταγε, ρεηβεν.
Πιξις, δεν είπα πως θέλω να τις καταθέσω, απλώς πανικοβλήθηκα όταν είδα πως μου λείπουν 1400ευ αποδείξεις.
Με αρκετη καθυστερηση ευχαριστω ολους για τις ευχες!! και με τη σειρα μου ευχομαι χρονια πολλα σε ολους τους συν-εορταζοντες :)
Φέτος θα πέσουν κορμιά με τα εκκαθαριστικά.
Πολλοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι σημαίνει 5000 αφορολόγητο και δυστυχώς θα το συνειδητοποιήσουν the hard way.
Barb, κουράγιο, όλοι σχεδόν κάπως έτσι θα τη φάμε. Τσέκαρε όπως και να 'χει ξανά όλα τα δικαιολογητικά μισθοδοσίας μήπως παρ' ελπίδα έχεις ξεχάσει κανένα παρακρατηθέντα φόρο.
5000 αφορολόγητο λέει. Γιατί αν ζεις με πάνω από 360 ευρώ το μήνα πρέπει να φορολογηθείς.
oi kato apo 30 den exoun 9 xiliades aforologito?wtf
έχουν αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια. http://www.e-forologia.gr/cms/viewCo...aspx?id=110499
ekpliktika
εμενα μου ηρθε διπλασια απο περισυ παντως, εβαλα τις φωνες οταν το ειδα.
εισόδημα από ΟΑΕΔ (επίδομα ανεργείας) δηλώνουμε? χωρίς να έχει έρθει κάποιο χαρτί σπίτι!
Πας και ζητάς βεβαίωση αποδοχών από ΟΑΕΔ και το κοτσάρεις στη δήλωση. Drumsick αποδείξεις γιατρών, φροντιστηρίων κλπ δεν εμπίπτουν στην κατηγορία των αποδείξεων 25% του εισοδήματος και μπαίνουν σε άλλο πινακακι ώστε ένα μέρος τους να εκπίπτει από τη φορολογία εισοδήματος (αν θυμάμαι καλά από τα φοιτητικά μου χρόνια), αν βέβαια το εισόδημα σου ξεπερνά το αφορολόγητο.
Για παράδειγμα:
• νέος κάτω των 30 με εισόδημα 8.999 ευρώ το χρόνο δεν θα πληρώσει καθόλου φόρο ενώ ένας άλλος ίδιας ηλικίας με εισόδημα 9.450 ευρώ το χρόνο θα πληρώσει 445 ευρώ φόρο
αυτο θα ισχυει τοτε τι να σου πω κατσε να ψαξω λιγο παραπανω γιατι εγω παρατηρω πως θα παρω πουλο και θα πληρωνω παρολο που ημουν ανεργη τοσο καιρο
ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΕΣΠΑ ΝΤΡΑΜΣΙΚ
Για παράδειγμα:
• νέος κάτω των 30 με εισόδημα 8.999 ευρώ το χρόνο δεν θα πληρώσει καθόλου φόρο ενώ ένας άλλος ίδιας ηλικίας με εισόδημα 9.450 ευρώ το χρόνο θα πληρώσει 445 ευρώ φόρο
αυτο θα ισχυει τοτε τι να σου πω κατσε να ψαξω λιγο παραπανω γιατι εγω παρατηρω πως θα παρω πουλο και θα πληρωνω παρολο που ημουν ανεργη τοσο καιρο
http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/5790
Νομιζω τις απλες αποδειξεις και παλι πρεπει να τις βαλεις κανονικα αλλα θα ρωτησω και τον λογιστη το μεσημερι που θα ερθει.
Βρε για τις αθεώρητες τριπλοτυπες λεω!
Το εισόδημα μου είναι 8,422. Θα τους γαμήσω.