Omoiotites aka Sosies ο τραγουδιστης με John Goodman στον Lebowski
Printable View
http://i41.tinypic.com/9916zb.jpg
εξαιρετικη συλλογη χεβυ μεταλ ΡΟΚ που εβγαλε το 1989 ο γνωστος μπουχεσας των napalm death(shane embury) απο την εταιρεια του manic ears.
οταν ξεκινανε οι ripcord να γαμανε παναγιτσες,παιρνουν την σκυταλη οι intense degree και ξεκωλιαζουν την παπαδια μεσα στο ιερο,κατοπιν οι extreme noise terror γαμανε καθε μανα οπου βρεθουν και φυσικα οι μελωδικοτατοι heresy χοροπηδανε πανω στα λειψανα του αγιου παφνουκιου του μυροβλητη.
για να μην πω τι κανουν σε οικολογικα μουνοπανα οι concrete sox,ή για τις αγαθοεργιες των septic death και τα κλωτσομπουνια τους σε γερους,γυναικες και παιδια.
και σε αυτο συμφωνει ο κωστας ο κουολεμας,ο μητσος ο ρατους,ο μπαμπης ο ντεσεκρασιον.βεβαιως εχουμε τις διαφωνιες του θαναση του στηλ θανασιν αλλα τι να κανουμε.
ο τολης ο ρατος και ο αχιλεας ο τανκαρντ διαφωνουν
ο ενας ειναι μεγιστος καθυστερημενος και του αλλου του γαμαμε απλα την μανα.
ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ
μπελμπελ κατεβηκε τζιμπιειτζ,δεν σε χαλασε που πηγε ο ΜΕΤΑΛΑΣ κι οχι εσυ
στα αρχιδια μου ρε.
κατεβηκε ολη η παρεα μου,ειναι σαν να πηγα εγω.
ασε που βαραω πυρετο 37.9 σημερα.
πω σκατιλα καλοκαιριατικα
περαστικα κεφαλα
να σαι καλα καρεδακια μπουλη.
Gnaw Their Tongues - All The Dread Magnificence Of Perversity
http://mediaportal.ru/uploads/posts/...1244195965.jpg
Aρρώστια..
Από τη Μόσχα με αγάπη!
entrance, ενώ το two trains αρχικά μου είχε φανεί λίγο αδιάφορο, μετά από μερικές ακροάσεις έχω βγάλει το ασφαλές συμπέρασμα ότι γαμάει. θενξ :thumbsup:
το feel free τι λέει?
Ωραίος! Ρε το Feel Free το έδινε η Duplicate απ'όσο θυμάμαι δωρεάν από το site της.. Δεν ξέρω μπορεί να το δίνει ακόμη! Κάπου θα το έχω καταχωνιασμένο, θα ρίξω μια ματια μπας και το βρω και στο ανεβάσω! Απόσο θυμάμαι δεν είναι κάτι το τρομερό και φοβερό και wow, το album είναι όοοολα τα λεφτά! ;)
P.S. Ρεεεε μέσα στον black metal πανικό των ημερών (Drudkh, Arckanum, End) τσεκάρετε μια και το νέο Dodsferd είναι όπως ακριβώς πρέπει! :dfinger:
ε, παλληκαρια, εχει κανεις πρημιουμ ραπιντσεαρ να του δωσω να σπρωξει κατι που ανεβασα;
ναι, όντως το είχαν για τζάμπα κατέβασμα αλλά όχι πια δυστυχώς.
οκ, αν και όποτε μπορέσεις να το ανεβάσεις στείλε ένα πιεμ. :)