emena pantws kai to dead eye marese kai to versus
Printable View
emena pantws kai to dead eye marese kai to versus
Ναι, δεν αντιλέγω το άρεσε σε μένα δεν άρεσε σε σένα, είναι λογικό. Όπως και λογικότερο αυτού είναι ότι αυτό δεν κάνει κάποιον από τους δύο να 'μην έχει γούστο'. Δηλαδή κάτσε λίγο, τώρα που το σκέφτομαι, εσύ δεν έχεις γούστο, lol.
Ένα τράβηγμα φωνής μόνο? Δεν έχω αντίληψη? Sulfer? Οκ, κι εσύ έχεις προβλήματα νόησης.
Τουλάχιστον θα γίνεις αφορμή μέσω της κόντρας με εμένα να αρέσει σε όλο το er το 'πόνημα' των Haunted.
Ωραίο το Dead Eye. Και κυρίως όχι χιλιοπαιγμένο.
Snork, ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση.
Im outta here. Αφήνω τους γουστόζους να σχολιάσουν.
RCD 2077 - Hilde Marie Kjersem: A Killer For That Ache
pm kaneis?
:?
Quote:
Originally Posted by H.
Αφού λοιπόν δεν καταλαβαίνεις, ας το πάμε πιο ξεκάθαρα:
Προφανώς δεν κάνει κανέναν να "μην έχει γούστο". Η δήλωση μου περι γούστου είναι ανάλογα υπερβολική με την δήλωση σου ότι οι τύποι δεν υπάρχουν απο το dead eye και μετά. Οπότε ας το πάρω πίσω και να σου πω απλά ότι διαφωνούμε, αφού μου άρεσε, δεν σου άρεσε, μπορούμε να ζήσουμε και οι 2 μετά από αυτό πιστεύω.
Το τζεχεναχ, δεν μου θύμισε σε καμία περίπτωση χιμ, εκτός από το τράβηγμα της φωνής σε ένα σημείο. Αλλιώς δεν έχει σχέση. Μου θύμισε τον παραλληλισμό του εξώφυλλου του νεου μεταλλικα με μουνι. Σε φάση έχω δεί μουνι με πιρσινγκ, ότι ξαναδώ με πιρσινγκ, θα μου θυμίζει μουνι.Ας πάρω πίσω λοιπόν πίσω και το "εχεις πρόβλημα αντίληψης" και να το κάνω "οχι δεν μου θυμίζει σε καμία περίπτωση το τραγούδι χιμ, μόνο το τράβηγμα της φωνής σε ένα σημείο".
Πραγματικά δεν με απασχολεί πιο είναι το προβλημα σου με το υπόλοιπο ηαρ, ή του ηαρ με σένα. Εδω μιλάμε για μουσική. Και το ότι μπορεί να μην σου αρέσει ή να μην μου αρεσει ένα αλμπουμ, απλά είναι άλλο ένα θέμα για συζήτηση.
Τι εννοείς όχι χιλιοπαιγμένο? Αν εννοείς οτι έχουν γράψει και άλλοι τέτοια κομμάτια, τότε ναι οκ, δεν είναι και ότι πιο πρωτότυπο, αλλά αυτό δεν μου λέει κάτι ώστε να μην μου αρέσει. Ναι δεν είναι rEVOVLEr, αλλά μου άρεσε. Τι να κάνω, να αλλάξω γούστο επειδή το έχουν παίξει και άλλοι?
Αρκετά καλύτερα τα λεα τώρα. Βέβαια συνεχίζω να επιμένω ότι δεν είναι μόνο ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΡΟ ΡΕΦΡΕΝ που μοιάζει πολύ με Him αλλά και όλα τα υπόλοιπα φωνητικά, εκτός από τα brutal (ο θεός να τα κάνει τέτοια πλέον) τριτεύοντα σπασίματα. Απότι καταλαβαίνω όμως δεν υπάρχει ελπίδα συνενόησης, καθώς για μένα, οι Haunted ψόφησαν βαριά βαριά μετά το One Kill Wonder και το Revolver ήταν κι αυτό φαρσοκωμωδία (στα πλαίσια της γενικότερης εμπορικής ρεφόρμας 'γυρνάμε τον Dolving γιατί οι πωλήσεις μας με τον χοντρό πατώσανε').
ωραία βραδιά εχτές σε μπαράκι στη Ναύπακτο με isis,mastodon,sepultura,otep,slayer και λοιπά καφριλίκια
δεν το περίμενα να περάσω τόσο καλά μετά τις housies που ακούγαμε όλο το βράδυ
:disco: :disco: :disco: :disco:
Quote:
Originally Posted by H.
Mα αφού ο χοντρός ήταν για τον πούτσο. Ο Dolving είναι ένας από τους λόγους που μου αρέσουν οι haunted και συγκρινόμενος με τον Aro, είναι κλάσεις ανώτερος(στα αφτιά μου τουλάχιστον). Δεν ξερω αν ήταν εμπορική ρεφορμα ή οτιδήποτε, για μένα ήταν λόγος να ξανακούσω haunted. Kαι με τον χοντρό γράψανε τραγουδάρες, αλλά μέχρι εκεί. Με τον dolving κάνουν δισκάρες(τουλάχιστον μέχρι τον προηγούμενο-για τον καινούργιο δεν μπορω να πω ακόμα κατι).
Τώρα αν εσύ κοιτάς ως εμπορική κίνηση την επιστροφη του του dolving και σε επιρρεάζει στο αν θα σου αρέσει το αποτέλεσμα,διαφωνώ. Αν πάλι δεν σου αρεσει ο συνδιασμός, γούστα είναι αυτά. Μεχρι το προηγουμενο αλμπουμ μου αρεσε.
Sorry που θα διακόψω την όμορφη κουβεντούλα σας αλλά
http://static.metal-archives.com/images/6/0/5/605.jpg
:admin:
Μαθήματα μέταλ ριφολογίας κ φωνητικών.
:moutza: :moutza: :moutza: :moutza:Quote:
Originally Posted by animae
Το Distant Thunder είναι καλύτερο imo από το Nosferatu.
(κλασσικό θέμα διαμάχης αυτό όμως)
to neo slipknot einai kalitero k apo distant thunder k apo nosferatu
Αυτό εξ ορισμού κ μόνο δεν μπορεί να ισχύει αγορίνα :pingpong:
http://www.youtube.com/watch?v=KYMUKOhpTB4
έπος παιδιά
Ma'ista...
To Slipknot einai anelpista kalo..
To Slipknot gia thn akribeia gamaei ..
To Slipknot exei mesa to Sulfur pou einai pana'i'tsam..