Originally Posted by Morphine Child
οκ.
ήμασταν όλοι στην αθήνα.
Θα γινόταν ένα πραγματικά τεράστιο μήτινγκ ER και μάλιστα σε roof garden, ένα μέρος που είχε κλείσει ο σόλο καρριέρα επειδής είχε κάτι κονέ, πολύ χάι εστιατόριο με τεράστιο χώρο έξω κλπ.
Για να μην τα πολυλογώ, αυτό το πράμα ήτο σε ταράτσα ενός πανίψηλου κτηρίου το οποίο είχε ασανσέρ. Υποτίθεται είχε αρχίσει να μαζεύεται κόσμος πάνω οπότε είπα να ανέβω κι εγώ. Περιμένοντας το ασανσέρ, ω! τι τύχη, κατέφτασε ο WoTaN :)
Ανεβαίνοντας, πιάσαμε κουβεντούλα για κλασική μουσική (όχι, δεν ήταν η μέδουσα, σίγουρα ήταν ο WoTaN), και μάλιστα για τον Μότσαρτ. Συζητούσαμε για τα κομμάτια που μπορεί ο καθένας να παίξει στο πιάνο (...) και για διάφορες τεχνικές. Μου λέει "όταν ανέβουμε θα σου παίξω να μου πεις γνώμη".
Τέλος πάντων φτάσαμε πάνω και είχε ένα πιάνο κάπου, οπότε ο WoTaN πήγε κατευθείαν και άρχισε να παίζει κάποιο κομμάτι που μάλλον ήταν το ρόντο αλά τούρκα. Εγώ ήμουν από δίπλα και σχολίαζα, ότι το έπαιζε ξερά, χωρίς συναίσθημα και άλλα τέτοια (το προηγούμενο βράδυ είχα δει τη δασκάλα του πιάνου.)
Αυτά.
Από τα καλύτερα όνειρα που έχω δει τελευταία, εξαιρούνται αυτά που έχουν σεκς.