Αν δε γράψεις έστω και μια φορά Ar$enal, θα είσαι ανακόλουθος!
Printable View
Αν δε γράψεις έστω και μια φορά Ar$enal, θα είσαι ανακόλουθος!
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6762301_n.jpg
ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΤΑΦΦΥ
μόνο με λεφτά δεν κάνεις προκοπή
Στην Αγγλία σκέτο μισθοφόροι δεν φτάνουν
άσχετο με το μπουρδέλο μας, αλλά αστείο site
http://www.hasfernandotorresscoredforchelsea.com/
το http://swissramble.blogspot.com/ γαμαει
μαρεσε το ar5ena1 οταν ειχε ερ8ει 5-1 σε ενα λιγκ καπ
παντως δυσκολα για τοτεναμ 4αδα (μη χασει και την 5η) εχει εξω City,Liverpool,Chelsea και arsenal μεσα
αν και θαχει γελιο να μη βγει η σιτι
το έψαχνα αυτό
xaxa κι εγω οταν το ειδα λεω 1000% θα κυκλοφορησει ιντερνετς
ομως ειναι τελεια πατεντα (για οσους δεν ειδαν το ματς ο καρολ καθοταν πισω απο τον σκρτελ και απεφευγε τα μαρκαρισματα)
ανατριχίλες
η Νόβα θα δείξει ΑστέραςΤρίπολης-Πανιώνιος και Σέρρες-Εργοτέλης αλλά όχι το Άρσεναλ-Λίβερπουλ.
δεν ξέρω τι να πω.
θέλω να πιω όλο το βόσπορο
δεν ξέρω αν άξιζε όλο το ματς να το δείξει η Νόβα
αλλά απ΄το 90' ως το 200' άξιζε σίγουρα
συνομιλία Νταγκλής Βενγκέρ στο τέλος :touched:
"Kερδίζει" το πέναλτι ο Lucas (Δεν θα το έδινα)
Kατά τ'αλλα Kenny :touched::touched::touched:
με 6 ισοπαλίες στα 9 τελευταία ματς δεν πας πουθενά.
ματσάρα πάντως, τι κοπακαμπάνα ντελ ρέι και παπαριές.
Ναι ρε ψηλε, αλλα 2-0 -> 2-3 και 1-3 -> 3-3, τους ελεφαντες και τον φακιρη που καταπινει σπαθια, σε ποιο session τους βγαζετε της παραστασης?
mes que un αστειάκι; γιατί δεν το πιάνω.
α, λες για τα ματς με τότεναμ. υπάρχουν χίλια δυο παραδείγματα για αυτή την άρσεναλ να την παρομοιάσεις με τσίρκο, το σημερινό δεν ήταν ένα από αυτά.
Το 'βαλε :touched:
Γκόμεζ.
(αν και δεν είμαι σίγουρος αν έχει περάσει όλη η μπάλα)
δεν πέρασε =((
και νομίζω οφφσάιντ το δεύτερο, φοβερά πράγματα.
μαρεσει που θελαμε να βγουμε και 4οι , ουτε 5οι
δεν επαιξε και πολυ καλα η τοτεναμ στο β και ειναι ψιλοχαλια κανα μηνα τωρα αλλα 2 ακυρα γκολ αντε πηδησου ρε τσελσι
Εντελώς μηδέν διαιτησία, όντως ούτε το πρώτο έχει περάσει (αν και μετά το Μουντιάλ σουτ Λάμπαρντ στη γραμμή θα φοβήθηκε να τ'ακυρώσει =Ρ).
Εντωμεταξύ έχεις 3 ματς μπροστά τριάδα Μαλουντά-Ντρογκμπά-Καλού που δουλεύει μια χαρά (και ο Καλού είναι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που θα υπερασπιστώ) και πάει χθες και ξεκινάει τον Τόρρες και μετά βγαίνει και δηλώνει ότι δεν τον επηρεάζει ο Αμπράμοβιτς, τι να πει κανείς. Να δούμε τι θα γίνει και σήμερα, αν κερδίσει η Άρσεναλ γίνεται ακριβώς ίδια κατάσταση με πέρυσι.
O διαιτητής του Arsenal-MU έχει ένα απωθημένο να παίξει μπάλα ή να κόβει τις επιθέσεις της Arsenal?
Η επόμενη αγωνιστική όλο το πρωτάθλημα λοιπόν.
και ολη σχεδον η παραμονη :P
με νικη το παιρνει η τσελσι ή θελει και σκορ;
αυτή τη στιγμή είναι στο ίδιο goal difference και οι δύο οπότε με νίκη είναι σίγουρα από πάνω η τσέλσι (στη χειρότερη +2 δλδ). μπλάκμπερν εκτός και μπλακπουλ εντός η γιουνάιτεντ, νιουκασλ εντός και έβερτον εκτός η τσέλσι. έχει δλδ και λίγο δυσκολότερο πρόγραμμα οπότε και να κερδίσει το μεταξύ τους, είναι αρκετά πιθανό να γυρίσει η διαφορά πάλι υπέρ γιουνάιτεντ. αλλά δε θα το κερδίσει, εδώ το ακούσατε πρώτοι.
ράμσευ ψυχάρα, από ένα ξεκάθαρο πέναλτυ για κάθε ομάδα δεν έδωκε ο ρεφερής ο οποίος όντως ήταν φοβερός σαν κόφτης στο πρώτο ημίχρονο.
με ποιον είναι το ματς που χρωστάει η τότεναμ;
man city
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ.
σε τελείως άλλα νέα, η west ham ήταν απίστευτα συγκινητική σήμερα, στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Τραγική αμπαλίαση ειδικά μπροστά που μάλλον δικαιολογεί τη θέση της στον πίνακα, αλλά υπερπροσπάθεια διάολε. Αν έβαζε δεύτερο γκολ θα το πανηγύριζα δίχως αύριο.
...και σε μισώ ταυτόχρονα
:pink:
3 ματς ακομα για γουεστ χαμ
με μπλακμπερν εντος
γουιγκαν εκτος
σαντερλαντ εντος
και το προγραμμα για τις αλλες ομαδες ειναι:
Για Γουιγκαν:
Aston Villa v Wigan Athletic
Wigan Athletic v West Ham United
Stoke City v Wigan Athletic
Για Wolves:
Wolverhampton Wanderers v West Bromwich Albion
Sunderland v Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers v Blackburn Rovers
Για Blackpool:
Tottenham Hotspur v Blackpool
Blackpool v Bolton Wanderers
Manchester United v Blackpool
Για Blackburn:
West Ham United v Blackburn Rovers
Blackburn Rovers v Manchester United
Wolverhampton Wanderers v Blackburn Rovers
και η βαθμολογια του πατου η παρακατω:
http://oi53.tinypic.com/2yyyt0z.jpg
η γουλβς εχει σχετικα βατο προγραμμα και λογικα θα τα καταφερει..οποτε θα θελαμε η γουεστ χαμ να αφησει πισω της wigan, blackburn, blackpool..
χρειαζονται το λιγοτερο 7 βαθμοι (2 νικες στα εντος και ενα Χ εκτος πχ) και καποια βολικα αποτελεσματα...
(βασικα ενα θαυμα χρειαζεται)
χμ. Η west brom έχει ανέβει τελευταία και παίρνει πολύ καλά αποτελέσματα (γεια σου woy μαστόρι), sunderland και blackburn όμως τον παίζουν οπότε μπορεί η wolves να κλέψει κάτι από εκεί αλλά δεν την έχω και τόσο σίγουρη.
Αν η west ham παίξει με blackburn με τη σημερινή ψυχολογία, παίρνει άνετα αποτέλεσμα, κι αν το κρατήσει αυτό μπορεί να πάρει κι απ'τις άλλες. Τη wigan δεν την έχω δει καθόλου και δεν ξέρω σε τι φάση είναι κι αν μπορεί να παλέψει για να μείνει πάνω, αλλά στ'αληθινά δεν τη βλέπω να παίρνει τίποτα από βίλλα και stoke.
Η blackpool θα στενοχωρηθώ ειλικρινά αν πέσει, πέρασε τη μισή σεζόν στο πάνω μισό της βαθμολογίας και πραγματικά προτιμώ να πέσει οποιαδήποτε άλλη, αλλά δυστυχώς έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα, κάνα χ τη βλέπω να παίρνει απ'τη bolton, το πολύ νίκη αν η bolton είναι χαλαρή. Εδώ που τα λέμε θα'ναι και λίγο "αδικία" να πέσει αυτή και να μείνει κάποια που ήταν όλη τη σεζόν στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει το ποδόσφαιρο σνιφ και λοιπά.
εμείς από την άλλη, έχουμε fulham εκτός, tottenham εντός και villa εκτός. Αν υπάρξει σοβαρότητα και πάρουμε και τα 3 ματς, τερματίζουμε 5οι και πάμε ουέφα σεινάμενοι κουνάμενοι και χαρωποί. :dfinger:
καλα τα λες! αντιστοιχα και blackburn προγραμμα-πουτσα...
σπιριτ μια χαρα συμπαθης ειναι η μπλακπουλ αλλα τι να κανουμε τωρα :P και θα ειναι αδικια να πεσει...αλλα...
όχι, ακόμα και τότε θα ισοβαθμούμε και κερδάμε εμείς στη διαφορά τερμάτων, εκτός αν γίνει τίποτα εξωπραγματικό και πάρει η τότεναμ όλα της τα ματς με 4-0