MT-07 είναι αυτό; Γαμάει.
Printable View
MT-07 είναι αυτό; Γαμάει.
όχι...δυστυχώς δεν έχω μπερδέψει τίποτα στις τιμές.. Πολύ θα ήθελα το tracer 07 το οποίο έχει 15.500 πάνω κάτω. Οι Δανοί γαμιούνται σε αυτό και γαμάνε και εμάς...Καλά αν διάλεγα έτσι απλά θα το ριχνα και εγώ triple ή κάτι πιο εξωτικό.. Αλλά το τριπλ πάει στα 20.000 ίσως και παραπάνω...και καλύτερα να αγοράσω σπίτι...και μερικά εισιτήρια για Ελλάδα και κανά fazer με τα ρέστα.
Βόλτα Λαύριο (και επιστροφή), παραλιακά (ίσως η πιο όμορφη, στριφτερή διαδρομή, τόσο κοντά στην Αθήνα), πρόχειρα, χαλαρά πράγματα, για δοκιμή της κάμερας: https://www.youtube.com/watch?v=h-OqwQZ_WK0
Διπλές γραμμές, όρια ταχύτητας, κατοικημένες ζώνες κτλ στα αρχίδια σου έτσι;
Κανονικός κάγκουρας ο blitzer! Η διαδρομή είναι όπως τα λες αλλά αν φυσάει, που φυσάει συχνά, δεν παλεύεται.
Ναι.
Είχε αρκετό αέρα. Γι'αυτό κουνάει τόσο η κάμερα μάλλον. Πρέπει να βρω πιο σταθερό σημείο.
@Art: Δεν έχω ιδέα τι λες, μάλλον δεν έχεις οδηγήσει ποτέ στη ζωή σου, αλλά η βόλτα είναι σούπερ χαλαρή και 110% ασφαλής.
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ έχεις δίκαιο. Και οι διπλές γραμμές, τα όρια ταχύτητας, είναι διακοσμητικά, το να πηγαίνω με 100 ανάμεσα σε κόσμο σιγά μωρέ και τι έγινε. Αφού η βόλτα είναι χαλαρή και ασφαλής.
Πουθενά δεν "πηγαίνω με 100 ανάμεσα σε κόσμο".
Αν θες να κράξεις κάποιον, μπορείς να βρίσεις τα ξεκράνωτα μαλακισμένα που έκοψαν την παραλιακή κάθετα και στα 2 ρεύματα ακριβώς μπροστά μου (4.37). Ή τα ζώα ποδηλάτες σε γκρουπ που συνέχισαν να περνούν τη διασταύρωση ενώ είχε ανάψει κόκκινο για εκείνους εδώ και 5 δευτερόλεπτα (14.16). Ή τον μαλάκα με το SUV που αποφάσισε να βγει από τον κυκλικό κόμβο χωρίς φλας και δεν του έφτανε η αριστερή λωρίδα για να το κάνει αυτό, αλλά έπρεπε να μπει και στη δεξιά (15.50). Ή τον μαλάκα πεζό που διασχίζει τη Βασ. Κωνσταντίνου, με κόκκινο, με το πάσο του (26.35). Και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλα. Welcome to Greece.
Bonus, για τους παρατηρητικούς, το σκυλί που μου όρμησε στο 8.08.
Στο 01:54 μπαίνεις σε κατοικημένη περιοχή με 112, συνεχίζεις με 100-110 για τα επόμενα 20-25 δεύτερα στην ίδια περιοχή μέχρι να κοπεί από το μοντάζ.
Α "ανάμεσα σε κόσμο" εννοείς "σε κατοικημένη περιοχή". Οκ. :lol:
Είναι αυτές οι 2 ωραίες στροφές στην αρχή της Βάρκιζας. Μετά πήγαινα με 60 μέχρι το φανάρι. Τρου στόρι. Όλα τα πολύ αργά, βαρετά σημεία ή μεγάλες ευθείες έχουν κοπεί. Ήταν 1,5 ώρα το βίντεο.
ΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!
Το ότι δεν είναι πλήθος στη μέση του δρόμου έχει διαφορά; Στη φάση με το σκυλί που είπες λίγο μετά κάνεις προσπέραση, διπλή γραμμή πάντα, σε μηχανή και αυτοκίνητο πάνω σε στροφή. Χαλαρή βολτούλα, ασφαλής διαδρομή, να σε χαιρόμαστε.
Αλλά και τι έγινε, δες τι κάνουν και οι άλλοι. Εδώ είναι Ελλάδα.
Ε όταν λες ότι υπάρχει πλήθος στον δρόμο, αλλά δεν υπάρχει, έχει διαφορά, ναι.
Έκανα τυχαία προσπέραση πάνω σε στροφή, χωρίς να είναι 100% ασφαλής, επειδή ήθελα να πεθάνω. Έχεις δίκιο.
Μαθήματα οδήγησης και ηθικής στο ER. :touched:
δεν ξέρω ακριβώς τι περιμένεις να θαυμάσουμε στο εν λόγω βίδεο αλλά μέχρι το 5-6 λεπτό που παρακολούθησα έχεις κάνει την πλειοψηφία των παραβάσεων του κοκ. όριο ταχύτητας, προσπεράσεις σε διπλή διαχωριστική, σφήνες ανάμεσα σε αυτοκίνητα. αλλά οκ φταίνε οι άλλοι.
Το βίντεο απευθύνεται, προφανώς, σε μοτοσικλετιστές, όχι σε μπάτσους. Κοιτάξτε τον τίτλο του thread κι αν δε σας αφορά, move along.
Δεν εχω καμια σχεση με τις ταβανοπροκες σας, εβαλα το βιντεο λογω του διαλογου απο πανω. Απορια, η προσπεραση στο 8:41 ειναι 100% ασφαλης; Δεν ειρωνευομαι, σοβαρα ρωταω, γιατι προφανως ξερεις πολλα κιλα απο οδηγηση και ειναι οντως μαλακια να ποσταρεις τη βολτα σου που γουσταρες και να πρεπει να απολογεισαι και να εξηγεις τα αυτονοητα, αλλα η συγκεκριμενη φαση σε εναν ασχετο βγαζει λιγο ενα "τι κανει ρε μλκ εδω περα", παραδεξου το =Ρ
Ναι. Ίσως όχι για όλους, αλλά για μένα ήταν. Μηχανάκι οδηγώ, όχι τανκ, δε θέλω να πεθάνω. Αν προσέξεις, ο τύπος με έχει δει και μου κάνει λίγο χώρο. Κατά τη διάρκεια της προσπέρασης, η οποία κρατάει ούτε μισό δευτερόλεπτο, δεν περνάω ποτέ τη διπλή διαχωριστική (την περνάω πριν, αλλά πάντα έτοιμος να μπω μέσα αν δω κάτι). Απλά την πατάω κι αυτό για έξτρα ασφάλεια. Μπορούσα απλά να μείνω στη λωρίδα μου (αλλά θα ήμουν πιο κοντά στο αυτοκίνητο και δεν υπήρχε λόγος στη συγκεκριμένη). Αν ήμουν τυχαίος, άσχετος κάγκουρας θα τον είχα προσπεράσει από την αρχή και δε θα πήγαινα χαλαρά για 2 δευτερόλεπτα, μέχρι να βρω ευκαιρία.
Δεν περιμένω να καταλάβει κάποιος που δεν οδηγεί ή οδηγεί απλά για να πηγαίνει από το Α στο Β. Γι'αυτό και πόσταρα το βιντεάκι εδώ, που λέμε τις μαλακίες μας. ^^
@Unholy
Ο λόγος που ποσταρα ειναι γιατι γενικα διαβαζω ολα τα ποστς του Μπλιτζερ (αν και ασχετος ξαναλεω) γιατι φαινεται να ξερει απειρα απο το αθλημα και τα γραφει ωραια και γουσταρω που γουσταρει. Επισης θυμαμαι ποστς που την ελεγε σε γιουζερ που οδηγησε "λιγο πιωμενος" και για αλλα θεματα ασφαλειας οποτε ξερω 110% (σχετικα) οτι δεν ειναι καγκουρας μαλακας, εγω απλα ρωτησα για τη συγκεκριμενη προσπεραση, το εξηγησε, οκ.
Κομισάρ, μ'αρέσεις.
Όπως είπα, κάποιος που οδηγεί "κυρία", ναι, θα δει τη δική μου οδήγηση και θα με θεωρήσει ΤΕΡΜΑ επικίνδυνο. Το καταλαβαίνω. Αλλά, πρακτικώς, θα έχει άδικο. Για μένα οδήγηση σημαίνει κάτι πολύ παραπάνω, μου αρέσει η σβέλτη οδήγηση και φροντίζω να την απολαμβάνω όποτε μπορώ. Γι'αυτό και επιλέγω τέτοιες, "άδειες" διαδρομές κι όχι να κάνω σούζες και μπαντιλίκια μέσα στην Πατησίων. Η συγκεκριμένη βόλτα ήταν πραγματικά πολύ, πολύ χαλαρή (για τα δικά μου δεδομένα) και δεν περιείχε ούτε ιδέα κινδύνου. Γιατί είχα και φίλο με Tracer δικάβαλο που ακολουθούσε και κάθε τόσο τον περίμενα (ίσως φαίνεται σε μερικά σημεία). Δε με ενδιαφέρει να πείσω κάποιον. Αν δεν είσαι του "σπορ", δεν πρόκειται να καταλάβεις. Δεν είναι 1+1=2.
Καλώς ή κακώς, δεν υπακούω τον ΚΟΚ σε όλα. Αλλά δε θα καβαλήσω χωρίς φουλ εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, γάντια τουλάχιστον), δε θα πιω, δε θα κορνάρω κάθε 3 δευτερόλεπτα, δε θα πηγαίνω με +100 ανάμεσα σε σταματημένα αυτοκίνητα, δε θα παραβιάσω ΠΟΤΕ κόκκινο ή στοπ κτλ κτλ. Βασικά δε θα κάνω ποτέ κάτι που μπορεί να σκοτώσει κόσμο (και πρώτα απ'όλους εμένα). Τώρα θα πεταχτεί ο Art και θα πει "μα 90 km/h σε κατοικημένη περιοχή μπορεί να σκοτώσουν κόσμο". Και, όπως είπα, όχι, δεν είναι 1+1=2.
Φαντάζομαι πως όσοι κράζουν, οδηγούν πάντα στην πόλη με όριο τα 40-50 κι ακολουθούν πάντα τον ΚΟΚ, ενώ δεν έχουν παρκάρει ΠΟΤΕ σε σημείο που δεν έπρεπε, δεν έχουν αφήσει αυτοκίνητο διπλοσειρά και πιθανότατα, επειδή αυτή η Paladin νοοτροπία σε ακολουθεί σε κάθε φάσμα της ζωής σου, δεν έχουν κλέψει ποτέ εφορία (ή δεν έχουν ψυρίσει γενικώς τίποτα στη ζωή τους), παρέχουν τιμολόγια ή αποδείξεις για τα πάντα, ζητούν αντιστοίχως για τα πάντα και προφανέστατα είναι υποδείγματα ηθικής σε κάθε τομέα. :touched:
Στην τελική, μην κράζετε ρε μαλάκες σε βίντεο που ο άλλος μοιράζεται το γούστο και το μεράκι του, είναι κρίμα και μαλακία.
Blitzer, να το χαίρεσαι το μοτόρι και να προσέχεις.
:pink:
το τρεισερ το 700 είχε ο φίλος; καμιά άποψη θα μας πεί γιατί με έχει πιάσει μια γιολο διάθεση να αποχωριστώ 15.500 ευρώ...
Το βίντεο δεν το είδα. δεν θα τοποθετηθώ επί του ΚΟΚ. Διαφωνώ ως επι το πλείστον στις παραβάσεις του, ακόμα και αυτές τις πιο ανώδυνες που ανοήτως κάνουμε όλοι μας με μηχανή.
Είμαι σίγουρος ότι είμαι κυρία στην οδήγηση της μηχανής (μπορείς να με πεις και κότα) αλλά κατανοώ και την άποψη του μπλίτσερ περί καύλας. Ο οποίος γενικά απέχει από τον ορισμό του κάγκουρα οδηγού LA.
Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι κι εγώ καλή κυρία με τη μηχανή, με το καινούργιο αυτοκίνητο επίσης εντελώς ευρωπαίος, ενώ ακόμα και με το CR-Z που ομολογουμένως πήγαινε με μπόλικα δεν έκανα μαλακίες εντός πόλης. Επίσης, πρέπει να είμαι ο μοναδικός κάτοικος Νεάπολης που δεν έχει διπλοπαρκάρει ποτέ, ενώ έχει τύχει να φάω μέχρι και 35' ψάχνοντας θέση, ενώ πχ η γωνία με πρόσβαση για καροτσάκια είχε καταληφθεί ήδη από τη δεύτερη γύρα που έκανα.
Το μόνο μέσο με το οποίο οδηγώ "επιθετικά" είναι το ποδήλατο, καθώς αν δεν πηγαίνεις γρήγορα κι αν δεν διεκδικείς το χώρο σου, σε έχουν φάει λάχανο. Χώρια που βλαστημάς κάθε 30" με τα διπλοπαρκαρισμένα.
Tracer 900. Ήταν δικάβαλος και πηγαίνει χαλαρά, οπότε δεν ξέρω. Ξέρω ότι έχει ΠΟΛΥ γκάζι.
Για το 700 επίσης δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά έχει ίδιο μοτέρ με το δικό μου, οπότε δε μπορεί παρά να είναι διασκεδαστικότατο.
Μαλακα, 15500 το Tracer 700... Κλάμα...
Ε ναι οκ, αν είναι 2 χιλιάρικα ο βασικός μισθός... :p
Μα συμφέρει να το πάρει από εδώ και να το ανεβάσει οδηγώντας...
1900 ο βασικός...αλλά ίσα που περισσεύει η δόση των 200 ευρώ...ευτυχώς δεν καπνίζω. Θα κόψω και τα ξύδια (που δεν πίνω).
Το 900 ξέρω έχει αρκουδόγκαζο και δεν είμαι εγώ για τέτοια. Αν κινηθώ σε αυτό το επίπεδο θα παίξω ανάμεσα στο 700 και το βερσίς το νέο.
Αλλιώς θα πάρω κανα χρέπι μεταχερισμένο 20ετίας με 5000 ευρώ να πηγαίνω απλά στην δουλειά και μια στο τόσο καμιά βόλτα εξοχή όταν δεν βρέχει.
Και όταν με πιάσουν εδώ πάνω ονι, θα μου ανοίξουν καταθετικό λογαριασμό στο ονομα της εφορίας να τους πληρώσω ότι γλίτωσα συν το πρόστιμο.
ΑΣε που δεν θα ερθω Ελλάδα διακοπές φέτος και γενικά δεν θα παίξουν μέρες άδειας για να το ανεβάσω...
Μισό λεπτό ρε φίλε, δεν είσαι ελληνας πολίτης; Δε δικαιούσαι να κάνεις αγορά; Αν το είχες πριν πας επάνω, δε θα μπορούσες να το χρησιμοποιείς; Τι σκατά ένωση είναι αυτή; Που είσαι ρε Λαφαζάνη να μας ανοίξεις τα μάτια;
Η Δανία πληρώνει πρόστιμα Στην ΕΕ. Για να μπορεί να γαμαει όποιον θέλει όχημα εδώ. Και τα πάει πολύ καλά...Αγορά φυσικά αλλά για να κυκλοφορήσει εδώ θέλει να πληρωθεί και η εφορία και αλλη μία σειρά από νταβατζιλικια.
Επίσης ξέχασα να αναφέρω πως δεν παίρνω τον βασικό(ο οποίος δεν υπάρχει εδώ με αυτό που γνωρίζουμε)...Όχι, ακόμα τουλάχιστον...Ελπίζω σε εναν μήνα να ξεκαθαρίσει.
δεν νομιζω οτι ουτε εγω, ουτε ο αρτ ειχαμε ως αποτερο σκοπο να την σπασουμε στον μπλιτσερ. ποσταρε ενα βιδεο με 694 παραβασεις του κοκ που το ονομαζει χαλλλαρη βολτουλα και νομιζω οτι ειπαμε το αυτονοητο οτι ε ξες το παραγαμας λιγο. προσωπικα δεν μου καιγεται καρφι για το τι κανει και πως γουσταρει τον ελευθερο χρονο του ο καθενας ή το τι βρισκει γαματο να κανει σε αυτον, απλα λεω οτι ειναι κριμα κανοντας τετοιες μαλακιες να παρεις και καποιον αλλο στον λαιμο σου που στην τελικη δεν φταιει και σε τιποτα.
Κρουξ, για να ποστάρεις στο συγκεκριμένο νήμα χρειάζεσαι δίπλωμα για τη μεγάλη κατηγορία κυβισμού, φωτογραφίες από τον μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό σου, μια ενδεικτική φωτοτυπία της άδειας του μοτοριού σου επικυρωμένη και μια αρκετά καθαρή φωτογραφία της μοτόρας σου. :p
Στο διά ταύτα, λίγο να σκαμπάζεις από οδήγηση μηχανής αντιλαμβάνεσαι ότι ναι μεν δεν τηρεί τον ΚΟΚ "ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ", αλλά δεν οδηγεί επικίνδυνα. Για κανέναν. Από την άλλη, αυτό που είπα είναι πολύ απλό και νομίζω λογικό. Ανεβάζει κάποιος χρήστης ένα βίντεο παρουσιάζοντας κάτι που γουστάρει πολύ και βγαίνει ο καθένας να του κάνει PC κριτική. Ε, δε λέει ρε γαμώτο. Κι αλίμονο, συμπαθώ πολύ τον Art. Κι εσένα σε συμπαθώ κι ας μη γουστάρεις super hero comics.
διπλωμα εχω 5ης. μηχανη ειχα αλλα δεν θελω να ξαναπαρω γιατι εχω χασει 2 φιλους απο μηχανη και οσους γνωριζω που καβαλανε ακομα εχουν σαβουρντιαστει ασχημα τουλαχιστον μια φορα και μετα τραβηγματα για ενα χρονο με νοσοκομεια, φυσιοθεραπειες, ορθοπεδικους κλπ. να μου λειπει.
οταν κανει ζιγκ ζαγκ αναμεσα σε αυτοκινητα, οδηγει επικινδυνα. οταν προσπερναει χωρις ορατοτητα, οδηγει επικινδυνα. οταν περναει με 120 απο κατοικημενη περιοχη, οδηγει επικινδυνα. μπορει ο μπλιτζερ να ειναι πολλλυ γαματος οδηγος και αυτα να ειναι χαλλλαρη βολτουλα για αυτον και ολοι οι υπολοιποι να ειναι ζωα αλλα δυστυχως δεν λειτουργει ετσι το πραγμα. αν θες να αποδειξεις το σκιλλ σου στο τιμονι, τραβα σε μια πιστα και κανε οτι σου κατεβει στην κουτρα σου και ασε τον αλλο που δεν εχει καμια ορεξη να βαλει κατω απο τις ροδες του τον τυπα που εκανε σφηνες, να παει στην δουλιτσα του.
αυτο με το οποιο ειμαι καθετα αντιθετος και με ενοχλει και στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι αυτη η mentalite του invicibility που εχουν αρκετοι οδηγοι, κυριως μηχανων. 'til the bitter end. αλλα κυριως μην μας πουνε οτι παμε σαν κυριες.
Και επειδή εσύ και η παρέα σου είστε κουλοί, πρέπει όλοι να έχουμε την ίδια νοοτροπία. Φυσικά.
Κι εγώ έχω χάσει φίλους και είχα ατυχήματα (υπαιτιότητα άλλου), αλλά δε σταμάτησα να καβαλάω γιατί το ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Κάτι που όποιος δε νιώθει το ίδιο, δε θα καταλάβει ΠΟΤΕ. Οπότε κάντε μας τη χάρη και άντε γράψτε στο αθλέτιξ και στο πόλιτιξ. Κανείς δε νοιάζεται για τη self-righteous, holier-than-thou ρητορική σας από παντελώς άσχετους με το αντικείμενο εδώ. Τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές, την ίδια ακριβώς αξία έχουν. 0.
Όταν έμπαινα πίστα και πλήρωνα 300άρες για μαθήματα CSS, Krux, για να οδηγώ ταχύτερα και ασφαλέστερα, εσύ το πιο εξτρίμ πράγμα που'χες κάνει ήταν να διασχίσεις πεζός ένα στενό εκτός διάβασης. Bitch, please, που νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα για όλους.
απο την αρχη που εκανες το ποστ με το λινκ, μεχρι αυτη τη στιγμη προσπαθεις με καθε ποστ να αποδειξεις ποσο γαματος εισαι. δεν αμφισβητησε κανεις το οδηγικο σου σκιλλ, δεν σου ζητησε κανενας να το αποδειξεις, κανεις δεν νοιαζεται γενικα.
εχεις ανεβασει ενα βιντεο με ολες τις παραβασεις του κοκ και αν κρινω και απο τα υπολοιπα βιντεος σου, οντως αυτο ειναι το πιο χαλλλαρο και δεν ειπαμε τιποτα περισσοτερο απο το αυτονοητο.
η απαντηση σου/σας ειναι το ποσο ασχετοι, ποσο κουλοι, ποσο φλωροι ειμαστε. επισης ξερεις και τα πιο εξτριμ πραγματα που εχω κανει αλλα φυσικα τα δικα σου ειναι πιο εξτριμ (darwin award εδω).
τεσπα επειδη κουρασε η ολη φαση, κυριως επειδη απαντατε σαν συμπλεγματικοι 15 χρονοι, να ευχηθω καλη τυχη και προσοχη.
Μέχρι το προηγούνενο ποστ δεν εννόησα ή υπονόησα απολύτως τίποτα για τις ικανότητές μου, αλλά με κουράσατε. Πετάχτηκε ο δεν-έχω-οδηγήσει-ποτέ και ο τα-παράτησα-γιατί-είμαι-κότα να μας κάνουν κήρυγμα περί σωστού μοτοσικλετισμού.
Δεν είμαι γαμάτος, δεν είμαι τίποτα σπουδαίο. Βρίσκομαι κάπου στο μέσο. Υπάρχουν πολύ, πολύ καλύτεροι και γρηγορότεροι οδηγοί εκεί έξω, αλλά σέβομαι και θαυμάζω αυτό που κάνουν κι εγώ δε μπορώ, αντί να τους κράζω που παραβιάζουν τα τρομερά όρια ταχύτητάς μας. Perspective.
Αν ήθελα να κάνω επίδειξη, έχω πολλά βιντεάκια, από πραγματικά γρήγορες κι επικίνδυνες διαδρομές, που αν τα δεις, θα πάθεις εμετό. Δέξου για μια γαμημένη φορά ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά και και δεν έχω ανάγκη να δειχτώ στους παντελώς άσχετους γιούζερς του ερ.
Ευχαριστώ για τις ευχές. Προσέχω. Αυτό λένε οι άνθρωποι. Αφού δεν είσαι μαλάκας κατά βάθος. :p
Μάλλον διέγραψα το ποστ μου κατά λάθος; $&/#^^^ mobile...
Τι μοτοσικλέτες είχες, αρτ;
Δεν έχει ποδόσφαιρο σήμερα, να γράψεις σε κάτι που κατέχεις;
Κάποιος μοντ να επαναφέρει τα ποστ μου που έσβησα πλιζ. Προφανώς κατά λάθος. Η μόμπαϊλ έκδοση γαμιέται. Αλλού πατάς και ξαφνικά διαγράφει το ποστ, χωρίς καμία επιβεβαίωση.