όχι αυτά που ζητάει ο δ. , ξέρει αυτός!
Printable View
όχι αυτά που ζητάει ο δ. , ξέρει αυτός!
- Πάμε για πόλο! (inb4 τεννις)
- Stam τι θα ψηφίσεις και γιατί;
- Και κάτι τρίτο ήθελα γιατί μου αρέσουν τα list
Η ψήφος είναι μυστική :!: Κατίνα :):):):):):):):):)
Λέγε ρε βλάκα.
Θυμήθηκα το τρίτο: Το zougla.gr έχει κάτι ωραία και ευχάριστα εμετικά web debates μεταξύ υποψηφίων. Είχε λοβέρδο/κουβέλη, παπακώστα/αϊβαλιώτη (τέλειο), ανδρουλάκη/ψαρριανό (εμετικότατο) και διάφορα άλλα. Τα οποία τώρα δε βρίσκω αλλά ρίχτε μια ματιά, έχει πλάκα.
Ναι, αυτό είναι το πιο ωραίο στο να ψηφίσω ανταρσύα, περίμενα τέτοιο ποστ, χα, τη χρησιμοποιώ για να στείλω το μήνυμά μου και του χρόνου τον πούλο, ναι λοιπόν, έχετε και ευκαιριακούς ψηφοφόρους, όχι πια μόνο τρου, θα βλέπετε τα αποτελέσματα και δε θα ξέρετε πόσοι είστε, λολ!
εντάξει, κυρίως δε θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας.
Φέρω πάντα μαζί μου έξτρα κέφι, μην ανησυχείς διόλου γι'αυτό!
Όπως και νά'χει, το καλύτερο που μπορεί να συμβεί στο σύριζα και την ανταρσύα είναι να ενωθούν, αυτός είναι ο σκοπός των ενωτικών εγχειρημάτων, οπότε και όλα αυτά δε θα έχουν σημασία γιατί θα είμαστε όλοι ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ
Σίγουρα χωρίς ανανεωτικούς. Γενικότερα στο συν δε νομίζω ότι είναι όλοι κούκου. Ξέρω'γω, αν ο συν τα βρίσκει με κοε και τα εαακ με σεκ, δε βρίσκω το λόγο να μην τα βρουν και όλοι αυτοί μεταξύ τους.
γιατί με τις πουλημένες του '89 δε λέμε ούτε γεια ρε.
Έλα, ταφεντικά σας τα έκαναν πλακάκια με σεκ, αν ψάχνετε ακόμα το πιο τρου κόμμα πρέπει να αποχωρήσετε κάτι μήνες πριν.
Πάντως και μετά την πιθανή ένωση σύριζα-ανταρσύα θα βρεθεί κάτι ΓΑΜΑΤΟ που θα είναι ακόμα εξωκοινοβουλευτικό και για σας.
επίσης λολ ρε μουνάκια, το 89, είκοσι χρόνια πριν, οι μισοί που ψηφίζουν σύριζα ήταν παιδιά τότε, ο τσίπρας συγκεκριμένα τράβαγε τις πρώτες του μαλακίες, μην πω για σας τους ίδιους, σαν αριστεροί κάνετε, ροφλ.
Τι να λέει αυτό, αν ο ΣΥΝ αρνείται ακόμα και σήμερα να κάνει κριτική στην τότε στάση του και στα μετέπειτα χειρότερα θα έπρεπε να είμαστε πατημένα ΔΙΑΚΟΣΑ χρονών για να μπορούμε να το διαγνώσουμε;
Ένα πράγμα για την ΕΑΑΚ: Η ΕΑΑΚ είναι ένα ως ένα βαθμό επιτυχημένο (για τις επιδιώξεις μας) μετωπικό εγχείρημα σε ΤΕΙ/ΑΕΙ. Δεν είναι πολιτική οργάνωση, κόμμα, ευρύτερος πολιτικός χώρος, έχει σίγουρα κάποια πολύ συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά που την τοποθετούν στην "ριζοσπαστική αριστερά", δεν είναι ωστόσο κάτι συγκρίσιμο με πολιτικές οργανώσεις, κόμματα, ευρύτερους πολιτικούς χώρους. Μπορεί να είναι συγκρίσιμο μόνο με αντίστοιχα εγχειρήματα στα πανεπιστήμια.
Σε άλλα νέα τα περι υπερ-αριστεράς, υπερ-ενωτικής, υπερ-συντροφικής, τα 'χουμε πει και παλιότερα, είναι μπούρδες. Τα λέγαμε και στο θρεντ του ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ δε λειτούργησε χωρίς σαφή πολιτική στόχευση, στρατηγική. Μη χαίρεστε με τις οργανωτικές σούμες πίσω απο "ριζοσπαστικά, ανεξάρτητα, αντικαπιταλιστικά", να χαίρεστε με τα ξεκάθαρα πράγματα.
αφού δεν ξέρεις καν πώς, γιατί και πότε "τα βρήκαμε" με το σεκ ρε τρόμπα, ούτε για τρολλινγκ μη γράφεις τέτοια. για την ένωση σύριζα-ανταρσύα, ξέρω γω, και η aeris ανασταίνεται στο final fantasy 7.
επίσης το '89 ο τσίπρας ήταν στην κνε, τσεκ γιορ φακτς να πούμε.
"Ξεκάθαρα πράγματα" είχαμε ως τώρα στην αριστερά στην Ελλάδα, γι'αυτό είχαν κάθε δέκα άτομα κι από ένα κόμμα. Κι η ανταρσύα συνασπισμός κομμάτων είναι που δεν έχουν διαλυθεί, άρα θεωρούν ότι η καθαρή ξεκάθαρη γραμμή τους εκφράζεται ακόμα μέσα από το κόμμα τους κι όχι από ανταρσύα, οπότε αν χαίρεσαι κι εσύ με τα ξεκάθαρα δεν πρέπει να χαίρεσαι με ανταρσύα.
Και ναι, αν υπάρχει καλή θέληση, που δε βλέπω γιατί να μην υπάρχει αφού και τα δύο είναι ενωτικά εγχειρήματα, άνετα πιστεύω ότι βρίσκουν όλοι αυτοί (πλην ανανεωτικών ξαναλέω) δεκαπέντε πράματα να συμφωνήσουν και να διεκδικήσουν από κοινού. Σιγά τις τραγικές πολιτικές διαφορές, "άμα δεν πουν ξεκάθαρα ότι τα πήραν το '89 εμείς ούτε καλήμερα μαζί τους!", γελάει ο κόσμος.
Ουδείς αναμάρτητος! Όπως σου είπα, ήταν 15 το '89, στο βίντεο είναι 16 κι ακόμα δεν καταλαβαίνει τι λέει.
Ρε φίλε κολλητέ μου (καλή θέληση), αν υπάρχει καλή θέληση τότε γιατί να μη ρίξουμε όλοι μαζί την απόλυτη υπερσυνεργασία προοδευτικών δυνάμεων ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΛ-μλ-ΕΕΚ-ΟΑΚΚΕ να τσακίσουμε τους κακούς δεξιούς/φασίστες με μια αυτοδυναμιά ΔΙΑΚΟΣΑ βουλευτών και να φτιάξουμε σοσιαλισμό στις 5 οκτώβρη μέσα;
Αμέ, άμα βρεις σοσιαλιστές στο πασόκ μέσα. Σιγά τις τρομαχτικές πολιτικές διαφορές σύριζα-ανταρσύα ξαναλέω.
Οk then έξω το ΠΑΣΟΚ αμα δεν έχει σοσιαλιστές :!:
Tο ΚΚΕ που έχει γιατί το φοβάσαι btw; Mήπως ΧΕΖΕΤΑΙ η λικβινταριστική ψυχή σου μπροστά στο ΠΑΓΩΜΕΝΟ υπερσιβηρικό σοσιαλιστικό καυλί του;
Ναι βασικά ήθελα να ρωτήσω το ίδιο. Τι διάολο.
ΘΕΛΕΙ Ο ΣΤΑΜ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ
ΚΚΕ μ-λ έστω! Περισσότερες ψήφους από ανταρσύα μαζεύει.
από πότε ρε τρόμπα.
Από τότε που υπήρχε η πρόσθεση. Το μ-λ έβγαζε περισσότερο από ΜΕΡΑ και ΕΝΑΝΤΙΑ μαζί.
σε ποιες εκλογές ρε ΤΡΟΜΠΑ.
Χαχαχα λάθος μου, με κάποια αντίστοιχη περίπτωση θα το μπέρδεψα.
http://www.oakke.gr/
ΠΑΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ!
ΟΠΩΣ ΤΟ '89;;;
2009-1989=20
και τι με αυτη την αφαιρεση? οτι δεν προκειται να το ξανακανουν ή οτι περασε καιρος κι εχουν μετανοιωσει, για ρωτα κανα κνιτη (λεμε τωρα) να ΣΕ πει!
ο dragonlord λέει ότι οι κνίτες είναι πρόβατα και θα κάνουν ότι τους πει η ΚΕ. ο phantom duck του λέει ότι μπορεί να μην το κάνουν γιατί 20 χρόνια πριν δεν ακολούθησαν την ΚΕ. ε είναι προφανές νομίζω ότι το επιχείρημα από μόνο του δε στέκει.
βέβαια 20 χρόνια πριν δεν ακολούθησαν σαν πρόβατα την γραμμή των ηλικιακά 50+ του ΚΚΕ αλλά ακολούθησαν την γραμμή των 30+ της ΚΝΕ. επειδή άλλαξαν τσομπάν' δεν σημαίνει αυτομάτως ότι δεν ήταν πρόβατα.
fail for order είσαι πολύ προκλητικός, την λες στους αριστερούς και στο ναρ και δε φοβάσαι τίποτα.