Τα ημέτερα εκ ρωσίας ορθόδοξα αδέρφια http://www.phaseloop.com/foreignpris...sian_tats.html
Ειδικά το making of των τατού είναι μια ομορφιά και μισή.
Printable View
Τα ημέτερα εκ ρωσίας ορθόδοξα αδέρφια http://www.phaseloop.com/foreignpris...sian_tats.html
Ειδικά το making of των τατού είναι μια ομορφιά και μισή.
Κουκίδες, ιστοί, αστέρια και αρχίδια.........
Spoiler
λοιπόν τώρα που επέστρεψα στον πολιτισμό κ δεν γράφω από το κινητό(με το άθλιο 3g) που τελικά εμφανίζεται... άγνωστο πως στο blog- έχω να δηλώσω τα εξής (έχασα κ τον ειρμό μου).
γενικά προσωπικά έχω μεγάλο θέμα με αυτά που κάνουν οι μάζες. είτε ταττού είναι αυτά, είτε μαλλιά, είτε ρούχα. Το έχω το θέμα από μικρή τέλος πάντων να μη θέλω πάνω μου -πρώτα απ'όλα- κάτι που έχουν άλλοι δέκα.
τώρα επί του συγκεκριμένου νομίζω το έγραψα πως "ειδικά αυτοί που πάνε κ τα ζητάνε ακόμα". το συζητούσα κ πρόσφατα όταν ήμουν ακόμα στα μισά του δικού μου που ήρθε μια κοπέλα κ του ζήτησε "αυτό το τάδε που έχει η Μελέτη".
τα αστέρια (σου) 1ον φαίνονται πως δεν έγιναν τώρα οπότε το δέρμα ας μείνει ως έχει, 2ον αφού τα γουστάρεις ακόμα οκ δικό σου θέμα, 3ον πάντως εγώ είμαι ευτυχής που δεν έκανα ταττου ούτε στα 16, ούτε στα 20 γιατί τώρα θα είχα να σβήνω κ να καλύπτω.
α ναι κ όταν μιλούσα για κινέζικα, αναφερόμουν στα ιδεογράμματα αν κ τα άλλα με τις φιγούρες τα έχει σιχαθεί η ψυχή μου ελαφρώς.
κ μιας κ πιάσαμε τους βόρειους τραγουδιστάς, να μη ξεχνιόμαστε
Spoiler
του Κουρκουλη (μεγαλο αρχιδι) παιζει να ειναι fake...ετσι φαση...
http://i197.photobucket.com/albums/a...os/ariisss.jpg
παιζει μια παπαριτσα νομιζω στον ιντερνε που τα κανει αυτα
φυσικα την παραστασις την κλεβει ο κολιες
ο Μπιλ γαμησε...ειδικα το ''σαλονικα''
Είμαι - προφανώς - 100% μαζί σου σε αυτό. Απλά μου χει τύχει να σκεφτώ "α θέλω να κάνω ένα τατού σε αυτό το σημείο" και ΜΕΤΑ να κάτσω να σκεφτώ το σχέδιο, το οποίο δε με απασχολεί για κανά χρόνο... Δε θεωρώ ότι πρέπει να είναι κάτι σούπερ ψαγμένο και unique snowflake-y. Κυρίως έχω μια ιδέα στο μυαλό μου και ψάχνω για κάτι παρόμοιο στο ίντερνετ ή οπουδήποτε, ώστε με κάποιες τροποποιήσεις να φτάσει σε αυτό που θέλω. Πχ αυτό που έκανα και πόσταρα τελευταίο. Είναι σίγουρα μοναδικό γιατί το μισό έγινε free handed, αλλά η κεντρική ιδέα είναι "κλεμμένη" από άλλο τατού. Δε νιώθω πολύ άσχημα γι'αυτό :P
Τα αστέρια είναι αστέρια. Πόσο πρωτότυπος θα μπορούσα να γίνω? Ναι, τα είδα κάπου αλλού. Μου άρεσε η ιδέα αυτού του σχήματος στα συγκεκριμένα σημεία και τα έκανα. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνουν (μάλιστα με έχει πλησιάσει Ρώσσος σε παραλία, με έχει ρωτήσει και μου εξήγησε ακριβώς) αλλά κυρίως μου αρέσει πως ΔΕΙΧΝΟΥΝ. Και τελειώνει εκεί. Δεν υπάρχει κάποιος βαθύτερος λόγος. Λυπάμαι που δεν είμαι αρκετά κουλ για να κάνω φυλακή ή ναρκωτικά. Για μένα είναι κυρίως διακόσμηση και μετά έκφραση.
Επίσης δεν έκανα το πρώτο μου τατού πριν το σκεφτώ για 4-5 χρόνια. Είχα περάσει τα 20 προ πολλού όταν το έκανα.
καλά ναι κ εγώ δεν λέω πως κάθε ταττού που έχω ή θα έχω (γιατί ως τώρα όσα έχω είναι σε αυτή τη φάση) πρέπει να σημαίνουν κάτι οπωσδήποτε.
πχ όταν πήγα να το τελειώσω του έδειξα ένα σχεδιάκι κ λέω σκέφτομαι αυτό για πάνω από το γόνατο, μου λέει έχω κάτι που θέλω να το βαρέσω σε γόνατο κ αμέσως είπα ναι γιατί το είδα κ μ'άρεσε.
οπότε οκ δεν είναι πως θεωρώ μεγάλη ανάγκη να είναι όλα υπερψαγμένα κλπ.
από την άλλη εγώ έχω την ευκαιρία να σκεφτώ κάτι, να κάτσω να το σχεδιάσω να το ψάξω από δω κ από κει κ να του το πάω.
ε όσοι δεν το έχουν αυτό ψάχνουν στο νετ... έτσι είναι αυτά.
απο την μια γελαω ολιγον με τον περιαυτολογησμο του βλιτζερ περι ταττου και προσωπικοτητος
παραδεξου το ρε φιλε...βαφεις τα μαλλια σου και οδηγας μηχαναρα...απο τον Crazy Town το πηρες και ασ'τα σαπια
απο την αλλη γελαω για τις μοναδικοτητες κλπ οταν η λεδυκιλλερ εχει καμνει τον...nick cave
να ζηστε και να τα χαιρεστε αλλα μη λετε μαλακιες για τα τατουαζια σας ε?
α κι επισης κοφτε τα φιλοσοφικα...ποζερια ειστε και καλα ειστε, το τατου ειναι κοσμημα
τα με εκφραζει και διαφορα τετοια ειναι για βλαχοπιπιτσες
Παρόλο που δεν έχω ιδέα που διαφωνούμε, παραδέχθηκα ανοιχτά από την αρχή ότι το συγκεκριμένο τατού το "έκλεψα" από κει. Ποιος περιαυτολογισμός? Με ρωτούν και απαντάω.
Εγώ γελάω με το γεγονός ότι ακόμα έχετε μείνει στο "βάφεις τα μαλλιά σου" όταν τα είχα βαμμένα για μια περίοδο 2 μηνών, καλοκαιρινή, κατά την οποία συνηθίζω να κάνω ότι καφρίλα υπάρχει με τα μαλλιά μου. Ακόμα πιο αστείο γίνεται όταν αναλογιστείς ότι εγώ πόσταρα φωτογραφία με ντεκαπαζέ μαλλί ακριβώς για να δώσω πάτημα σε σένα και 5-6 άλλους να λέτε τις μαλακίες σας επ'άπειρον.
να γινει πολλ με τα σχεδια που θεωρουνται τρου για ταττου
Καμαλέντι.
Καμ καμαλέντι.
Γιομπατεφλα.
Σουγκαρ.
Μπειμπε.
καλώς.έχεις.δίκιο.
Από την μία έχεις δίκιο,από την άλλη,πολλά πράγματα στην μουσική,την μόδα κλπ έχουν ξεκινήσει από μια συγκεκριμένη "περιθωριακή" ομάδα συμβολίζοντας κάτι και έχουν στην συνέχεια διαδωθεί τόσο,που κανείς δεν θυμάται από που και γιατί ξεκίνησε το κόλπο.Προσωπικά και εγώ δεν θέλω κάτι πάνω μου που να θυμίζει οτιδήποτε από πολιτικές-θρησκευτικές κλπ αναφορές,αν και μου αρέσει συγκεκριμένο σχέδιο που έμαθα μεταγενέστερα ότι είναι στενά συνδεδεμένο με συγκεκριμένες καταστάσεις...και με απέτρεψε από το να το κάνω.Αλλά γενικά πιστεύω ότι το κάθε σχέδιο,για να φτάσεις σε σημείο να το "χτυπήσεις" πάνω σου,ακόμα και από αλλού να το είδες αμμέσως συνδέθηκε με εσένα,σήμαινε κάτι,το πως κόλησε με την αισθητική σου κλπ Εγώ έχω γραμματοσειρά με φράση δικής μου εφεύρεσης που βγάζει νόημα μόνο για μένα,αλλά δεν θα με χάλαγε να είχα ένα άλφα σχέδιο που το είδα από κάπου αύριο,αν σήμαινε κάτι για μένα.
Πάντως εγώ πιστεύω ότι το random ακαταλαβίστικο κινεζοκάτι που "είναι κάτι προσωπικό" (πχ Ίος 2007) και καμουφλαρισμένο από τον υπόλοιπο κόσμο που το βλέπει μεν αλλά δεν καταλαβαίνει, είναι μία μπούρδα.
Εγώ έχω φάει τεράστιο κόλλημα με αυτό εδώ:
http://i.imgur.com/tONKq.jpg
Το είχα και άβαταρ για κάτι φεγγάρια.
Είμαι και κάτοχος της συγκεκριμένης κιθάρας, και προφανώς δεν σκέφτομαι να το χτυπήσω στο ίδιο μέρος με την κυρία στη φωτογραφία. Σκέφτομαι στη μέσα μεριά του μπράτσου, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
Ναι αλλά τον επιλογέα για τους μαγνήτες μην τον χτυπήσεις, καν'τον με μαρκαδοράκι για να μπορείς να αλλάζεις. Strat ξεStrat, πες ότι τον βαριέσαι ρε παιδί μου τον neck μαγνήτη... τι κάνεις; Cover-up? :/
entit με :pink: κι αγαπούλες έτσι, Ρεκβιεμ είναι εδώ, ο τόπος του καλού σαρκασμού, όλα με το μαχαίρι αλλά ποτέ με κακία.
(άμα παίξει έχθρα φαίνεται από τις χριστοπαναγίες)
Πάντως και το intonation καλό φαίνεται. Για το ύψος των χορδών δεν ξέρω. Τι σκέφτεσαι, 9άρες ή 10άρες;
Spoiler
http://1.bp.blogspot.com/--3MSuXAsfH...w/s1600/11.jpg
:wave::wave::wave::wave::wave:
ειδικα το μαλλι γαμαει
σαν κολλημενη σερβιετα ειναι:touched:
Γενικώς πάντως, ξύλο στους μπλίτζερς και στο 99% του κόσμου που χτυπάει μόνο μαλακίες. Τα τατού είναι πεδίο πολύ σοβαρών εγκλημάτων ενάντια στην αισθητική.
Δείτε τη δουλειά αυτού του ευγενικού κυρίου:
http://mxme.tumblr.com/
http://anywhere-anywhere.com/articles/maxime
Spoiler
Τατού θρησκεία μασονία
είναι αδερφή ρε! δεν εχει τατούαζ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτό ακριβώς θα ήταν το επόμενο ποστ μου. Γιατί δεν ασχολείστε με καμιά μπάλα, κανά κουκουέ και αφήστε αυτά τα καγκουριλίκια για εμάς τις αδερφές?! :touched:
Είναι σαν να μου λέει "που πας με αυτό το χρέπι, ρε μαλάκα, άντε πάρε ΜΠΕ ΕΜ ΒΕ ΧΙΛΙΟΔΙΑΚΟΣΑΡΑ!!", όταν εκείνος καβαλάει ξέρω γω ποδήλατο. Oh wait...
Πάντως δεν είναι ανάγκη να χεις μηχανή καν για να πεις ότι ένας χαρλεάς είναι αδερφή.
Ο χαρλεάς και όποιος δεν έχει στο σπίτι του ενυδρείο. Με ακριβώς την ίδια λογική μάλιστα.
Η αισθητική δεν είναι θέμα μαγκιάς. Θα μπορούσες να είσαι μεγάλος μάγκας ή μεγάλος σκατόφλωρος, το μελάνι που έχεις πάνω σου θα παρέμενε απαράδεκτο.
Το τατού είναι τέχνη, «καγκουριλίκι» το κάνουν οι γκόμενες με τα tramp stamps και τις νεράιδες στις πλάτες και οι τύποι με τα αστέρια crazy town και τα θλιβερά tribal.
Το τατού ΜΟΥ είναι ότι γουστάρω εγώ να είναι γιατί εγώ έχω υποστεί τον πόνο κι εγώ έχω σκάσει το χρήμα. Εσύ απλά φιλοσοφείς από τον καναπέ σου. Και στην τελική, αφού δε θες να καταλάβεις,
ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΙΚΟΝΟΚΛΑΣΤ που έχεις και άποψη και μας κρίνεις όταν η μόνη βελόνα που χεις πλησιάσει είναι πλεξίματος.
Του Γιβραλτάρ.