ελα μωρε, η αλγεβρα ειναι ψιλο-προκατ πραγμα. παρε μια σακουλα και τραβα.
Printable View
ελα μωρε, η αλγεβρα ειναι ψιλο-προκατ πραγμα. παρε μια σακουλα και τραβα.
σε 24 ωρες αποφασιζεται το αν τελειωνω την ιουνη ή αν θα χρειαστει να κατεβω και τον σεπτεμβρη.
Γράφω αύριο εργαστήριο και η ανακοίνωση βγήκε πριν δύο ώρες
:touched:
προσπαθω να αντιγραψω εργασιες αλλων για να παραδωσω μεχρι παρασκευη, ωστε να μου δωθει η ευκαιρια να δωσω το μαθημα και δεν καταλαβαινω τι γραφουν γιατι ειναι χαλια τα γραμματα. κ βριζω.
έχω τίγκα παλιά θέματα,δίνω αύριο στις 11,και φέτος έχουν αλλάξει οι καθηγητές..... FML.
klasik. η ελπιδα πεθαινει τελευταια
ον τοπικ παπαρια και σημερα.
εμενα πεθανε η ελπιδα. κοπηκα. παω να το ποσταρω στο μαι λαιφ ρου...ωπ...μπα...
εμενα πεθαινει σημερα τ'απογεμα η ελπιδα.
και το χειροτερο ειναι οτι ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΙΔΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ~!
μιας κι εχω καθε_αλλο_παρα_κεφια. μιας και πηρα τον πουλο.
γι'αυτον που εβαλε το ταγκ "khalkji kourases": θα του γαμησω την μανα αν τον πετυχω. ετσι. επειδη μπορω.
Την παρασκευή πολυμερή, τα οποία έχουν μια τερατώδη ύλη γαμώτοθεόμου, διαβάζεις για ώρες, μέρες και αντιλαμβάνεσαι ότι αντί να μειώνεται, αυξάνεται. Και εκεί που θα 'πρεπε να ειναι αποκούμπι η ανακύκλωση παλαιών θεμάτων όπως συνέβαινε παλαιότερα, τα τελευταία 2-3 χρόνια βάζει όοοοοο,τι να 'ναι, οπότε fml.
αυριο. 10:45. πρωτη προβα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
υγ. tha tou klaseis flwrako
Πήρα 3 στα ΣΑΕ (τώρα βγήκαν τα αποτελέσματα της εξεταστικής). Δύσκολος ο Φλεβάρης μπροστά μας, τα ξαναδίνω και από φέτος για πρώτη φορά με κλειστές σημειώσεις. Αν αυτή η εξεταστική δεν πετύχει πάω να ζητήσω δουλειά σε ρεμπετάδικο να παίζω καμιά συγχορδία.
λεμον παρτι!
Τελευταίο μάθημα.
5 μήνες ξύσιμο και "διάβασμα" τις 3 τελευταίες μέρες.
Spoiler
Μια βδομάδα λιώσιμο στο διάβασμα και πήγε και έβαλε ό,τι πιο γαμώ-το-σπίτι-του μπορούσε. Να σαι καλά ρε αρχίδι.
κανε σημερα να γινει ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΜΑΣ.
εδω αναβληθηκε....απεργιαν ...αναβολη για δευτερα.
Δυο μαθήματα την τρίτη - φυσική (ηλεκτρομαγνητισμός fml) και τεχνολογία υλικών - και τελευταίο την άλλη δευτέρα. Αν γίνει εδώ το 2/3, είμαστε μες τον προγραμματικό σχεδιασμό.
τελος.
1 περασμενο, 1 αποτυχια, 2 σε αναμονη και το ενα απ'αυτα περασμενο με τα μπουνια.
κανονιζω το απογιομα για πτυχιακη
δινω 4 μαθηματακια τον ιουνη
1 τον σεπτεμβρη.
και αντιο και φακ οφ
Σε 2 εβδομάδες ξεκινάω, έχω ψιλοέτοιμα όλα τα μαθήματα αλλά το άγχος μου χει γαμήσει την παναγία. Έχω βγάλει πάλι έκζεμα στα χέρια, κοιμάμαι στις 7 το πρωί και άλλα τέτοια όμορφα. 6 χρόνια Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, να μας χαιρόμαστε. Και αντί να χρωστάω 5 μαθήματα να έχω μία προοπτική εξόδου, χρωστάω 800 για να κάτσω να ζήσω το μαρτύριο της πτώχευσης και των εξεταστικών μαζί.
1.Καίω το μάθημα που διαβαζα κανα ΜΗΝΑ,και βρίσκω 2 εύκολα προς το τέλος,έτσι για την εξιλέωση.
2.Μπαίνω ψιλοτυχαία στο λογαριασμό απθ να δώ κάτι βαθμολογίες.
3.Τα έχω περάσει και τα δυο.
4.????????
5.ΤΕΛΟΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ.
τρου στορι.
:?
μια τόσο εξαιρετική νύχτα κι όμως δίνω java 8 το πρωί.
Για μια στιγμή νόμιζα ότι έχετε 8 μαθήματα java. :fear:
Σημερα βγήκε *drumroll* το προγραμμα του Ιδρύματος,και ναι,δίνω 3 μαθήματα σε 48 ώρες,συμπτωματικά είναι όσα δεν έχω σχεδόν αγγίξει στο εξάμηνο.
Καλως σας βρηκα!
Ειθε να ειναι μια εξεταστικη χωρις απροοπτα.
Μου εστειλαν το εξης :touched:
"To be a good professional engineer, always start to study late for exams because it teaches you how to manage time and tackle emergencies. " -Bill Gates
:touched::touched:
Και εγω νομιζα οτι ειχα βαρεθει να κρινομαι στο ποσο γρηγορα θα λυσω την χ ανεφαρμοστη μλκ με ποσοστο σκεψης 10%.
Τέλος σήμερα γαμώ την παναγία, 5 στα 7 η τωρινή εξεταστική, οπότε έμεινα στα μαθήματά μου (που χρωστούσα, ελέω χαμένης εξεταστικής του σεπτέμβρη).
Πριν λίγη ώρα, πέσαν οι γαμημένοι τίτλοι τέλους. Έδωκα 19 μαθήματα από τη 1 φλεβάρη εώς σήμερα και μέχρι στιγμής από όσα βγήκαν έχω 5 στα 5.
Εξεταστικοκατάθλιψη τσίμπα ένα αρχίδι.
καλως να τα δεχτουμε και εμεις απο βδομαδα.
ΓΑΜΩ
ΤΗΝ
ΠΑΝΑΓΙΑ
τι επαθες παιδακιμ';
(τι 19 μαθηματα λεει ο αλλος ρε. ρε ουστ ρε)
Δε σας έχει συμβεί ποτέ να είστε ψιλοδιαβασμένοι, να έρχεται η κόλλα στα χέρια και απλά να μη θέλετε να γράψετε; Σα να μπαίνεις στο γήπεδο με ψυχολογία γαμημένη από τα αποδυτήρια, και μεθαύριο δίνω ΣΑΕ και θα συμβεί ακριβώς το ίδιο.
7 στα 9 μέχρι στιγμής και επιτέλους το γαμημένο μάθημα ειδικότητας που με κόβει χρόνια τώρα. Οπότε τώρα επόμενο 6μηνο πρακτική, 3-4 μαθήματα και τέλος.
κάλκη, έπρεπε. μετά το 1ο έτος που είχα 11 στα 14, πέρασα μόνο αγγλικά και έφτασα 6ο έτος με περασμένα ούτε 20 και να θέλω 67 σύνολο για πτυχίο +πτυχιακή.
απτέηντ: 8 στα 8. το πιο γαμάτο είναι ότι με παίρνουν τηλ φανατικές θαυμάστριες να μου πουν αποτελέσματα και διακρίνω και αυτή την αγωνία χαράς "είμαι η 1η που στο λέει?!" :touched: