μπορω να προτεινω depeche mode.Quote:
Originally Posted by Mostos
Printable View
μπορω να προτεινω depeche mode.Quote:
Originally Posted by Mostos
Kamia sxesh omws.Quote:
Originally Posted by freak brother
Kalutera na sou milhsei kapoios pou exei entrufhsei perissotero (o holc kserw gw, an den "kaigetai"), pantws to "Azzazin" pou eixe anebasei paliotera o xrhsths pou proanefera, to timhsa deontws.Quote:
Originally Posted by Griffith
επίσης όπως συζηταγαμε και χτες έχει περί τα 134,72 albums, οπότε ξεκίνα και ερχόμαστε.
Νομίζω "Hamas Cinema Gaza Strip", "Dar Es Salaam", "Coup D'Etat", "Azzazzin" και οι συνεργασίες με Bass Communion, είναι απόλυτα must.Quote:
Originally Posted by Griffith
Αλλά έχει 145 κυκλοφορίες, προφανώς και αυτά είναι ενδεικτικά από τα όσα έχω ακούσει.
Αλλά στο "Hamas..." υπάρχει μερική από την καλύτερη μουσική που υπήρξε.
:?
δεν μπορεί να μην σου αρέσει!
Να ακούσεις οπωσδήποτε και το "Gulf Between us" που είναι ουσιαστικά ένα μπιτάτο τρακ των 23 λεπτών αλλά διαλύει κάθε κόκκαλο πανέμορφα, το Azzazin που είπε κι ο Σακ47 για τον έντονα ανατολίτικο θόρυβο του παρόλο που τα κανονικά μουσικά όργανα φαίνεται να εκλείπουν, το "Sufiq EP" μόνο και μόνο για το κομμάτι Girl Who Sleeps With Persian Tulips και τo Gun Aramaic part 1 για το εισαγωγικό τρακ ειδικότερα αλλά και την απίστευτη συνέχεια, το Izlamaphobia για τον κάπως πιο φουτουριστικό ήχο που επέλεξε εκείνη την αλμπουμική στιγμή ο Bryn Jones, το Sandtraffikar για τον μοναδικό ambient ethnic του και το In Search Of Ahmad Shah Masood γιατί κι εκεί βρίσκεται μερική από την περισσότερο μυστήρια μουσική που έχει δημιουργηθεί από άνθρωπο, αγαπητοί μου συνάνθρωποι.Quote:
Originally Posted by carheart
ΕΔΙΤ:
α! και μην κατεβάσεις τίποτα από π2π, θα ανεβάσω τα περισσότερα αύριο.
ε τα πες χύμα.
Γενικώς μπορούμε να μιλάμε ώρες για δαύτονα τον αζζαζζιν.
Ένα τόρρεντ και με τα 145 μέσα, έδωσε τη λύση. Τα ακούω με ελεγχόμενο ρυθμό, για να μην τρελαθώ.Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
ναι, να τα ανεβάσετε, γιατί τα τορρεντζ είναι του σέιταν.
θα ανεβάσουμε, ρε παλιόμουνο.
Ευχαριστώ, γαμώ το χριστό σας.
Θα προσπαθήσω να μου αρέσει. Δεν μπορεί να μη μου αρέσει. Δεν έχει κινηματογράφο πάντως εκεί κάτω (για την ιστορία :p).Quote:
ekeino to dvd pou ofeila na metavivasw,sto edwsa pote?Quote:
[quote=When_Black_Roses_Bloom]Kamia sxesh omws.[/quote:3b4aryyz]Quote:
Originally Posted by "freak brother":3b4aryyz
ε καλα εννοειται οτι δεν συγκρινονται , σαν να συγκρινεις μανογουορ με χαμερφαλλ!
Peite gia Black Heart Procession.
άρχισε με το 2, μετά the spell & amore del tropico και μετά το 3
Η σειρά είναι 2, In the Fishtank vol. 11 και μετά τα άλλα :)
το In the Fishtank δεν το έχω ακουσει :|
Κι εγώ έχω φάει το κολληματάκι μου με το In the fishtank όπου παίζουν μαζί με τους Ολλανδούς Solbakken αλλά γενικώς είναι μεγάλη μπάντα, από αυτές που θέλεις να έχεις πλήρη δισκογραφία.
όπως τα λέτε.
ας πω και γω λοιπον. 2, In the fishtank/3, spell/amore del tropico
Steve Reich;
το different trains (ή κάπως έτσι) που ακούω τώρα, είναι πολύ ωραίο.
To You are, το Music For 18 Musicians, το Drumming. Βασικά αν μπορείς κατέβασε/αγόρασε το Phases που εχει πολύ πράγμα μέσα και είναι ό,τι πρέπει.
thnx :)
Το Phases είναι ότι καλύτερο γι'αρχή όντως.
βασικά, δεν έχω καταλάβει αν έχει μέσα ολόκληρους δίσκους ή επιλογές.
E έργα έχει, κάποια απο αυτά είναι και ολόκληρα cd (το Music for 18 musicians Π.χ.)
35007
έχω ακούσει μόνο το Sea Of Tranquillity και με άρεσε. Πείτε τπτ παραπάνω και ειδικά αν έχουν κάποια δουλειά που φέρνει περισσότερο προς το ομότιτλο κομμάτι που είναι τέρμα πινκ.
Η κορυφαία ινστρουμένταλ (εκτός από τα 2 πρώτα αλμπουμπου έχουν σκόρπια φωνητικά) μπάντα του ευρύτερου stoner/space rock χώρου. Ολλανδοί, προφέρονται και Loose (το 35007 διαβασμένο τούμπαλιν, με λίγη φαντασία) και έχουν κυκλοφορήσει 5 δισκάκια.
especially for you
s/t
sea of tranquillity
liquid
phase v
Aπαραίτητα όλα εννοείται, το liquid είναι αρκετά κοντά στον ήχο του sea of...
http://www.indigo.de/img/interpret/big/97.jpg
http://www.dse.nl/~drie5007
φχαριστώ :)
τι ξέρετε για τους when? και αν θέλετε ανεβάστε κατιτις να ακούσουμε. ή τουλαχιστον προτείνετε καποια albums. (kvelds??)
'στω.
Ε τι να πούμε και μεις για When. Μπορώ να σου ανεβάσω μερικά άμα θες!Quote:
Originally Posted by deadbird
Ή καλύτερα, να στα γράψω!
ναι αμε. οτιδήποτε καλοδεχούμενο. να μου γράψεις και ναρθείς πατρα να μου τα φέρεις! να φέρεις και τον kveldmits!
θα φροντίσει το καρχαρτ φανταζομαι. για την ιστορία να ακούσεις τα πάντα =ρ (νομίζω ότι κάπου υπάρχει και ενα ριβιου για το τελευταίο τους). επίσης να μπεις στο www.myspace.com/witchwood να ακούσεις το κομματι απο το νεο (αλμπουμ της χρονιας) που γαμαει συμπαντα, δαση, εναλλακτικες πραγματικοτητες και λοστ ιν μπατλσταρ γκαλακτικαζ!
apo Cataract ti kalo nakousoume?
Κατά προτίμηση τίποτα θα σου πω εγώ, άκου το "Great Days Of Vengeance" θα πει ο σύντροφος σταμ εν δε γουίτσεζ που είναι το πιο χαρκορίζον. Το "With Triumph Comes Loss" έχει ορισμένες φοβερές μος στιγμές αλλά γενικά τους βαριέμαι, καλύτερα άκου στάμπιν γκράουντ ;ρ
cataract na akouseis to teleutaio to kingdom ta alla einai adiafora. kalitera full blown chaos k born from pain omws
όμορφα
thanx both