Πάντα ρε μουνιά!
Printable View
Πάντα ρε μουνιά!
lol yparxei akoma?
Γιε ;ρ
Και μάλιστα γαμιέται στα απντέητ, πού βρίσκει 50 καινούρια virus signatures την ημέρα ένας Γιαχβέ ξέρει.
ΟΚ κάτι έγινε με τον explorer και σε ορισμένα site, πχ google, όταν κάνω click σε κάποιο hyperlink μεγαλώνει τα fonts του link πριν το φορτώσει. Πως το φτιάχνω (απαντήσεις του στυλ πέτα τον explorer δεν μου κάνουν αυτή τη στιγμή,thx);
[edit] Οκ νομίζω το έφτιαξα, τραγικό όμως: Όταν διόρθωνα το text size από το menu δεν έπιανε για κάποιο λόγο, με ctrl-mousewheel όμως φαίνεται ξεκόλλησε.. ΕΛΕΟΣ![edit]
οκ τώρα μπορείς να πετάξεις τον explorerQuote:
Originally Posted by wraithgr
Αφήστε τον Εξπλορερ κάτω μην γίνει τση πουτάνας! :D
Titan Quest paixnidara.O diadoxo tou Diablo (2) , imhoQuote:
Originally Posted by DarkOmeN
Ok, σε όσους από εδώ άρεσε το Prey δείτε το παρακάτω video οπωσδήποτε.
Valve's Portal λοιπόν. Μάλλον θα κυκλοφορίσει σαν bonus μαζί με το episode 2. ΑΥΤΟ θέλω να δω σε multiplayer.-
http://youtube.com/watch?v=GWzmL05OlYA
http://www.youtube.com/watch?v=NaF638MBSAE
Αν είναι να είναι έτσι το multi του episode2, το αγόρασα....
Team Fortress 2 ρε μλκ!!~!~1
Πάντως το κάνανε λίγο περίεργο, αν το video είναι τρου, αλλά δε βαριέσαι τουλάχιστον είδαμε πως υπάρχει ακόμα. Άντε να βγει και κανένα video για το Duke Nukem να μας αποτελειώσουν..
Εμένα μου φαίνεται γαμάτο το design, σαν το evil genius κάπως... Αν το καταφέρουν, θα είναι πολύ καλό...
Χμ, δεν ξέρω αν είχες παίξει TFC (aka Team Fortress 1 στο HL) αλλά δεν έχουν και πολλά κοινά σαν design. Παρόλα αυτα΄αρχίζει και μου αρέσει όπως το κάνανε..φέρνει και σε Serious Sam :P.Quote:
Originally Posted by wraithgr
Επίσης το TF2: Brotherhood Of Arms είναι in-development από το 99 νομίζω και υποτίθεται πως θα ήταν team based FPS με πολλά γαμάτα ρεαλιστικά στοιχεία (πχ. αν φώναζες κάποιες οδηγίες στους δικούς σου θα μπορούσαν να σε ακούσουν και οι αντίπαλοι εφόσον ήταν κοντά και θα έπαιζε ρόλο και το ποσο δυνατά το έλεγες νομίζω κτλ.). Φυσικά τότε δεν υπήρχαν Battlefield, COD, ET οπότε ήταν κάπως εντυπωσιακά όλα αυτά.
Α βρήκα και το παλιό trailer του TF2. Το τελευταίο πριν το γυρίσουν στο Source engine.
http://www.youtube.com/watch?v=QXf7N...elated&search=
Και για όποιον ενδιαφέρεται για Team Fortress Classic στο HL2:
http://www.fortress-forever.com/
Demoman ρε μουνιά (και Medic e..) :dfinger:
...Aς πούμε αρκετό... Θυμάμαι οτι και τότε θεωρούταν πio "light" σε σχέση με το counterstrike, όχι σε τέτοιο βαθμό βέβαια. Προσωπικά προτιμώ να το κάνουν έτσι, αρκετά "σκοτεινά" fps έχουμε...
Βασικά φαίνεται πως το γύρισαν στο πιο action/rocket jump στυλ από αυτό που είχαν στο μυαλό μιας και τώρα πια ο χώρος των "ρεαλιστικών" έχει αρχίσει να φουντώνει.
Θα δούμε.
Οκ κάθε μέρα βλέπω από μια φορά το trailer του portals (προσπαθούσα να καταλάβω τι κάνει στο τέλος, τώρα το έπιασα :P ).
Θα γαμήσει το σύμπαν ολάκερο.
poso 8a gamaei to hl2 episode 2???
poso 8a gamaei to pray?
poso 8a gamaei to crisis??
gamane ola :twisted:
exei kaneis to extension tou firefox pou kanei auto update ta ypoloipa extensions kai themes?apo thn wra pou to ekana update prin liges meres de douleuei :(
http://www.youtube.com/watch?v=LVbFEJPJ ... ch=macross
Το κατεβάζω τώρα.. τουλάχιστον προσπαθώ...
κατι ακουσα για ελληνικο fileserver του στυλ rapidshare, megaupload και τα σχετικα. για να δουμε...
{ edited by Deggial: stickies are your friend }Quote:
Originally Posted by invisistoned
αυτο.
To Deus Ex τερματίστηκε(και με τους τρεις τρόπους 8) ) και μόλις έγινε install το hitman 2.Oh yeah!
Μόλις έπαιξα το demo του Prey.Θέλω.
poio deus ex les re?to palio?
Ναι! Το πρώτο! Πόσο τα σπάει..Το 2ο δεν το'χω παίξει!Quote:
Originally Posted by Bullet
pou to kse8apses :P
:DQuote:
Originally Posted by Bullet
Το 2 είναι όντως μούφα?
eilhkrina den eixa idea oti eixe bgei kai deutero :P
Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
Καλά έκανες και το ξέθαψες. Θα το ξεθάψω κι εγώ να το ξαναπαίξω με κανένα μυστήριο τρόπο (και να γλυτώσω και τον bro του JC αυτή τη φορά :P )
Ναι, το 2 είναι ψιλομούφα. Βλέπεις είναι από εκείνα τα παιχνίδια που σχεδιάστηκαν ώστε να τρέχουν και σε consoles οπότε το πιάνεις το νόημα..
Βγαίνει καινούριο Broken Sword
:happyjump: :happyjump: :happyjump:
Και μετά από αυτό το υπέροχο νέο λέω να βάλω το ομπτζεκτ ντοκ. Για στειλτε κανα καλό παιδί κανα λινκ να το βρω σε πμ.
Ελπίζω να μην είναι τόσο άθλιο όσο το τελευταίο.Quote:
Originally Posted by Kalki
Το Prey το εχουμε τερματισει με ενα φιλο μου (αυτος επαιζε, μαζι σκεφτομασταν, δεν ειχε και πολλη σκεψη, αλλα ο χειρισμος πλεον ειναι το πιο σπαστικο στα παιχνιδια, να δουμε ποτε θα βγει τηλεπαθητικο χειριστηριο) και μετραει αρκετα. Ειδικα τα αρρωστημενα δημιουργηματα και ολες οι περιεργες φασεις με την βαρυτητα και τους διαδρομους λενε. Γαμω ηταν, αξιζε.
Αν εξαιρεσεις οτι προκειται για ινδιανο που πολεμαει εξελιγμενους αρρωστημενους βιοτεχνολογικους εξωγηινους!!!
Επιτυχής ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος
Ο ΟΤΕ, με στόχο την συνεχή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, την περαιτέρω διάδοση της ευρυζωνικότητας και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πιλοτικού προγράμματος αναβάθμισης των ταχυτήτων πρόσβασης ADSL, ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα τον δωρεάν διπλασιασμό των ονομαστικών ταχυτήτων πρόσβασης των συνδέσεων ADSL σε ολόκληρη τη χώρα.
Οι ταχύτητες θα αναβαθμιστούν ως εξής:
Υφιστάμενες ταχύτητες
πρόσβασης (downstream / upstream) Αναβαθμισμένες ταχύτητες
πρόσβασης (downstream / upstream)
384/128 kbps 768/192 kbps
512/128 kbps 1024/256 kbps
1024/256 kbps 2048/256 kbps
Η αναβάθμιση των ονομαστικών ταχυτήτων ADSL προσβάσεων από τον ΟΤΕ αφορά σε όλες τις προσβάσεις ADSL (υφιστάμενες και νέες / χονδρικής και λιανικής) και πραγματοποιείται χωρίς καμία αύξηση στα μηνιαία τέλη, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στον τελικό χρήστη, ιδιώτη ή επιχείρηση.
Η διαδικασία της αναβάθμισης όλων των ADSL προσβάσεων αναμένεται να διαρκέσει περίπου τρεις μήνες. Συνολικά θα αναβαθμιστούν πάνω από 2000 κόμβοι (DSLAMs) του ΟΤΕ σε ολόκληρη την επικράτεια, ενώ το έργο θα υλοποιηθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρη τη χώρα. Σήμερα, το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ περιλαμβάνει περίπου 525.000 εγκατεστημένες πόρτες σε περίπου 1000 σημεία παρουσίας σε όλη την Ελλάδα που εξυπηρετούν πάνω από 330.000 πελάτες ADSL.
Οι χρήστες από την πλευρά τους δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ρύθμιση του εξοπλισμού τους αφού η διαδικασία της αναβάθμισης πραγματοποιείται στις υποδομές του ΟΤΕ. Οι χρήστες που είχαν συμπεριληφθεί στο πιλοτικό πρόγραμμα αναβάθμισης ADSL προσβάσεων θα διατηρήσουν τις αναβαθμισμένες ταχύτητες που είχαν και κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος.
amen
Έχω πάρει από τον Ιανουάριο πακέτο Hol διάρκειας ενός έτους και σήμερα που μπήκα στις πληροφορίες του λογαριασμού μου παρατηρώ το εξής: Η υπηρεσία αυτή ενεργοποιήθηκε την Κυρ 15-Ιαν-2006, 10:29:00 και διαρκεί ως την Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2010, 23:59:59.
2010???What the fuck??????? :roll:
Ποιος χρησιμοποιεί το "MSN portal" ένηγουεη.
Pro Evolution Soccer 6 και FIFA ’07 αποκλειστικά στο Xbox 360Pro Evolution Soccer 6 και FIFA ’07 αποκλειστικά στο Xbox 360
Παύλος Παπαπαύλου - Στείλτε e-mail στον συντάκτη
Δημοσίευση : 24/08/2006 22:48 - Τελ. ανανέωση : 25/08/2006 13:51
1 φωτογραφία Λειψία: Παύλος Παπαπαύλου
To Contra.gr βρίσκεται αυτή την στιγμή στο κέντρο των εξελίξεων στην αγορά της τεχνολογίας και των videogames, στη Λειψία. Όπως αποκάλυψε λοιπόν η Microsoft στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο ειδικά σχεδιασμένο περίπτερό της, τα δύο νέα ποδοσφαιράκια Pro Evolution Soccer 6 και FIFA ’07 θα είναι αποκλειστικότητες για το σύστημά της τουλάχιστον για 12 μήνες. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;
Ότι οι δύο τίτλοι από τις Konami και Electronic Arts θα κυκλοφορήσουν από τους δύο γνωστούς εκδότες μόνο για το σύστημα επόμενης γενιάς της Microsoft, αφήνοντας απ’ έξω αρχικά το PlayStation 3 της Sony και μετέπειτα το Wii της Nintendo.
Τα στελέχη της αγοράς που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις είχαν αρχίσει εδώ και καιρό να αναφέρεται μία πολύ στενή συνεργασία της Microsoft με την EA σε όλα τα επίπεδα και όλα έγιναν ένα επίπεδο πιο επίσημα όταν η δεύτερη αποφάσισε να ορίσει το Xbox 360 ως την κονσόλα, στην οποία διεξήγαγε το εικονικό παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου της. Από εκεί και πέρα, η Konami είχε κρατήσει μία ουδέτερη στάση, τονίζοντας ωστόσο εδώ και καιρό ότι θα υποστηρίξει το σύστημα επόμενης γενιάς της αμερικάνικου κολοσσού.
Η ανακοίνωση της αποκλειστικότητας παρόλα αυτά ξάφνιασε την βιομηχανία, που βλέπει πλέον στη μάχη Xbox 360 εναντίον PS3 εναντίον Wii, το σύστημα της Microsoft να αποκτάει αποκλειστικά (τουλάχιστον για ένα χρόνο) δύο από τα παιχνίδια στα οποία οφείλονται οι εκπληκτικά υψηλές πωλήσεις του PlayStation 2 της Sony. Τα πράγματα στην αγορά πλέον είναι πολύ ρευστά και η μάχη ανάμεσα στα τρία συστήματα έχει ανάψει για τα καλά!
ΞΕΝΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
Είστε τόσο νοητικά λοβοτομημένοι που λαμβάνετε κάτι τέτοια υπόψη σας κι όχι αυτό:
http://wii.nintendo.com/images/fea_gamepg_zelda.png
Quote:
Originally Posted by freak brother
den yparxei periptwshh na mh bgoun gia pc