Α, παρεξήγησα. Θα σου κλέψω τον κωδικό να ποστάρω την ξαδέρφη της ντράμσικ στο παιδεραστικό τοπικ μου στο σεξιον τότε, να γελάσεις. UNSAFE FOR WORK τύπε.
Printable View
Α, παρεξήγησα. Θα σου κλέψω τον κωδικό να ποστάρω την ξαδέρφη της ντράμσικ στο παιδεραστικό τοπικ μου στο σεξιον τότε, να γελάσεις. UNSAFE FOR WORK τύπε.
Με μπερδευεις με καποιον αλλον μαλλον.
ινβ4 χατ τρικ μαλακιας και πρωτου βραβειου στο διαγωνισμο για το ποιος την εχει πιο μεγαλη
Δηλαδή ρε σεις δε προλάβατε να λήξετε τον Φάηρστορμ, αρχίζετε άλλο θεματάκι? Μήπως τρώγεστε με τα λυσιακά σας? Σαν το Μέγκα κάνεις Ubu να χει ο κόσμος να τρέφεται. Γενάς θέμα. Σε τόπικ στο οποίο μπορείς ονομαστικά να καταδείξεις (ρουφ) ποια υπογραφή στην σπάει, πας και θέτεις γενικότητες. Ήμαρτον δηλαδή.
Πιάστε απο κάθε μήνα 5-6 κανόνες του φόρουμ να χουμε να λέμε πόσο δε μας αρέσει. Και πόσο αγαπάμε να το μισούμε και τούμπα.
Χαλαρώστε
είναι ο άρης στην σελήνη αυτές τις μέρες.
Μήπως θες ρε ούμπου να ποστάρουμε και πράγματα της αρεσκείας και του γούστου σου για να μην χαλάει η αισθητική η δικιά σου ή όποιου γύρω σου κοιτάει το pc σου? Γενικά αστεία πράγματα που τα περιέγραψε σωστότερα από όλους ο FIXXXER. Κοιτάξτε λίγο ποιοι ήσασταν και ποιοι είστε (κι εγώ μέσα εννοείται).
FIXXXER κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, θυμήθηκα όλα αυτά που κάναμε παλιότερα, τα φλέιμς με το warlord, τις καφρίλες με το σύμπο, τα βρισίματα μανάδων, τα ραντεβού στο κάραβελ, τα θρας πεσίματα σε ηαρ μπίτσιζ και γενικά όλα αυτά που έδωσαν στο ηαρ το χαρακτήρα του σα φόρουμ. Και όταν τα έκανα όλα αυτά, κατέληξα ότι και τώρα έχω δίκιο. Και ότι επίσης δεν απάντησες σε τίποτα απόσα είπα, πέρα από το να τα χαρακτηρίσεις εμετικά και politically correct. Όταν απαντήσεις γιατί είναι τόσο σημαντικό να έχεις μουνιά για signature, ενώ ξέρεις ότι υπάρχουν χρήστες που ενοχλούνται, όχι επειδή δε τα γουστάρουν οι ίδιοι αλλά επειδή παίζει να τα δουν λάθος άτομα, όταν επίσης απαντήσεις πώς η δική σου ιντερνετική προσωπικότητα κατέληξε να λέει "χέστηκα κι αν έχουν πρόβλημα, εγώ θα βάλω μουνί στο sig μου", τότε θα σου απαντήσω και πιο σοβαρά.
Ο άλλος λέει ότι τους σχολίασα που δε δουλεύουν, σε αντίθεση με Εμένα. Τι έγινε φτωχαδάκι; Δε μπορείς να βρεις δουλειά; Εγώ ξέρεις πόσα λεφτά βγάζω;
'Αντε να τελειώνει και αυτό το θέμα μπας και ασχοληθούμε με το σοβαρότερο : τις βρισιές στο ηαρ. Δε μπορώ να κάθομαι να μπαίνω ηαρ και να έρχομαι αντιμέτωπος με τις χυδαιότητες και τις προσβολές σας, κάτι πρέπει να γίνει, να βάζετε αστεράκια αντί για βρισιές. Να κάνω πολλ;
Ε κάνε ρε μαλάκα.
Να δούμε ποιος θα ψηφίσει να μείνουν οι βρισιές μουνάκια...
Σκέπτηκες τη πιθανότητα απλά να λες μαλακίες φίλε μου?
Καλά κάνουν και σε λένε αμερικανάκι, ανάγεις το θέμα σε φάση πολίτικαλ κορέκτνες, ενω δέν είπε κάτι τέτοιο ο ουμπου.
Ποιός θα το έκανε αυτό? Ένα αμερικανάκι. Και ένας ηλίθιος. Όπως εσένα δηλαδη, κατάλαβες?
Στη συνέχεια:
Α δηλαδή τι? Έχουμε το ελεύθερο να ποστάρουμε ψωλές και άνδρες να φιλιούνται μεταξύ τους και να φοράνε εσώρουχα?
ειλικρινά δεν καταλαβαίνω προς τι το θέμα.
γελάω, σκέφτομαι το άβαταρ με συννεφάκι προς το ποστ να μιλάει. do it.
Έτσι. Μόνο ένα αμερικανάκι θα έγραφε "ΠΟΛΙΤΙΚΑΛ ΚΟΡΕΚΤ" και θα το έβαζε υπογραφή περήφανος.
Όσο για το "NSFW" και άλλα ακρωνύμια που όλοι μάθατε τελευταία και χρησιμοποιείτε πιο συχνά από το πουλί σας, ενίοτε λανθασμένα, το παρακάτω τα είπε όλα:
Οντοπικ: Παιδιά νομίζω ότι έχω δει κάποιον με αβαταρ τον ίδιο να «καβαλάει» μια Honda με σαφή κλίση και υπογραφή "Life begins at 45°" που υποθέτω ότι υπονοεί την προαναφερθείσα κλίση.
Θα το επεσήμανα ως "NS (ΝΟΤ SAFE)" γενικά, είναι μάλλον επικίνδυνο ένας τέτοιος τύπος να οδηγεί οτιδήποτε άλλο πέρα από τρίκυκλο με βοηθητικές.
Ουάου μου την είπες! Ένα κάρο αβάσιμες μαλακίες, από τα χέρια ενός κνείτη. Σοκαριστικό.
Ένα κάρο. Αυτή τη λέξη έψαχνα. Ένα κάρο με βοηθητικές λοιπόν.