μην σου το κάνεις με τίποτα αυτό.
Printable View
Γάμα όλες τις πουτάνες του red light district με SODOM στο mp3 player :dfinger:
εχω παει αμστερδαμ τουλαχιστο 3 φορες και στομουσειο που λετε καμια, τη μια φορα ημουν και με το ΜΩΡΟ. Διασκεδασαμε απιστευτα κανωντας πατιναζ στο παγοδρομιο πισω απτο μουσειο του βαγκογκ και λιγο πιο περα σε ενα μουσειο διαμαντιων που ηταν σαφως πιο ενδιαφερον απο πινακες.
είμαι αμστερνταμ τωρα, γιο!
ε, πάρτε έναν οδηγό, ένα χάρτη κι ένα ποδήλατο και κάντε βόλτες μέχρι να λιώσετε. το κέντρο θα το δεις αναγκαστικά, όπου και να μένεις, μια βόλτα από το κέντρο και τις γύρω περιοχές θα την περάσεις
γενικά το αμστερνταμ είμαι πόλη που σε 4 μέρες δεν απολαμβάνεται με τίποτα, και δεν έχει και νόημα να είσαι με πρόγραμμα, το καλύτερο είναι οι βόλτες και να χαζεύεις γύρω γύρω
ενι απο πισι οντονιαν
@ Amnesiac....να το κοιταξεις αυτο με τον Van Gogh ε?
η αμα βαριεσε να το κοιταξεις σου αφαιρω το δικαιωμα να με βρισεις πχ οταν θα πω οτι αμα πω οτι οι Judas Priest ηταν μια ακρως χαρακτηριστικη boy band των 80ς
αν εισαι αμπαλος απο ζωγραφικη κρατα το για σενα και μην το κανεις βουκινο...οκ φανταζομε γουσταρεις τις πληθωρικες πιπιτσες και τα λαδωμενα μπρατσα του Boris Valejo (ελπιζω οχι)...αναμενω απαντησις στο OMG ...αιντε να ρολαρομε
Μη πεις τίποτα κακό για τους Τζούντας Πριστ γιατί θα έχουμε πρόβλημα. Είναι η αγαπημένη μου boy band όλων των εποχών.
Δε τον ξέρω τον Boris-san Valejo αλλά με έχεις ψυχολογήσει σωστά, η Τέχνη μου θέλω να έχει ΜΟΥΝΙ μέσα, ο βανγκογκ όλο κάτι σκατόγερους ζωγράφιζε η παλιαδερφάρα. :rofl: :rofl:
Αυτά βασικά. Πάρ'τε έναν οδηγό και πηγαίντε σε ό,τι σας φαίνεται ενδιαφέρον. Το καλό είναι ότι τα πάντα είναι ανοιχτά μόνο από 10 μέχρι 5-6, οπότε μπορεί να συνδυαστεί με coffee shop αργά το απόγευμα χωρίς να χάσετε κάτι. Να πάτε για λιώσιμο είναι λίγο ηλίθιο, ειδικά για μπάφους, εντάξει, τα μανιτάρια να πω είναι πιο ιδιαίτερη εμπειρία αλλά πλέον δεν πουλιούνται. Μπάφους έχουμε κι εδώ, προφανώς πολύ χειρότερης ποιότητας αλλά είναι κρίμα να χάσετε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης πίνοντας μπάφους και χαζεύοντας πουτάνες. Όλα συνδυάζονται.
Πες και για το ινδονησιακό ντε.
Και Κορσάκοφ. Είναι νυχτερινό μαγαζί. Ρωτήστε τον Odonian που πέφτει, εγώ θα σας πω πιθανώς "δίπλα σε ένα κανάλι".
επειδή ο οντόνιαν είναι λοκαλ και δεν καταπιανεται με το ταπεινο αυτο τοπικ, το κορζακοφ ειναι Lijnbaansgracht, κοντα στη γωνία με Lauriergracht, απεναντι απο ενα βενζιναδικο Texaco. Ο δρόμος είναι το δυτικό σύνορο του Joordan
και για να μην περιμενετε τιποτα ιδιαιτερο, το μαγαζι ειναι ψιλοχαλια, με μουσικες εναλλαγες hardcore-μπιτακια, αλλα μετα απο 3 μπυρες ειναι λαβλι
(την προηγουμενη φορα το ψαχναμε μια ωρα σε σκοτεινους δρομους, και μεσα μας επρηζε ενας καμμενος μαυρος αν εχουμε μαυρο και ενας Ολλανδος μας μιλουσε ελληνικα. και κλεψαν και την αλλαγη ενος γνωστου αθηναικου ντιτζει!)
Τσα.
Βαριέμαι να διαβάσω τι λέτε στο τόπικ ως τώρα, αλλά μια που είμαι λοκάλι που είπε και η ένι, αν έχετε απορίες τις απαντώ από δω και πέρα.
Από μουσεία έως λιωμίδια, πείτε.
το 420 coffee shop είναι ακόμα ανοιχτό για το λαό?
Αν θυμάμαι καλά ποιο λες (γιατί στο τετράγωνο εκείνο έχει κάμποσα) ναι.