Originally Posted by Dragonlord
Ikonoklast, η αλήθεια είναι ότι εσύ κινδυνεύεις λιγότερο για το ban καθώς εσύ μπορείς να μιλήσεις και κανονικά. Τα μισά σου posts είναι όντως πιο σοβαρά από της πλειοψηφίας του forum, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τα άλλα μισά. Επίσης ο holc έχει όντως ηρεμήσει σχετικά, ωστόσο δεν ισχύει το ότι δεν ποστάρει, χτες είχε κάνει 7 posts και τις προηγούμενες μέρες κυμαινόταν στα 3-4. Δε σαπίζει όπως παλιά, αλλά το ότι συμμετέχει "έως καθόλου" δεν ισχύει. Η αναφορά των δυο σας ήταν 1) για να περιορίσετε παρόμοιες συμπεριφορές, οι οποίες αν και σε μικρότερο βαθμό από ό,τι στο solo, υπάρχουν, 2) επειδή θεωρώ ότι η συμπεριφορά του καθενός σας εν πολλοίς οφείλεται στη μεταξύ σας παρέα και 3) σε περίπτωση που βλέπατε πιθανό ban του solo ως έναυσμα για να ξεσαλώσετε. Θα το δεις και στην πράξη, αν συνεχίσετε με τα ειρωνικοκακιασμένα σχόλια χωρίς λόγο ύπαρξης θα ακολουθήσετε λίαν συντόμως.
Τέλος, επειδή αναφέρεστε και οι δύο στο ότι "μου ήρθε ξαφνικά μετά από 3 χρόνια" και ότι "προσπαθώ να καλύψω την ουσιαστική μου αντιπαράθεση με τον solo", θα μπορούσατε καλύτερα, καθώς ξέρετε ότι δεν έχω κάνει ban για προσωπικούς λόγους σε πολύ πιο σημαντικά ζητήματα όπου είχα όντως αντιπαραθέσεις - με τον solo όχι, δεν υπάρχει αντιπαράθεση, υπάρχει αντιπάθεια ή λύπηση αλλά ακόμα και αυτό υφίσταται εδώ και πολύ καιρό, πιστεύω πάνω από χρόνο, οπότε και εδώ άκυροι είστε. Να προσθέσω επίσης ότι για το συγκεκριμένο ban υπάρχει η σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των admins, κάτι που αποδυναμώνει ακόμα περισσότερο το "επιχείρημα" της προσωπικής αντιπαράθεσης.