-
με τόσο σπάμ που ρίχνουν για νεημάρ (στη νεριτ τουλάχιστον, δε ξέρω για τον υπόλοιπο κόσμο), μετά από 30 χρόνια θα βγει καμιά ταινία για τη ζωή του και αυτό το μουντιάλ θα αποδειχθεί τέρμα σκηνοθετημένο όλο, για το μεγάλο αλάνι που έχει πάρει ένα έθνος απ'το χέρι και το οδηγεί προς την κορυφή του κόσμου, ενώ χιλιάδες βραζιλιάνοι θα πανηγυρίζουν στους δρόμους το μεγάλο κατόρθωμα του κάγκουρα τσιλιβίθρα
-
Quote:
Originally Posted by
Κωλαράκι Τορνευτό
μονο μεχικο αυτο το μουντιαλ :dfinger:
-
χωρις λαιμο μπορω χωρις το Μεχικο οχι .
-
-
Δεν έχω δει πιο θλιβερό σποτ από αυτό της ΝΕΡΙΤ για το σημερινό με «είμαστε ακόμα ζωντανοί».
-
-
με την ιδια εννοια στο 1 και 3, δε μπορουμε να εχουμε ενδιαφεροντα.
-
Θα κάνεις μπλούζα «χαράτσι για πάντα» για τα άλλα ενδιαφέροντά σου;
-
τουλαχιστον ξερουν οτι οταν κερδιζουμε κορνερ ειναι καλη ευκαιρια.
-
Ξερναω με Σουαρεζ, εμετος :puke:
-
τον αγαπάω γιατί είναι το πουλέν μου από το 2010 που έκανε το χέρι, όπως και γιατί λίβερπουλ, αλλά δεν είναι δυνατόν να έδωσε απευθείας κόκκινη στον μαρκίζιο και να μην το είδε αυτό
-
ο ταφος της ευρωπης σιγα σιγα.
-
Κανονικα πρεπει να φαει τιμωρια για ολο το υπολοιπο μουντιαλ, ετσι λενε και στα ρεπορταζ τωρα.
Κανενας δεν φτανει τον Πεπε σε σιχαμαρα, αλλα αυτος καλα το παει. Και εννοειται πολυ τραβηγμενη η κοκκινη του Μαρκιζιο.
Περιμενω Ρεηβεν Λορντ να ερθει να μου αποδειξει οτι δεν ηταν τραβηγμενη επειδη δεν ειπε κανεις τιποτα σε 76 τηλεοπτικους σταθμους και ραδιοφωνα, αλλα ουτε στα καφενεια.
-
-
Και τον είχα συμπαθήσει τον γαμημένο μετά από αυτό που έκανε στην Αγγλία, αλλά μόνο ψόφος. Πρέπει να είναι οι πιο απαράδεκτες, συνεχόμενες διαιτησίες σε ΜΙΑ διοργάνωση έβερ.