Βαριέμαι να σου εξηγώ γιατί είναι μέτριο design. Αν το θεωρείς ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό, ΟΚ, ας μη το κάνουμε και θέμα, είσαι γλυκούλης τουλάχιστον.
Printable View
Βαριέμαι να σου εξηγώ γιατί είναι μέτριο design. Αν το θεωρείς ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-ό, ΟΚ, ας μη το κάνουμε και θέμα, είσαι γλυκούλης τουλάχιστον.
marillion η φασαρια που γινεται για την ps3 εκδοση εχει βαση;σου χει χαθει save game ή κατι τετοιο;σκεφτομαι να το παρω καποια στιγμη στη κονσολα εκτος κι αν το βαλει σε καμια αδιανοητη προσφορα το steam.
δεν εχω δει τι προβλήματα αντιμετώπισαν με το skyrim. κάτι είχε πάρει το μάτι μου για γαμημένα textures μετά το πρώτο πατς αλλά δεν το πήρα χαμπάρι ποτέ γιατί όταν ξαναπάτσαρα ήμασταν στην 2+. σε κάθε περίπτωση, δεν έχω χάσει save αλλά υπάρχει ένα εκνευριστικό laggarisma μετά από συνεχόμενο τετράωρο παιχνιδιού που διορθώνεται με restart (...). επίσης τα saves ξεκίνησαν ταπεινά και ξεπερνούν τα 12 mb το ένα πλέον.
καθε φορα που βλεπω αυτο το θρεντ με πιανει μια φαγουρα να ξαναρχισω! :D
αχααχ δεν τον χάλασε στο 3:39
μια νουμπάδικη ερώτηση παιδιά. ξεκίνησα χτες το κουέστ των companions και η lydia πήρε τα πράγματα της και με εγκατέλειψε μόνο και έρημο στους πέντε δρόμους. είναι φυσιολογικό αυτό? θα επιστρέψει αργότερα? αξίζει να προσεγγίσω την mjoll?
πεθαινω στο 1:45
Απλά γάμησε.
νασουμ σκοτωσε το αρχιδι και παρτου και τα ρουχα
Μένα μου χει τύχη να είμαι με Lydia και να περιπλανιέμαι, και κάποια στιγμή γυρίζω κεφάλι να τη βρω και πουθενά. Μετά από μπόλικο ψάξιμο και ακολουθώντας αντίστροφα το δρομολόγιο που είχα κάνει τη βρήκα σε μια λίμνη που είχα περάσει να προσπαθεί να βγει από το νερό... Προφανώς bug που μου κόστισε μια χαμένη ώρα, γιατί τις είδα δώσει διάφορα πολύτιμα αντικείμενα της πουτάνας.
Γενικά τρώει κάτι σκαλώματα ώρες ώρες, αλλά αξίζει η μαλακία...
Ναι ο NPC μπορεί να κολλήσει στο terrain οπότε δεν είναι σπάνιο να χάσεις τη Lydia. Αν την χάσεις (νομίζω για κάποια ώρα; ή όπου τη βρεις πρώτα: με backtracking ή) μπορείς να την βρεις είτε πίσω στο σπίτι σου ή, αν δεν έχεις σπίτι, στο παλάτι από όπου την πήρες τη 1η φορά.
Για τη Mjoll μπορείς να καθαρίσεις τον παπάρα αλλά πρέπει να το κάνεις διακριτικά και αν γίνεται μακριά της γιατί αν το πάρει αυτή χαμπάρι θα σου πρήζει τον πέο. Υπήρχε ένα τρικ κάπου, google it. Εναλλακτικά σβήστον με εντολή στην console, google that too.
Τέλος να γιατί αγαπάμε PC Gaming:
http://www.youtube.com/watch?v=Bifmj1O3D24&hd=1
"Mmmm you say you don't know where the Macho Man is coming from?"
και
http://www.youtube.com/watch?v=p8IKykVvNUs&hd=1