παλια το ειχα δοκιμασει αλλά για κάποιο λόγο δεν μου το επέτρεπε-anyway θα το ξαναδοκιμάσω-thanx
Printable View
Καλά, βασικά ούτε εγώ το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο αλλά το θεώρησα αυτονόητο ότι θα γίνεται.
βασικα σορρυ αν γινομαι εριστικος δεν ειναι αυτο το ποιντ μου, αλλα παιζετε(ουμε) το gameknot γιατι ειναι το μονο σαητ που κατανοει η μενουμισσιον.
εχω την εντυπωση πως γινεσαι ενοχλητικος.
αν η αντιληψη σου ορισμενες φορες δε κυμαινοταν σε θερμοκρασιες Δανιας, θα καταλαβαινες οτι δεν ηταν τρολλινγκ.
Λυπαμαι.
Τελικά σκορ:
menumission 2 - 2 ubu
rat_poison 2 - 2 ubu
commissar 2 - 2 ubu
Ra Pariah 4 - 0 ubu
atom smasher 4 - 0 ubu
Curehead 4 - 0 ubu
Με τον Curehead δεν έπαιξα αλλά παραιτούμαι οπότε παίρνει όλους τους βαθμούς.
edit: Επίσης υποπτεύομαι ότι ακόμα κι αν παίζαμε 4 - 0 θα ήταν το σκορ οπότε τι είχαμε τι χάσαμε.
Ra Pariah 0
Atom Smasher 0
Curehead 1
rat poison 1
commissar 2
ubu 2
αν ειναι επι δύο καθε πόντος 12
Πολύ ωραία! :grin: Ας γράψουν και οι άλλοι τα αποτελέσματά τους.
Εγώ έχασα δυο ματς από τον Curehead, οπότε 22 νίκες x 2 = 44 βαθμοί.
εκκρεμούν 3 με curehead
όποτε μπεις στείλε pm να συνεννοηθούμε!
rat poison σε ευχαριστω για την κατανοηση, απουσιαζω "εκτος εδρας" σε συνεδριο, επιστρεφω κυριακη βραδυ , αν δεν σε πειραζει να κανονισουμε τις τελευταιες 3 παρτιδες για τοτε, γιατι εδω το 802.11g δεν ειναι και πολυ σοϊ.
ubu thanx :P
προς το παρον ειμαι
curehead - ra pariah 2-2
curehead- atom smasher 2.5-1.5
curehead - commissar 3-1
curehead -menumission 3-1
curehead - ubu 4-0
curehead - rat poison 1-0
15 νικες x 2 = 30 ποντοι + 1 απο ισοπαλια με ατομ = 31 ποντοι
κ εχω ακομα 3 παρτιδες με ρατ
να υποθεσω οτι μετα τον αποκλεισμο μιτσμαν το συνολο των αγωνων υπολογιζεται ως 24? (6 αντιπαλοι για καθε παικτη x 4 παρτιδες)
Στην τελευταία ερώτηση η απάντηση είναι έτσι όπως ακριβώς τα λες.
δε πηδιεστε που αναφερεστε ακομα σε μενα, σας στοιχειωνει η παρουσια μου θεομπαιχτες, μπεοφταιχτες, κουτσουραπαραια, ατομσμασερπαντινα, λοιποι συγγενεις αθωες περιστερεμαλιασμενες κριτες κρητικων