sti b na deis...
Printable View
sti b na deis...
Γελάει ο κόσμος: http://contra.gr/Basketball/Hellas/A...OK/319681.html
στα δικαστηρια οι θεσεις πλεον....
παντως ο μπαοκ εκανε πολυ καλη χρονια για την τραγικη του κατασταση οικονομικα και χωρις λαζο στο τελος!
οπως και το μαρουσι...ποιος το περιμενε...
Που διάβασες ότι οι θέσεις θα παιχτούν στα δικαστήρια;
Ο Άρης κατέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του μεταξύ μας κεκλεισμένων των θυρών αγώνα. Πριν από λίγο ήρθε στα χέρια μου μια επιστολή της ΚΑΕ Άρης προς τον ΕΣΑΚΕ που εστάλη την Μεγάλη Πέμπτη με την οποία ζητάει να μην επικυρωθεί η βαθμολογία και ο ΠΑΟΚ να πέσει στην 4η θέση με τον Άρη στην 3η.
Αντί να είναι ευχαριστημενοι που θα αναμετρηθούν με τον οσφπ και άρα έχουν ελπίδα για τελικούς οι κοιμισμένοι εκεί πάνω θέλουν τρίτη θέση.
Περαστικά τους.
Καταπληκτικό χιούμορ ρε πίτσφορκ, μέσα στα πλαίσια του "να βελτιώσουμε το ελληνικό μπάσκετ". Λες και δεν ξέρεις πόσες ελπίδες έχουν και οι μεν και οι δε απέναντι σε γαυροβάζελους του μπάσκετ. Ε και τώρα γελάνε σατανικά οι πίτσφορκς αυτού του κόσμου για το πόσο γαμάνε τον έναν και μοναδικό ανταγωνιστή τους σε ένα μη-πρωτάθλημα.
Σε πρώτη φάση το ότι βλέπεις τον εξάκις (προσεχώς) πρωταθλητή ευρώπης στο πρωτάθλημά σου είναι τιμή και χαρά σου, το να τον κατηγορείς που τον έχεις και τον χαίρεσαι επειδή όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι για το μπούτσο καβάλα, αποτελεί σαν γεγονός φυσικό παράδοξο και λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω τη σκέψη σου.
Να βελτιώσω εγώ προσωπικά το ελληνικό μπάσκετ δεν πρόκειται, να το κάνει ο ΠΑΟ από μόνος του σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε και πάλι το βλέπω δύσκολο οπότε ας κοιτάξει καλύτερα ο καθένας τη πάρτη του και σταματήστε να περιμένετε από μας τα πάντα.
πες κάτι και για τα υπόλοιπα τμήματα του ΠΑΟ όμως Πιτς 8-)
(σε αλλο θρεντ εστω)
ας μας πει για το γυναικείο βόλεϋ . εκει μας εχει (!)
Πρίντεζη λέει ρε μαλάκα :?
Γαύρος, αλλά πολύ φιλότιμος.
Δε με χαλάει. Όχι ότι θα κάνει τη διαφορά, αλλά χειρότερος από το τίποτα που έχουμε τώρα δύσκολο να είναι.
Ούτε τον βλέπω, αν όμως τον έβλεπα δεν θα ήταν ούτε τιμή, πολύ δε περισσότερο ούτε χαρά μου
Και ξανά επαναλαμβάνω ότι δεν τον χαίρομαι, πρόκειται για συστατικό στοιχείο της καταστροφής του ελληνικού μπάσκετ. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι καθόλου για το μπούτσο καβάλα, αρκεί να δεις τις βαθμολογικές διαφορές τους. Το ότι δε μπορείς να ακολουθήσεις τη σκέψη μου φυσιολογικό το βρίσκω.
Ναι μπράβο καθυστερημένε, δεν κατάλαβες ότι δεν μιλάω προσωπικά στον πίτσφορκ αλλά στον μέσο οπαδό μπασκετοβάζελου τον οποίο αντιπροσωπεύεις, δεν λέω, έκανες επιχείρημα. Αυτό το μπουρδέλο που ζούμε δεν έχει καμιά σχέση με την Α1, όπως την γαμήσατε να την ξαναφτιάξετε.
Τι ακριβώς να περιμένουμε από εσάς? Ποια είναι τα πάντα που κάνατε?
Έτσι από περιέργεια, πώς οι γαυροβάζελοι γάμησαν την Α1;