takuma , κοσμια .
Printable View
takuma , κοσμια .
ο φετφατζιδης ειναι μεγαλος ψυχακιας.
και στα φιλικα τετοια εκανε αλλα λες "ε φιλικα ειναι"
αντωνακι γαμησου επισης.
εντιτ: τι 2-1 ρε καρκινοι.
ΣΠΕΡΜΑ ΠΑΝΤΟΥ
οντως ο φετφα ειναι ωραιος παιχτης...λιγο να κοψει τη μαλακια και θα γαμαει και θα δερνει
Μήτρογλου σε κενή εστία πάντως :touched:
ΕΛΑ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΟΛΤΑΝΙ
ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΛΕΜΕ.
Δεν έχω ιδέα για το ματς στο πέναλτι το άνοιξα αλλά μπορούσαν να το κάνουν κι 3-1 στο τέλος...τι διάολο παίζει με τη γαυροάμυνα
και πεναλτάκια στο 90 πνίγω , για περάστε.
Φέτφα όντως μια χαρά , ντουντού γελάει ο κόσμος :)
Για τον Ηρακλή .... μόλις γύρισε ο μάστορας το σύστημα είδαμε και μπαλίτσα , ο Κομπαγιάσης το ξέρει το τόπι.
Ακόμα πιστεύω ότι ο γαύρος έχει πολύ καλή ομάδα , αλλά αν δεν του βγουν και μερικά αποτελέσματα θα έχει γέλιο με την γκρίνια
ΗΡΑ!!
παντα τετοια...παντα τετοια
ΑΧ ΤΙ ΚΑΥΛΑ
Ωραίος ο Φετφατζίδης. Ο Μήτρογλου ασχολίαστος, ούτε ο Αλεξανδρής δεν τα έκανε αυτά. Ντουντού για τον πούτσο ακόμα και αυτό είναι το βασικό μας πρόβλημα.
Μου άρεσε ο Ουρτάδο, ο Φουστέρ επίσης, βλέπουμε. Ριέρα δείχνει ορεξάτος, Ιμπαγάσα το ίδιο, γενικά είναι μια ολοκαίνουργια ομάδα που φαίνεται όλοι τους να ξέρουν μπάλα, αν καταφέρει ο ερνέστος να τους κάνει ομάδα μπορεί να δούμε και μεγάλα πράγματα, ειδικά αν στρώσει και ο πιτσιρίκος που το κατέχει το τόπι. Αυτός μου θύμισε μικρούλι Μέσσι, όχι ο Κουτσιανικούλης να πούμε.
Μπράβο στον Ηρακλή, ωραίο ματσάκι. Πάμε, δεν ανησυχώ, μου άρεσε αυτό που είδα.
Ποιοι ήταν αυτοί οι αρχικόπανοι που σχολίαζαν ρε; Τι καθυστερημένοι εκτός τόπου και χρόνου, άμπαλοι και πρηξαρχίδες; Γαμώ την Νόβα επιτέλους.
Από την άμυνα μας λείπανε ο βίκινγκ και ο Ραούλ, βρήκανε τον Χολέμπας και τον βιάζανε. Αυτό που με ανησυχεί είναι μήπως ο Ερνέστος τον κάνει στη μπάντα πάλι τον Ραούλ.
den ksero ti 8a vgei aftos o fuster , alla ti akrivws sou arese simera ?