antitheta, leei tragikes malakies kai to teleutaio blog einai se styl ''egw den exw provlima me tous mavrous''
Printable View
loipon symptwmatika molis to diavasa to post kai nomizw oti einai o,ti pio swsto exei anevasei pote.
katholou asteio vevaia kai den kserw giati to gyrise sto "sovaro" alla kai pali symfwnw me ola osa leei peran apo to kommati me tis patouses. (exw kollhto gia ton opoio h thea mias patousas einai to idio me ena paramorfwmeno podi omws, o kathenas me ta kollhmata tou ti na peis)
to kommati me tous asteious gay vevaia einai parmeno opws einai ap'ta standup tou Louis C.K ("hello it's hot outside" ktl)
klassikos kleftrakos o mikeius
a k vgazei k ligo misogynismo san klassikos kompleksikos alla tou to sygxwroume (?)
Ti 'to gyrise sto sovaro' re. Ta ''sovara'' simeia einai sa na ta egrapse kapoia ''proodeutiki'' theitsa gia mesimeriani ''extreme'' ekpompi se kanali, ta de ''xioumoristika'' simeia einai kapws etsi:
.Quote:
Και το αστείο έχει να κάνει με το παρτσακλό της εμφάνισης, αλλά ΚΑΙ με την ομοφυλοφυλία καθαυτή. Σόρι φίλε γκέι, αλλά ένας άντρας κοιτάει τη σκληρή τριχωτή ψωλάρα ενός άλλου άντρα και σκέφτεται: "Αυτό πρέπει να το γλείψω"; Είναι αστείο μέχρι δακρύων και οφείλω να το κοροϊδέψω.
Με τις υγείες σας, και σε οπτικοακουστική μορφή πια:
http://www.comedylab.gr/videos?c=23
Δεν τον πάω τον τύπο αλλά γελάω ρε φίλε. Έχει flow.
ήθελα να τον δω να γράφει αντίστοιχο πόστ για τους ΑΡΑΠΗΔΕΣ και πόσο άνετο θα ήταν τότε το αναγνωστικό κοινό. λίγα χάχανα, λίγα αλληλοκοιτάγματα, μετά "ρε... μήπως είναι λίγο ρατσιστικό; αφού λέει έτσι που 'χουν φουσκωτά χείλη μοιάζουν με μαϊμούδες λίγο..." κλπ κλπ.
φυσικά κουβέντα για ομοφοβία, μη μας πούνε και στριμμένες.
υπάρχει κάποιος λόγος που οι γκέι ή οι ΑΡΑΠΗΔΕΣ απαιτούν ειδική αντιμετώπιση;
δέχτηκαν και δέχονται ειδική αντιμετώπιση με τον χειρότερο τρόπο, το τελευταίο που χρειάζεται είναι ο φάεέναμαλάκα να κοροϊδεύει δήθεν ανοιχτόμυαλα και με δήθεν καφρίλα τα-λέω -στεγνά χιουμοράκι τις... κραγμένες (τελείως γελοίο και φτηνό στερεότυπο και ο μόνος εύκολος τρόπος να κάνει χιούμορ μαυτό το θέμα αφού κανείς δεν έχει πρόβλημα με τους γκέη αλλά με τις αδερφάρες, τους γυναικωτούς κλπ.)
δεν είναι πλέον θέμα αισθητικής, είναι ακόμα διακυβευόμενο το πώς αντιλαμβάνεται κανείς ένα τύπο να γλείφει μια ψωλάρα, δεν είναι ακίνδυνο απενοχοποιημένο κλπ και δε μου φαίνεται ότι ο φάεέναμαλάκα έχει καμιά πρόθεση να το απενοχοποιήσει, δεν είναι αυτού του τύπου το χιούμορ (που μάλλον καλύτερα θα το χειριζόταν ένας τύπος που ήδη γλείφει ψωλάρες)
τελοσπάντων δεν αναφερόμουν ξεκάθαρα στο κείμενο παρά στο ότι είναι αστείο πόσο οξυμένα κοινωνικά αντανακλαστικά έχουμε για ορισμένα πράγματα και πόσο αμβλυμένα είναι αλλού (το κλασικό παράδειγμα προχώ τύπου που τρέχει να υπερασπιστεί κάθε μετανάστη πάνω στη γη και τα δικαιώματα του αλλά με την ίδια άνεση μπορεί να λέει ότι ντάξει εμένα οι πούστηδες ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ δε μου αρέσουν)
Spoiler
το αστειοτερο της υποθεσης ειναι οτι για τον μεσο ηλιθιο υπαρχει μια κρυφη ομοφυλοφιλικη συνομωσια να του κυνηγησει τις δουλειες και τον κωλο. "αμα δεν εισαι πουστης δεν πας μπροστα" λεει ο καθημερινος μας κοινωνιολογος. αντιστοιχο φυσικα του "ερχονται οι μεταναστες και μας παιρνουν τις δουλειες" που λεει ο καθημερινος μας οικονομολογος. ο φαεεναμαλακας την ιδια γραμμη ακολουθει.
οσο για την ανθρωπολογικη, πολιτισμικη και ιστορικη του αναλυση ειναι τουλαχιστον για γελια.
ΨΟΦΑΩ με ποστ φιξξξερ
Βαριέμαι και να ανταλλάξω δυο προτάσεις για τα αυτονόητα με κατά φαντασίαν ορθολογιστές τύπου (και) ΦΙΞΞΞΕΡ, πάρτε ένα ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ παρ' όλα αυτά γιατί κρίμα είναι να πάει έτσι.
Τον δικό σου τον πατέρα ΦΙΞΞΞΕΡ. Ειδικά αυτόν. Τον τραβάω απ' το τριχωτό του ζουμερό στήθος, κολλάω τη γλώσσα μου στον ουρανίσκο του, τον σπρώχνω με βία στον τοίχο και τον σκίζω με την ψωλάρα μου πραγματοποιώντας αισθησιακές, βαθειές, απολαυστικές διεισδύσεις που κάνουν όλο μου το κορμί να τρελαίνεται από καύλα.
http://www.queerpopculture.com/queer...aking-Love.jpg
Σου έχω πει τι μου κάνει ο Λόκι στο σπιτικό μας το ζεστό; Με σκίζει. Με παίρνει. Με κάνει δικό του. Σπαρταράω. Γαμιέμαι σαν πούστης.
dythor το'χουμε ψηλε, τραβα να παιξεις σ' αλλο θρεντ με τον κατωριμο.
KAYLWNW