Εδω στο θριλερ μιλαει για πτωματα που σαπιζουν στην απαγγελια τι λεμε τωρα.Φθογγε σοβαρα περιμενω με ενδιαφερον απαντηση
Printable View
Εδω στο θριλερ μιλαει για πτωματα που σαπιζουν στην απαγγελια τι λεμε τωρα.Φθογγε σοβαρα περιμενω με ενδιαφερον απαντηση
οϊ, να πω κάτι κ 'γω..
ναι μεν, ό,τι έκανε ο τζάκσον απαιτούσε να δουλεύουν πίσω του εκατοντάδες άνθρωποι, και εν μέρει ήταν κατασκευασμένο από τη μουσική βιομηχανία.
αλλά δεν νομίζω να μπορούσαν να το κάνουν πολλοί.
τέχνη ή όχι λοιπόν(κ φθόγγε αλλιώς αγγίζει η μουσική εσένα αλλιώς ένα τσιπιρίκι από το αμέρικα π.χ.) αυτό που έκανε χρειαζόταν μανγκιά.
Και με φωνη Vincent Price.
Μπράβο φθόγγε, πολύ ωραία posts!
viazomai na fugw
opoios vrizei michael tha me vrei mprosta tou. se 2 second anevazw to diko mou tribute ston king
2 ringtones tou michael apo emena me agapi gia sevasmious ixous sta kinhta sas
http://rapidshare.com/files/248969501/mj.rar.html
Burnin rules.
Κατανοώ φθόγκον, ειδικά για κάποιες σαβούρες (Earth Song και ταρχίδια μου κουνιώνται) του Michael Jackson, όμως κι αυτός πρέπει να κατανοήσει ότι η μπασσογραμμή και το ρεφραίν του Billie Jean (και πολλά τέτοια παρόμοια) είναι ό,τι είναι και το Folsom Prison Blues για το είδος του. Το πόσο πούλησε, και πόσο αυτές οι πωλήσεις έγιναν πάτημα για άλλου είδους προβολή είναι άλλο θέμα. Ο Michael Jackson ήταν σχολή, και όταν κάτι είναι σχολή ακούς την ειλικρίνεια (δε θέλω να πω ένα στεγνό "πρωτοτυπία") σε αυτό.
σδφασδφασασδφ παιδιά είστε κουραστικοί γιατί δε διαβάζετε προσεκτικά και ρωτάτε χαζομάρες με το συμπάθειο. Πως είναι δυνατόν να λέω ότι ακούω ποπ μουσική και να δίνω και παραδείγματα στο ίδιο ποστ και να με ρωτάτε αν θεωρώ την ποπ εξ ορισμού μη-τέχνη. Υπάρχει διαφορά μουσικής τέχνης που φτιάχνεται ως πλήρης προσωπική έκφραση και μετά προωθείται από μία βιομηχανία, ιδιαίτερα αν αυτή η βιομηχανία την αφήνει ανέγγιχτη μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία, και μουσικής που φτιάχνεται εξαρχής με αυτό το σκοπό. Η μουσική του Μάικλ Τζάκσον δε μου λέει τίποτα, τώρα είτε επειδή έτσι ήταν από τη στιγμή της σύλληψης της ή επειδή διαμορφώθηκε σαν ένα εμπορικό προϊόν αργότερα, αυτό δε το ξέρω. Μπορισαν εκπλήσσομαι γιατί όπως και να το κάνουμε αυτό γίνεται κάθε φορά που ανακαλύπτεις πως κάποιος και εν προκειμένω πολλοί έχουν διαφορετική γνώμη από σένα, αλλά το αποδέχομαι, όπως θα έπρεπε να καταλάβεις από τα προηγούμενα ποστ.
+1
edit: αυτο πηγαινε στο μπερνι ρουλς
Ρε ανθρωπε, το οτι δε σου λεει κατι η μουσικη του ειναι το περιεργο, οχι το οτι λεει κατι σε εκατομμυρια ανθρωπους. Σου ειπανε για songwriting, χορο, τραγουδι, συνθεση, ενορχηστρωση, ιστοριες και τα γειωσες ολα μια επειδη ειναι ποπ, μια επειδη ειναι εμπορικη, μια επειδη δε σου λεει κατι η μουσικη του... αποδεξου οτι μπορει να υπαρχει κατι το οποιο συγκινει εκατομμυρια ανθρωπους και αξιζει χωρις να χρειαζεται να συγκινει εσενα. Υπαρχει κοσμος που χορευει ταγκο και λατιν και το αιμα του βραζει (για να το θεσω ετσι) με μουσικες οι οποιες εσενα κι εμενα μπορει να μας φαινονται ΥΠΕΡΒΑΡΕΤΕΣ και αν θελεις να το παμε και σε "ποιοτητα", μπορει και καποια τραγουδακια του ειδους να ειναι εκπληκτικα απλα και "ποπ" και παλι να δημιουθργουν το ιδιο συναισθημα. Τωρα το αν ειναι καλλιτεχνης ο Μακο η οχι, νομιζω ειναι αυταποδεικτο απο οσα εχουν γραφτει. Θα θελα πολυ να ακουσω την αποψη σου για τους Queen παντως...
:maikl:
την παλεύεις καθόλου ρε παλικάρι? λέω ότι το αποδέχομαι όλο αυτό. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΚΟΥΟΥΤΑΡΕΣ. Λέω για την προσωπική που γνώμη και την υποστηρίζω με κατάλληλα επιχειρήματα που τη δικαιολογούν, ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Οχι για ΕΣΑΣ. Οι Queen είναι από τα πιο αγαπημένα που συγκροτήματα.
φθόγγε στο ποστ λες ότι είναι φτηνή τέχνη με όρια, και ότι οκ υπαρχει καλυτερη ποπ απο τον μιχαλη.
Δεν βλεπω να λες κάπου ότι την θεωρείς τεχνη όπως θεωρείς τεχνη τον JEff (RIP και στον Jeff)