17 δεν είμαι συνασπισμένος κουκλίτσα μου. Απλά πιστεύω ότι ακόμα και στη φάση της πασοκοποίησης, μεγαλύτερη σχέση με την κομμουνιστική Αριστερά μπορεί να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα απολειφάδια.
Printable View
17 δεν είμαι συνασπισμένος κουκλίτσα μου. Απλά πιστεύω ότι ακόμα και στη φάση της πασοκοποίησης, μεγαλύτερη σχέση με την κομμουνιστική Αριστερά μπορεί να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα απολειφάδια.
Εμένα άλλο με προβληματίζει. Είναι δυνατόν ο 17 να είναι έτσι ΒΕΡΟΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ και με το γαμήσι αυτής της περιόδου να λέει τέτοιες μαλακίες;
κατι σημαντικό που μου ξέφυγε πριν
''ο λαός να αποφασίσει τον αυτοσχεδιασμό (κεντρικό σχεδιασμό)'' λες
δλδ ο λαος να αποφασίσει να βάλει μια ικανη ομαδα συνειδητοποιημένου προλεταριάτου σε ηγετικές θέσεις για να αναλάβει τον ανασχεδιασμό.
υποθετω αναγκαστικα για την μεταβατικη φαση σε ενα καθεστώς ανελευθεριας για τους ''βάλτε οτι θέλετε εδώ''
μη μου αρχίσεις τις πίπες περί ο λαός να γίνει ένα με το κόμμα και λοιπους φονταμενταλιστικούς λενινισμούς
εγω σε τέτοιου τύπου σχεδιασμό εχω να πω :
βρε μπριτς
τα παίρνω όλα πίσω
3:59
με παντοδύναμη έμφαση στο 4:37
Ναι, τι;
Πέθανε ο Χρόνης Μίσσιος
Απεβίωσε χτες, σε ηλικία 82 χρόνων, ο συγγραφέας Χρόνης Μίσσιος. Γεννημένος στην Καβάλα, από γονείς καπνεργάτες, έζησε τα παιδικά του χρόνια σε μια γειτονιά γεμάτη πρόσφυγες. Στα Γιαννιτσά, όπου τον στέλνει ο Ερυθρός Σταυρός, μαζί με άλλα παιδιά για να γλιτώσουν από την πείνα της Κατοχής, περνάει στο ΕΑΜ, ενώ πέρασε για λίγο και από το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. Με το έργο του βεβαίως στην πορεία δε στάθηκε στο πλευρό των λαϊκών αγώνων και της δράσης των κομμουνιστών, αφού δεν πίστευε στη διέξοδο της ταξικής πάλης, ενώ βρήκε «στέγη» στη λεγόμενη «ανανεωτική» Αριστερά.
τρατζικ
Δεν θέλω μούτζες ρε κότες χωρίς να αιτιολογήσετε, πολίτιξ είναι όχι ανεκδοτα.
ναι αλλά αφου κκε
πάντως μια χρεοκοπία θα μας έλυνε λίγο τα χέρια...
Μάθετε μπαλίτσα ρε μούτρα αναρχικοί.
Δεκέμβρης 2008: Επίκαιρα συμπεράσματα και μηνύματα
Το βράδυ του Σαββάτου, 6 Δεκέμβρη 2008, δολοφονείται εν ψυχρώ ο 15χρονος μαθητής, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, από ειδικούς φρουρούς των δυνάμεων καταστολής. Η τραγική είδηση «τρέχει» σε όλη τη χώρα και συναντιέται με υποβόσκουσα και ενισχυόμενη συνεχώς αγανάκτηση των εργαζομένων και της νεολαίας από τη συνεχή όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων.
Πρώτοι αντέδρασαν στο γεγονός το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, καλώντας, από την πρώτη στιγμή, σε μαζικό συλλαλητήριο λαού και νεολαίας στην Ομόνοια, τη Δευτέρα, 8 Δεκέμβρη. Ακολούθησαν ο ΣΥΡΙΖΑ και ομάδες «αντιεξουσιαστών», «αναρχικών» και της λεγόμενης «επαναστατικής αριστεράς», που καλούσαν με χωριστές ανακοινώσεις για την ίδια μέρα στα Προπύλαια.
^ Ναι, βέβαια η αντίδρασή τους ήταν τόσο "άμεση", και τόσο "μέσα στο κίνημα" (και ρητορικά και πρακτικά), που έβγαινε και τους έδινε συγχαρητήρια ο Καρατζαφέρης. Και λίγη ντροπή δε βλάπτει ε.
mia xara amesh htan arxika h antidrash tous apla meta pou eidan oti anevaine o syrrizas epesan na ton fane oloi mazi me prwth prwth thn aleka pou ekane TIS GLOIWDEIS dhlwseis. skata sta moutra tous, sixamata. twra to vlepw kai ayto gia ton missio prwth fora pio panw kai ta phra akoma perissotero