Δεν άκουγα παράπονα πριν σε ΚΛΩΤΣΗΣΩ ΕΞΩ.
Printable View
Star Wars: The Old Republic is free to play this weekend
http://www.eurogamer.net/articles/20...y-this-weekend
μια χαρά μέχρι λεβελ 15 για να πάρεις μια αντιπροσωπευτική ιδέα.
Επίσης παίζει και Invite a friend φάση για 7 μέρες , οπότε ίσως και να μπορείς να το δεις συνδυαστικά για 10 μέρες :)
"You have been a dedicated member of the Star Wars™: The Old Republic™ community and we appreciate your interest in our game. As a thank you for being a dedicated fan, we would like to invite you to participate in a 7-day free Trial. This is one Star Wars™ game you don't want to miss; MSNBC named it "...Game of the Year." See for yourself, you're only a few steps away. Create an account, download the game, click "Start Trial Now" and play for seven full days."
!!!111 Πάνω στην ώρα που παράτησα το ουώου.
πειτε που μπαινουμε; πως κατεβαζουμε και που σκοτωνουμε;
25 GB?!
Θα κατσεις να κατεβασεις 30GB για να παιξεις ενα tutorial star wars που δεν σε αφηνει να chatαρεις με τους αλλους παιχτες ?
δεν θελω να τσαταρω. να σφαξω θελω. επισης δεν τα κατεβαζω στην πλατη μου...
Εγώ πάντως ξεκίνησα Sith Inquisitor στον Frostclaw.
μπορω να σας βρω στον φροστκλο? επαιξα λιγο και μ αρεσε ειναι η αληθεια αν και απλα περιπλανιομουν (και οταν βρηκα κατι μαλακες με καθαρισαν) και μαλλον το λαπτοπ δεν σηκωνει πολλα..
μπορείς να έχεις επικοινωνία με τους υπόλοιπους?
Kyrra είναι ο τσαρ μου , αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω να βρω χρόνο να παίξω μέσα στο σουκου
ασε τοτε. θα δοκιμασω λιγο και αν μ αρεσει θα αγορασω...λεμε τωρα...
Boreis na chatareis ( /say) h na kaneis party k na chatareis ekei. Mono wisper den boreis na kaneis alla boreis na apadhseis an s kanei kapoios allos. Me ta fps exw ena thema ,ola low ta settings k vgazw 30-90 fps. Genika polla parapona gia ta fps k polla bug. An to ftiaxoun ligo psinw na agorasw.
Saturnine @ Frostclaw. Βρείτε με !!11
Πρωτη φορα που παιζω MMORPG.
Επαιξα μολις ενα τριωρο σημερα και καταλαβα γιατι και πως μπορει κανεις να χασει βδομαδες και μηνες απο τη ζωη του.
Και θα το κανω.
Λοιπον, εχει free lvl 1-15 για καποιο χρονικο διαστημα, το οποιο ειναι καπως μεγαλη ξενερα γιατι φτανεις λβλ 15 μεσα σε μιση μερα χωρις πολυ κοπο, αλλα αν θελετε να παιξουμε, καντε καναν χαρακτηρα στον Nightmare Lands (ευρωπαικοι σερβερς) και ενημερωστε να φτιαξω κι εγω καναν καινουριο, εχω ηδη εναν 15αρη εκει περα και εναν 43αρη σε αμερικανικο σερβερ, αλλα σταρχιδια σας :!: Και μετα ψηθειτε να το παρετε γενικως να λιωσουμε με οπερεησονς και αλλα ομορφα