Πάντειο σιγουρα χειρότερα απο ασοεε
Printable View
Πάντειο σιγουρα χειρότερα απο ασοεε
πάνε στο πάντειο κοστουμαρισμένοι για μάθημα; κουβαλάνε χαρτοφύλακες; πας 8 το πρωί και νομίζεις ότι μπήκες στα μπουζούκια;
απ'οσα εχω δει ναι.
ε τότε πολλαπλασίασε τους επί 10 και είσαι στην ασοεε
Μαλάκα μου χαρτοφύλακες και κουστούμια, ισχύει αυτό. Στο τμήμα μου ειδικά νομίζουν ότι θα βγουν έξω και θα γίνουν από Αλογοσκούφηδες και πάνω.
ΞΥΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΑ
καλά είσαι εσύ μη μιλάς καθόλου. φαντάζεσαι να ήσουν κανά οργάνωση διοίκηση επιχειρήσεων ή μάρκετινγκ;
από την άλλη μερικές φορές στην πληροφορική νιώθω σαν την ξανθιά από το big bang theory με τα άτομα που κυκλοφορούν και τις συζητήσεις που ακούω:P
Παντειο συγκρινετε με ασοεε?
....ρε μαλακες πατε καλα?
αντε πηγαινετε καμια βολτα παντειο πρωτα και μετα λετε παπαριες.
παμακ παιδες.στο μεταπτυχιακο πηγαινα με καρω παντελονακι,σταρακι,δερματινο,εννοειται αχτενιστος και γυρω μου ηταν ολοι λες και φοιτουσαν σε αμερικανικο κολεγιο.
κοστουμαρισμενοι,αλλα και ντιντιδες με ριχτα πουλοβερ (εκεινα που δενουν τα μανικια τους γυρω απο τον λαιμο) και μοκασινια,κοταρες φρεσκοσοβατισμενες και ντυμενες με τα τελευταια λαχουρια της καθε καριολομουνας σχεδιαστριας.
Ναι αλλά μόνο στην ΑΣΟΕΕ θα βλέπατε τους συμφοιτητές σας να κάθονται στο κυλικείο και να διαβάζουν Επενδυτή :!:
δείτε το όμως λίγο και από την ανάποδη.
αρχιτεκτονική! από τα χειρότερα..
χεχ,
graffin,milo aukerman,greg ginn εχουμε αρκετο κοσμο!