στη disco καλή είσαι μαθαίνω.
Printable View
στη disco καλή είσαι μαθαίνω.
:disco:
θα θελες :moutza:
:(
Quote:
Originally Posted by irreligious
Αγόραρε εγώ κάνω τη σκυλού να χορέψει Καπετανάκη πάνω σε τραπέζι..............
Έχω δει πολύ ωραίες λίστες, αλλά η του wom πραγματικά πολύ ωραία, επιβαιβαίωσε την άποψη που είχα ότι ο συγκεκριμένος χρήστης έχει πάρα πολλές γνώσεις :)
Τώρα για τα υπόλοιπα, με τον φίλτατο ρουθλες διαφώνώ στα περισσότερα, για μένα η μουσική συτή μπορεί μεν να είναι ότι καλύτερο υπάρχει κλπ κλπ, αλλά σαφώς κ δεν πιστεύω ότι απευθύνεται μόνο σε άντρες. Ναι η πλειοψηφεία των ακροατών της (ιδίως των γκρουπ που εννοεί ο ρουθλες heavy metal) είναι αντρική, αλλά ποτέ δεν πίστεψα ότι μία γυναίκα δεν μπορεί να πορωθεί κλπ όσο ένας άντρας. Ξέρω ορισμένες για τις οποίες ισχύει αυτό απόλυτα :).
Κ καταλήγω σε αυτό που πιστεύω, ότι μπορεί να είναι για μένα ότι καλύτερο έχει υπάρξει στη μουσική, αλλά δεν παύει να παραμένει μία μουσική, ανοιχτή σε όλους τους ακροατές.
Α κ επίσης οι Manowar είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχουν συμβεί :pingpong:
βρες του κι αυτού καμία να στανιάρει.Quote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
είναι μακριά ο Πύργος ρε γμτ...
Quote:
Originally Posted by GuardianOfIvorytower
Σε "παω" πολύ ρε φίλε ,χωρίς πλάκα .Εσύ και ο Eleventh είσαστε οι ψυχούλες του forum ,οι "και γαμώ τα παίδια" ,οι άνθρωποι ρε παιδί μου ,πως το λένε ,οι "όλοι αδέρφια είμαστε" .........................
Γουστάρω Guardian και 11th ! Πολύ γουστάρω άνευ πλάκας
Quote:
Originally Posted by Witchkiller
εσένα σε ξέρω ψοφάς για κάτι τέτοια..
Quote:
Originally Posted by irreligious
Ρε μοντεράτορα ,παγκόσμιε και τέτοια βρες ένα icon να χορεύει τσιφτετέλι να το χώνω σε τέτοιες περιπτώσεις........
http://i161.photobucket.com/albums/t...con/dance4.gif
http://a.imagehost.org/0734/YthFJIS7...VBxUWhRkIA.gif
Το καλύτερο που μπόρεσα να κάνω.
ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!Quote:
Originally Posted by funishment
:pink: :pink: :pink:Quote:
Originally Posted by Witchkiller
Ακόμα κανείς δεν μου απάντησε.
Κάτι μου λέει πως δεν ξέρετε τι να απαντήσετε. :(Quote:
Originally Posted by Ruthless
Επίσης απαιτώ να μάθω την γνώμη του Witchkiller πάνω σε αυτό το φλέγον θέμα.
Να δούμε αν του έμαθε τίποτα ο Lips και αν όντως τα εννοούν αυτά που λένε οι Steamroller Assault.
δεν σου φτάνει που έχεις κάνει ένα ολόκληρο φόρουμ να βγει απ'τα ρούχα του, επιμένεις κ όλας
πάνω που έιχε αρχίσει να ξεχνιέται το θέμα