Μόλις φκιάσω καφέ.Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
Printable View
Μόλις φκιάσω καφέ.Quote:
Originally Posted by Ford Prefect
ομορφα οσα λες αγαπη, αλλα πραγματικα εγω τα λεω απο πριν το ματς.Quote:
Originally Posted by Milton
Κι αν δεν εγινα κατανοητος, αποψη μου ειναι οτι με εκατονοχτακοσα πρωταθληματονταμπλ κλπ, ο θεσμος του Κυπελλου Ελλαδος δεν θα πρεπει να ειναι ματς που να κατεβει φετος (με τις γνωστες αδυναμιες στο ροστερ.) με το μαχαιρι στα δοντια. Ας κατεβει με (οσο) ροτεησο γινεται, και ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ να αποκλειστει.
Απ τη στιγμη που δεν παιζει με τον Παναθηναικο (σορρυ οι υποδελοιποι) εγω, για φετος του το συγχωρω. Αυτο λεω και το λεω απο πριν το ματς. Εγω δεν ξερω αν θα ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ κωλαρες στο Καραισκακη, μπορει και οχι, αλλα ο ΠΑΟΚ ειχε την ευκαιρια του απεναντι σε μια σχετικα αδυναμη εντεκαδα Οσφπ και ΔΕΝ πηρε σκορ προκρισης. Δεν φταιμε εμεις για αυτο ε.
Οσο για το ποστ του Οντονιαν, λεμε ολοι τα ιδια και δε κατανοω γιατι να διχονευουμε (σικ.)
Η Δευτερη εντεκαδα του Οσφπ, υπο Κ.Σ. ειναι πολυ δυσκολο να παρει διπλο στην Τουμπα. Και οι 2 μας αυτο λεμε. Φυσικα και δε φταιει ο Παοκ.
υ.γ. ο Γκαρσια παραμενει αρχιδι με τον τροπο που παιζει μπαλα. Παικτης που κοιταει να δωκει ολη την ωρα τη σκαρια, και την αγκωνια και ολα αυτα, ενταξει εμεις ειχαμε τον Ζε Ελιας που για καποιο ακατανοητο λογο ειναι δεκακις χειροτερος απ οτι καταλαβα, αλλα η αποψη μου δεν αλλαζει. Και αν ηθελε ξερω γω να σπασει το ποδι του Ντιογο (υποθετικα μιλωντας) τοτε, εκανε ΑΡΙΣΤΑ ο Βαλβερδε που τον αφησε Αθηνα. Δεν μπορω να καταλαβω τι σας φαινεται στραβο.
Σιγά τη διαφωνία μωρέ, κουβέντα κάνουμε. :P
Ελπίζω σε πρόκριση γαύρου, να παίξουμε σε ένα ουδέτερο γήπεδο. Σαν το ΟΑΚΑ περίπου.
λολ δε θα περασετε το αεκ!!!!1``1`1`1
λολ αν δεν περασουν το αεκ
Ας πω κ γω 2 κουβέντες. Αρχικά ωραίο ματς, δε βαρέθηκα. Μοιρασμένα νομίζω τα ημίχρονα, περίμενα να φάμε κάποιο γκολ στην αρχή που ο ΠΑΟΚ πίεζε πραγματικά πολύ, κ όχι τη στιγμή που το φάγαμε. Πάντως σίγουρα δικαιούταν ένα γκολ, έστω κ αυτό που προήλθε από χαζομάρα δικιά μας, με το φοβερό τελείωμα του Πορτογάλου. Στο δεύτερο, ειδικά στην αρχή, κάπως πιέσαμε, μπας κ ισοφαρίσουμε, δεν έγινε (πολύ ωραία απόκρουση Χαλκιά btw). Δεν νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Σκληρό ματς, χαλαρά μπορούσαν (έπρεπε?) να αποβληθούν Αβραάμ κ Γκαρσία. Θα συμφωνήσω με Φορντ για Ντουντού, να δούμε πότε θα ξεκουραστεί το παλικάρι. Για τη ρεβάνς τα λέμε όταν είναι να γίνει.
λολ καλά σας έπαιξει το αεκ όμως!
εγω ειχα φοβηθει για συντριβη.
πουτσοειρωνεία, αλλά η ιλλιγγιώδης διαφορά σας δε φάνηκε πουθενά. καλύτερο ήταν μάλλον το αεκάκι.
basika pigaine se of8almiatro h asxolisou me kati allo.Quote:
+ 1Quote:
Originally Posted by cancer
παραείσαι κατίνα.
Για τον πούτσο.
Σε παραδεχομαι, εγω παντως κατι τετοιο θα ελεγα! Αν και επειδη συνηθως μιλαω για τη δικη μου ομαδα, θα ελεγα πρωτα απο ολα οτι θα ηταν ντροπη να περιμενουμε ουτως η αλλως κατι περισσοτερο απο εναν αγωνα στον οποιο η ομαδα κατεβηκε με 5 δεξια μπακ. Προσεξε! Το 5 δεν ειναι καποιος μεγαλος αριθμος που χρησιμοποιω για υπερβολη. Ηταν οντως 5!!! Στη θεση του δεξιου μπακ ηταν ο Γκαλιτσιος, ο οποιος, και μαλλον ειναι αρκετα ειρωνικο αυτο, δεν ειναι ουτε στο τοπ 3 δεξιων μπακ του Ολυμπιακου. Στη θεση του κεντρικου αμυντικου, ηταν ο αγαπημενος σε ολους μας Μικαελ Ζεβλακοφ. Ο οποιος ειναι τοσο γαματος γενικα (και ξερει και μπαλα, μπονους ταλεντο για παικτες που αγωνιζονται στην αμυνα στο ελαντα) που εχει καθιερωθει ως ισαξιος κεντρικος αμυντικος, πολυ απλα γιατι δεν εχουμε καλυτερους, ή πιο σωστα, εχουμε μονο τον Π.Αντζα (επιτηδες γραμμενο ετσι). Παμε λιγο πιο αριστερα. Στη θεση του αριστερου μπακ ηταν ο καλτ Τασος Παντος. Ο οποιος ειναι φιλοτιμος, τρεχει πολυ, εχει κανει και μαγικες ενεργειες κατα καιρους, αλλα πως να το κανουμε. Μπορει να πει κανεις οτι σαν δεξι μπακ εχει ισως οτι χρειαζεται στο Ελαντα για να πετυχει, αλλα σαν αριστερο μπακ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, δεδομενου οτι το αριστερο το εχει μονο για να μπορει να ταυτιζεται οταν βλεπει την πολυβραβευμενη ταινια με τον Ντανιελ Ντει Λιουις, "Το Αριστερο μου Ποδι". Συνεχιζουμε με τον Χρησταρα, ναι τον Πατσατζογλου. Ενταξει, το παλικαρι μπορει να παιζει μια χαρα τη θεση του αμυντικου χαφ, αλλα καλως η κακως σε μια σοβαρη ευρωπαικη ομαδα θα πρεπε να παιζει αναπληρωματικο δεξι μπακ. Δεν το λεω γιατι θεωρω οτι ο Ολυμπιακος θαπρεπε να θεωρειται κατι τετοιο, απλα λεμε τωρα... Δε μπορεις να εχεις μπροστα παικτες οπως Γκαλετι, Ντιογκο, Μπελουτσι, Ντουντου, Λετο και στα αμυντικα χαφ τον Πατσατζογλου, δεν κολλαει. Και τελειωνουμε με τον αγαπημενο μου Βασιλακη Τοροσιδη. Εναν παικτη που παρολο που ειναι δεξιοποδαρος, η σεντρα του με το αριστερο ειναι συνηθως καλυτερη, μαλλον γιατι δεν παει η μπαλα εκει που σημαδευει. Εναν παικτη που παιζει μονος του το 1-2 και παλι τη χανει τη μπαλα. Το αγαπημενο μου βεβαια ειναι οταν πεταει μπροστα τη μπαλα και αναγκαζεται να κανει επιθετικο φαουλ για να τη διεκδικησει. Και ναι, αυτος ο παικτης επαιζε χθες δεξι χαφ, για να μην πω εξτρεμ και γελασουμε ολοι.Quote:
Συνοψιζοντας, δικιο εχεις ρε κοπελα μου, και καλα κανεις και χαιρεσαι που κερδισατε το σιχαμενο γαυρο αν εισαι μπαοκι, αλλα μην το περηφανευεσαι για αυτο το ματς ε. Δηλαδη εκτος απο τα 5 δεξια μπακ, υπηρχε κι ενας Μητρογλολ στο γηπεδο, τη θεση του οποιου πηρε ενα Αγγλακι που ειχε ερθει Ελλαδα να μεθυσει στην Ιο γιατι ειχαν spring break στο κολλεγιο κια οταν ηρθε απογοητευτηκε γιατι νομιζε οτι εδω εχει ηλιο ολο το χρονο.
Α και για να μη λες οτι δε τα λεμε ολα, οντως ηταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ το γκολ του Πορτογαλου και μπραβο του του πουστη που το εκανε ετσι. Ουτε εγω με τους Generals δεν τα κανω αυτα.
Οντονιαν, τωρα που το θυμηθηκα, δεν εινια ολα ασπρα μαυρα στο ποδοσφαιρο ε. Αν ΜΙΑ λαθος πασα (η οποια μαλιστα για να καταληξει σε γκολ επρεπε να κανει το τελειο κρεμασμα ο Κονσεισαο) οριζει την ανικανοτητα, τοτε θα επρεπε να τους πεταμε 10-10 στον Καιαδα τους επαγγελματιες ποδοσφαιριστες ε.
to opoio agglaki evgaze photos tin 4 apo to kinito tou :D