Quote:
Originally Posted by ifinoi
Printable View
Quote:
Originally Posted by ifinoi
Αααααααααααααααααααααγοριμ εσύ :!:Quote:
Originally Posted by Vicotnik
Γι' αυτό σε αγαπάω.. :pink:
Την Δευτέρα είχα πάει μόνος και χτύπησα ένα εκεί στην πλατειούλα που είχαμε αράξει και σας σκεφτόμουν.. :touched:
[/gay]
Γκέη είσαι που δε το ξανακανονίζουμε.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΛΕΜΕ. ΤΙ ΤΖΑΣΜΙΝ ΚΑΙ ΑΛΑΝΤΙΝ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΖΑΦΑΡ.
Θα μείνω νηστικός όλη τη μέρα και σας πάω κόντρα για 2 (ΔΥΟ) (ΙΙ) (ΤWO) (DEUX) (ZWEI) (DOI) (два) (βαριέμαι να το γράψω σ'άλλες γλώσσες), ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ :!:
εσύ δεν μπορείς να φας 2 σουβλάκια, θα φας 2 σάντουιτς?
Quote:
Originally Posted by Vicotnik
Εχεις σταματησει να σεβεσαι μου φαινεται και δεν θα σου βγει σε καλο!
Τελικά πως το 8έλουμε το ΕR? 8)
Τελικά μια χαρά είναι.
εσύ μικρέ, δε ξέρεις τίποτα, οπότε δε πρέπει να μιλάςQuote:
Originally Posted by rebelos
εσύ ειδικά, άντε γαμήσου.Quote:
Originally Posted by lab
είδες γεροπαράξενε? καλα ειναι. :)Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Mia xara. Twra na kanoume k ena mpan tonQuote:
Originally Posted by distortionofperception
Gamhmene esy me evrizes toso kairo kai den eixa idea poios htan? THA SE GAMHSO!!11112Quote:
Originally Posted by FANTASMA
On topic tora, kanoniste jasmin.
τώρα που το ξανασκέφτομαι, αυτό το οποίο κρατάει τόσα χρόνια ζωντανό το ER είναι ακριβώς αυτό που ενοχλεί τους παλιούς, το γεγονός ότι δεν περιορίστηκε σε παρεϊστικη φάση και έγινε ανοιχτό. Τα περισσότερα παρεϊστικα φόρουμς γρήγορα εκφυλίζονται, μια και ο καθένας με τον ακιρό τραβάει το δρομο του, όπως γίνεται με τους παιδικούς φίλους. Το νέο αίμα λοιπον του δίνει ζωή, ανανεώνονται οι ιδέες που συζητιούνται με εισαγωγή νέων προοπτικών, νέων σάπιων, νέων χιουμοριστών, κλπ, κλπ
Το πρόβλημα με το ER δεν είναι ένα. Είναι μια μικρή ομάδα παραγόντων που προκαλούν αυτά τα στοιχεία που κάποιοι θεωρούν αρνητικά.
Το θεμέλιο για το πρόβλημα ξεκίνησε από τις "παλιές καλές εποχές". Καλώς ή κακώς, εδώ μέσα έσκασε μεταναστευτικό κύμα από άλλο φόρουμ, με αποτέλεσμα οι "άποικοι", ανεξαρτήτως των υποθετικών κοινών στοιχείων, να έχουν πλέον ένα κύριο και ενωτικό τέτοιο, την αποχώρηση από το μέταλββ. Αυτόματα αυτό δημιουργεί ευχάριστο κλίμα, και μιας και ήταν το αποτέλεσμα μιας κοινής απόφασης, και ένα αίσθημα ευχάριστης (ο θεός μαζί μου) ευθύνης. Σε γενικές γραμμές, οι συνθήκες ευνόησαν τη δημιουργία ενός παρεακίου, το οποίο ανέπτυξε κάποιες μεμονωμένες τάσεις που δρομολόγησαν την πορεία όλου του μαγκ. Καλώς ή κακώς, όταν έχεις έναν σύμπο, μια ταμαγκόθη, έναν αμνήζιακ, έναν νάθηνμαν και δεν ξέρω και εγώ τι, μιλάμε για μεγαθήρια επιρροής στους εκάστοτε τομείς.
Όταν πρωτομπήκα εγώ στο ΕΡ αυτές οι τάσεις είχαν ψιλοπαγιωθεί. Θυμάμαι να μπαίνω, και να ακούω παναγίες από πιτσφορκ ξερωγώ. Τα πρώτα μου δομημένα ποστ ήταν φλέημ εναντίον του μικρότερου (ηλικιακά) ζαχαρόπουλου. Και μετά χωρίς κανένα λόγο έκραζα τη μεντιούσα, και έκανα συζητήσεις με τη μόρφιν και τον γκάμπριελ. Το ρεύμα του αμνήζιακ μου έμαθε την λακωνική/ψιλοσουρεάλ ειρωνεία, η ταμαγκόθη στο σινεμά μου έδειξε πως μπορεί κανείς να κάνει σοβαρή κουβέντα, ο σύμπος και ο μιτσμαν ήταν η αιτία να καταλάβω πως μπορεί εδώ μέσα να σφάζονται φίλοι κι αδέρφια, αλλά στο πρώτο λάηβ που θα βρεθούμε μετά από 20 μπύρες, θα κρατάμε ο ένας τον άλλο από τα μαλλιά πάνω από μια χέστρα. Και φυσικά μετά έβλεπες τον Παύλο και τον Νάθηνμαν και την Κούου να ποστάρουν στο μιούζικ, και έλεγες εδώ είμαστε. Μάθαινες, από κάθε μεριά, μάθαινες.
Όμως αυτή η ελευθερία κάθε είδους έκφρασης (έρχεται!!!) δεν είναι για όλους. Όταν είσαι σε ένα περιβάλλον στο οποίο μπορείς να ρίξεις παναγίες και να μιλήσεις σοβαρά, πολλές φορές και ταυτόχρονα, η πλειοψηφία αυτών που θα έρθουν μετά από τους "δημιουργούς" του ερ ρεύματος (και άρα ντε φάκτο ικανούς να χειριστούν το εύρος του) δεν θα μπορούν να καλύψουν όλο αυτό το φάσμα. Και οι ασημούληδες, οι νερντζ, οι μπουμ και οι αττίλες, δεν θα είναι αυτοί που θα εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα να κάνεις ωραία κουβέντα, θα περιοριστούν στο σπαμ και στις μαλακίες.
Θα έρθει ένας κάντηρος, που αν και βλάκας, θα κάνει τίμιες απόπειρες να μιλήσει για ένα θέμα, θα σολάρει ο ικόνοκλαστ, που πάλι μαλακίες θα λέει γιατί είναι σταλίνα, αλλά θα τις λέει ωραία και με μεράκι, θα κάνει και ο οντόνιαν με τον χελμ ένα θρεντ που μόνο αυτοί θα καταλαβαίνουν, αλλά το υπόλοιπο 99% θα βρίζει την Χ και τον Η. κυρίως επειδή δε θέλει πολύ μπάφερ για να γράψουν τα νικνεημζ.
Και αφού δημιουργηθεί ένα περιβάλλον ανισορροπίας από τους λίγους ικανούς για κουβέντα και τους πολλούς καθυστερημένους (γιατί όσο πιο απόλυτος και αν είμαι από τους περισσότερους εδώ μέσα, νομίζω συμφωνούμε πως η πλειοψηφία του κόσμου είναι ζώα) κανένας απο τους πρώτους δεν θα θέλει να είναι εδώ. Και το μόνο που μένει, είναι μερικοί χαζούληδες σαν τον βικότνικ που αντιγράφει ένα στυλάκι ειρωνίας που δεν θα καταφέρει ποτέ να συνθέσει ολοκληρωμένα μόνος του, πολλοί καθυστερημένοι που βρίζουν και βρίζονται ΜΟΝΟ, θυμίζοντας πιθήκους με μπανάνες, μερικούς γενναίους σταρχιδιστές που έρχονται, μιλάνε λίγο για μουσική, τα λένε με τα φιλαράκια από το άντερ και τέρμα (μαγκιά τους) και πλέον το τελευταίο εξελικτικό στάδιο του ερίτη είναι να γίνει αρκετά είρων ώστε να αντέχει τους πίθηκους -και η ποιότητα των λόγων παραμερισμένη. Απλώς μια διελκυστίνδα βρισίματος-ειρωνείας για θρεντ επιπέδου μαίτσαλ κοσμοπόλιταν.
Όχι πως παλιά μιλούσαμε (μόνο) για φιλοσοφία και δεν ξέρω και εγώ τι. Απλώς τώρα οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τέτοια απόπειρα. Εγώ τώρα, στο τέλος αυτού του ποστ, πρέπει να βάλω πολλά θαυμαστικά και άσσους και να πω κάτι αυτοσαρκαστικό για να έχω προλάβει αυτόν που θα έρθει να αρθρώσει την κουράδα του.
!!!!!!!!!!!!11111
Πλάκα κάνω ζομγκ λολ!!1
Πάντως για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου φίλε Κώστα, ποτέ δεν κατάλαβα απο που οι διάφοροι Τrοufas, Αtheist κλπ αντλούν αυτή την αίσ8ηση διαφοροποίησης και ελιτισμού ή έρχονται να μιλήσουν ως οι αυτοανακυρηγμένοι 8εματοφύλακες της "Σοβαρότητας" και του "μη-ζώου". Στις "αλη8ινά" "σοβαρές" συζητήσεις που κατα καιρούς έχουν διεξαχ8εί σε αυτό το φόρουμ (δεν μιλάω καν για το πολιτικς, μιλάω για τα υπόλοιπα σέξιονς) ή απέχετε ή λέτε παιδιάστικες μπούρδες. Στα reviews σας δεν μπορείτε να αρ8ρώσετε κουβέντα αν δεν ξεσπάσετε σε εξωφρενικούς βερμπαλισμούς και κενά αυτοαναφορικά ξεράσματα. Οι ίδιοι σαν άτομα δεν κουβάλατε κάποιο ίχνος τσαγανού ή σκληροτράχηλης προσωπικότητας για να πεις, ναι βρε αδερφέ, μπορεί να είναι μαλάκας αλλά τουλάχιστον το "έχει". Τι στο διάολο, πως προκύπτει;Quote:
Originally Posted by Atheist
Κουβέντα κάνουμε ε, μην το πάρεις σαν επί8εση!
ti exoun ta rivgiouz re? giati ta krazeis? ti tha ekanes diaforetiko diladi?
xexe