malakes ego prospa8isa alla einai ontws atrwtos.
Printable View
malakes ego prospa8isa alla einai ontws atrwtos.
Yama-yama-yama-yama-yaaaaama...
NO ONE CAN KILL BADDULHA'S BROTHER!!!!
MUAHAHAHAHHAHA!!!~
Εγώ λέω να ξεκολάτε λίγο μεγάλα παιδιά, γιατί θα γίνετε καμιά μέρα χοντρό (πανελλήνιο) ρεζίλι αλλά αυτό θα είναι το λιγότερο. Βγείτε να ανασάνετε λίγο αέρα, γιατί έχετε αρχίσει να λαλάτε. Έχετε μπερδέψει τα συγκροτήματα με τις θρησκείες και τις επαναστάσεις και τα ναρκωτικά. Η χαρά αυτών που νομίζετε πως πολεμάτε γίνεστε λέμε.
Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
Πολύ εύκολα ξεπέφτεις μάγε μου, έτσι όπως το πας δεν θα γίνεις ποτέ αρχιμάγιστρος. Άκου "την αδερφή σου"!
Τρε μπανάλ ρε. Στείλε μου εκείνο το κοράκι, μη μου γίνεσαι σαν τους άλλους κι εσύ.
Είχα βγάλει τον σκύλο μου Μπαντούλα.
Εγώ διαλέγω την ζωή, όχι τα ναρκωτικά πάντως. Αλλά έχω περιέργεια να κάνω μαριχουάνα. Μου είπαν πως στα καράβια όλοι κάνουνε οπότε εσύ γιατί πας να μας πείσεις για το αντίθετο; Και εσύ ναρκομανής είσαι αν το πάμε έτσι!!!
re...to keimeno sou den itheles na prosdiorisoume...ntaksei diko sou ine...ante trava tora...pou tha tin peis ke gia ta sigrotimata ke gia tis epanastaseis...fasistaki neodimokrati...
an vreis tin ip mou kantin post se prokalo(ine static gia na se voithiso)....mazi me to hostname ton isp mou ke to vraki tou ipologisti mou...
an den to kaneis mi ksanamiliseis...apeili tis dekaras..ante na kleinoun ta fake.
themisomagos, σκάσε βρε αγόρι μου για λίγο.
epitelous mathame tinos fake ine..Quote:
Originally Posted by Phoebus
kai allakse avatar plz.
Πανικό διακρίνω!
Καημένε μου Θέμη, αν ήθελα απλώς να σου μιλήσω για το κείμενο θα σου είχα στείλει pm και θα είχα φύγει ήδη. Αλλά για να διασκεδάσω ήρθα.
Τώρα είμαι και Νεοδημοκράτης;
Καταραμένος, Νεοδημοκράτης, ασφαλίτης όλα τα σκατά έχω. Άμα με πείτε και γάβρο πάει πολύ! Την κατάρα μου να 'χετε!
Αιγεας ποσους πουστογαβρους εχεις δειρει με το ενα σου ΜΠΡΑΤΣΟ μονο σε σκηνικα?
nopeQuote:
Originally Posted by cancer
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Η αλήθεια είναι πως με ξόρκια δεν πεθαίνει κανένας, αλλιώς θα είχαν πεθάνει όλοι. Να σου πω, εσένα σε είδα moderator.
Ανθυπομάγιστρος είσαι;
anthipaspistis tou diathalaseos se trigoniko radar...12 metra kato ap ti gi..
to pe kai to kane!!!!
prepei na fovomaste!
erixe to er gia megalo xroniko diastima!
poios kryvete piso apo to nickname Aigeas?