=)
Printable View
=)
@ κάλκι: και επίσης, στην αρχή στου θρεντ σε είχα ρωτήσει γιατί δεν την έπεσαν σε όσους πλήρωσαν εισιτήριο και μου πες δεν είναι θεμιτό να κάνεις κάτι τέτοιο σε όσους θέλησαν να παρακολουθήσουν το live (άρα παραδέχεσαι ότι δεν έγινε κάτι εις βάρος αυτών). τώρα λες πως όχι μόνο τους χαλάσαν το live, αλλά τους γράφεις και στ' αρχίδια σου (στην αρχή του θρεντ, επίσης, επέμενες ότι δεν διαλύθηκε το live λόγω αυτών των γεγονότων). Άρα είχε ένα μικρο δίκιο ο μίτσμαν. Νομίζω.Quote:
Originally Posted by .
[quote=Lost_In_Cooperland]@ κάλκι: και επίσης, στην αρχή στου θρεντ σε είχα ρωτήσει γιατί δεν την έπεσαν σε όσους πλήρωσαν εισιτήριο και μου πες δεν είναι θεμιτό να κάνεις κάτι τέτοιο σε όσους θέλησαν να παρακολουθήσουν το live (άρα παραδέχεσαι ότι δεν έγινε κάτι εις βάρος αυτών). τώρα λες πως όχι μόνο τους χαλάσαν το live, αλλά τους γράφεις και στ' αρχίδια σου (στην αρχή του θρεντ, επίσης, επέμενες ότι δεν διαλύθηκε το live λόγω αυτών των γεγονότων). Άρα είχε ένα μικρο δίκιο ο μίτσμαν. Νομίζω.[/quote:n7urjfez]Quote:
Originally Posted by ".":n7urjfez
Δεν είχε κανείς λόγο να τους ρίξει ξύλο αλλά όποιος ήθελε είχε το δικαίωμα να τους γράψει στ' αρχίδια του. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το λάιβ διαλύθηκε λόγω των καμμένων αμαξιών απ' έξω που δε ξέρουμε πως και γιατί κάηκαν, όχι λόγω του ξύλου με τους σεκιουριτάδες και το σπάσιμο των μπαρ.
πιθανότατα λόγω καύσωνα.Quote:
Originally Posted by Khalkji
σταμάτα να κάνεις το βλάκα.
kalki les malakies. k sto report malakies exeis grapsei giati eisai gkavwmenos apo to poso sou tin espase to psilo eisitirio. autoi pou kanane ntou k mpaxala malakes
Κοίτα, παράδειγμα, μπορεί να άρχισαν να σκάνε καβλόμπατσοι και να έγινε το όλο πράγμα για αντιπερισπασμό!Quote:
Originally Posted by .
Ή μπορεί να αστόχησαν!
Ή να κρύωναν!
Ή να το έκαναν οι μπάτσοι!
Ή οι διοργανωτές!
[quote=Khalkji]Δεν είχε κανείς λόγο να τους ρίξει κανείς ξύλο αλλά όποιος ήθελε είχε το δικαίωμα να τους γράψει στ' αρχίδια του. Το λάιβ διαλύθηκε λόγω των καμμένων αμαξιών απ' έξω που δε ξέρουμε πως και γιατί κάηκαν, όχι λόγω του ξύλου με τους σεκιουριτάδες και το σπάσιμο των μπαρ.[/quote:2xd6u0xl]Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
τότε γιατί πηράχτηκαν αυτοί που πλήρωσαν; που ξες ότι ο άλλος δεν προτιμούσε να φάει δυο μπάτσες από έναν μπάχαλο ο οποίος ταυτόχρονα θα του λεγε και τον λόγο που τις τρώει; εγώ θα το προτιμούσα πάντως από το να γίνουν όλα αυτά στο live στο οποίο πλήρωσα για να το δω. επίσης,γιατί αυτός που πήρε τον εκτυπωτή είναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ και αυτός που φεύγοντας πήρε 15 τζακ ντάνιελς όχι;
Το ντου και τα μπάχαλα δεν τα έκαναν τα ίδια άτομα. Επίσης, τώρα φτάνουμε στο στάδιο να κατακρίνουμε και το ντου;Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
τα ντου τα κατακρίνουμε όταν αυτός που έχει μπει έτσι, έχει αξιώσεις για κάτι παραπάνω από το να παρακολουθήσει το live από απόσταση 65μέτρων κάνοντας μόκο.
an de vriskontan kapoioi na kanoun ntou de tha vriskontan k kapoioi na kanoun mpaxalo. mporei na lew k malakies alla s auti ti mperiptwsi ntou den eprepe na ginei. episis de dexomai me ti gkamia oti ta mpaxala ginane gia swfronismo twn diorganwtwn
Οι μπάχαλοι αποσυντονίζουν τους οργανωμένους ντου-άδες και στρέφουν τη δημοσιότητα στο μέρος τους, και έτσι ο αγώνας δυσφημίζεται.
[quote=Lost_In_Cooperland][quote=Khalkji]Δεν είχε κανείς λόγο να τους ρίξει κανείς ξύλο αλλά όποιος ήθελε είχε το δικαίωμα να τους γράψει στ' αρχίδια του. Το λάιβ διαλύθηκε λόγω των καμμένων αμαξιών απ' έξω που δε ξέρουμε πως και γιατί κάηκαν, όχι λόγω του ξύλου με τους σεκιουριτάδες και το σπάσιμο των μπαρ.[/quote:spffzcg4]Quote:
Originally Posted by "Lost_In_Cooperland":spffzcg4
τότε γιατί πηράχτηκαν αυτοί που πλήρωσαν; που ξες ότι ο άλλος δεν προτιμούσε να φάει δυο μπάτσες από έναν μπάχαλο ο οποίος ταυτόχρονα θα του λεγε και τον λόγο που τις τρώει; εγώ θα το προτιμούσα πάντως από το να γίνουν όλα αυτά στο live στο οποίο πλήρωσα για να το δω. επίσης,γιατί αυτός που πήρε τον εκτυπωτή είναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ και αυτός που φεύγοντας πήρε 15 τζακ ντάνιελς όχι;[/quote:spffzcg4]
Το να απλώσεις χέρι σε άνθρωπο έχει συγκεκριμένη σημασία και συγκεκριμένο μήνυμα και σαφώς δε σχετίζεται ούτε προσεγγιστικά με την καταστροφή μιας διοργάνωσης που απλά πλήρωσες για να πας.
Όσο για την απαλλοτρίωση του μπαρ όπως τη χαρακτήρισα στην αρχή, είχε συγκεκριμένη συμβολική σημασία. Η λεηλασία των γραφείων δεν είχε καμμία καθώς δεν αποτελούσε μοιρασιά του περιεχομένου στον κόσμο αλλά απλή ατομική ωφελιμιστική κίνηση, δηλαδή σίχαμα.
Τι συμβολικη σημασια ρε ακυρε? Εσυ μας ειπες ολο χαρα οτι πηρες μια τσαντα σπιτι σου.
Λοιπον παω να κοιμηθω γιατι ειπα να μην αναλυσω.
εντιτ. Εκτος βεβαια κι αν εφυγε ο ΚΑΘΕΝΑΣ απ το κοινο με "μια τσαντα ξυδια" οποτε θα πρεπει να υποθεσω οτι η διοργανωση ειχε περιπου 40.000 Μπαλλανταινς μεσα.
:SQuote:
Originally Posted by Pitsadoros
Χμ. Και γιατί γίναν τότε; Απ' τη στιγμή που δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση με την οποία κάποιος παίρνει την ευθύνη και εξηγεί γιατί έκανε ότι έκανε όλοι με εικασίες είμαστε. Η δική μου λέει ότι έγινε γι' αυτό, η δική σου ότι έγινε για κάτι άλλο. Αν αποδειχθεί ότι έχεις δίκιο σαφώς και παίρνω πίσω ότι είπα.Quote:
episis de dexomai me ti gkamia oti ta mpaxala ginane gia swfronismo twn diorganwtwn
3 μπουκάλια έμειναν μωρέ τελικά - τα υπόλοιπα τα μοιράσαμε - τα οποία σκοπεύω και να δώσω σε κανα τζάμπα πάρτυ που θα γίνει κάπου.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
εντιτ: τα μοιράσαμε σε άσχετους περαστικούς