-
Welcome to 10 years ago.
Δεν ανέφερε και το ότι γεμίζουν γήπεδα ποδοσφαίρου και κάνουν cosplay μάχες μεταξύ τους.
cosplay μάχες για όσους δεν ξέρουν: Ντύνονται σαν τα units του SC και πολεμουν και-καλά μεταξύ τους.
Αλλά ομολογουμένως το καλύτερο στόρι γύρω από το Starcraft ήταν:
Nine months pregnant, Annie Strain picked up the phone to call her husband at work in the fall of 1997. "She told me it was 'time'," remembers Jeff Strain, who at the time was busy working on the campaign editor for Blizzard Entertainment's Starcraft. With Blizzard already pushing hard to complete Starcraft for the holiday season, Strain knew he'd have to redefine the term multitasking in order to get everything done.
"I went down to the IS department and checked out a notebook [before racing home]," he remembers rather sheepishly, only to later admit, "You know, I got five or six hours [of programming done at the hospital] before the contractions really started."
Waking up from a drug-induced rest before the birth, Annie looked over at her husband and found him tapping away on the keyboard. "Are you working on that damn game during the birth of our daughter?" she shouted.
Strain's fingers stopped dead on the keyboard. He glanced up from the monitor to retort: "It's not 'that damn game' Annie. It's Starcraft!"
Three years later, Strain admits to "still paying penance for that remark."
-
Μπουζι τον ηπιε ο GOSU H.
Την εφαγε με νιουμπαδικο μπανκερ-προξυ ενω πηγαινε για ακομα πιο νιουμπαδικο βοηντ-ρεη-ρας
-
Χαχαχα, παραδέχομαι ντροπιαστική ήττα :P
-
Λοιπον αν υπάρχει κάτι στο οποίο είμαι χειρότερος από το να ισορροπώ 32 γεμάτα κρασοπότηρα στο κεφάλι μου το ένα πάνω στο άλλο, αυτό είναι το multi του Starcraft.. :fear:
-
-
Τελείωσα το campaign και είδα οτι έχει και μια κρυφή πίστα που ξεκλειδώνει από την αποστολή Media Blitz. Πήγα στο mission archives και την ξαναέπαιξα, μου έγραψε οτι secret mission unlocked αλλά δεν υπάρχει πουθενά στο mission archives. Χέλπ.
-
Ναι δεν εμφανίζεται στο mission archives. Πρέπει να κάνεις load ενα save που έχεις ενω έπαιζες το campaign και να παίξεις το Media Blitz ξανά και να την ξεκλειδώσεις. Αφου το κάνεις θα σου εμφανίσει επιλογή για το mission στο bridge του Hyperion στο star map εκει δηλαδή που επιλέγεις κανόνικα αποστολές.
-
δεν έκανα saves σε όλο το campaign εκτός από τα autosaves που έκανε το game. όταν τρέχω ένα από αυτά μόλις τελειώνει το mission ξαναγυρνάει στο archives, άσε που δεν δείχνει όλα τα autosaves από την αρχή του campaign. μόνο από το Hyperion ε ?
:/
-
Ναι, άντε παράτα το campaign τώρα να ασχοληθούμε και με τίποτα σοβαρό όμως.
-
Θες να κερδισεις ERith ε;
-
Όχι, ψάχνω σοβαρό συμπαίκτη.
-
teamplay εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ
λολ - πηγαινες με 1 void να βαρεσεις 4 humans!
Τεσπα, σημερα αμα θες 1v1 η κανα τημπλεη, ειμαι μεσα. Ψηνεσαι;
-
-
2-1 έγινε με δεύτερο ματς να χάνω από το εκπληκτικό ομολογουμένως social engineering σου :P
-
ΕΓΩ μιλαγα, εσυ εχανες. Duh!