Mono me tis amoivades ta'xes kala e?Quote:
Originally Posted by FaithFails
Printable View
Mono me tis amoivades ta'xes kala e?Quote:
Originally Posted by FaithFails
άκυρο
το χιούμορ μου έχει γίνει πια ελεεινό :?
Και με τον Καντιρου.
k gw gia kriti to kalokairi 8 wres polu kourastika...
gia peite gia nea yorki on topik poia einai ta kala ta meri(kristmas)
Το Αγαλμα της Ελευθεριας, το Μαντισον Σκουερ Γκαρντεν, θα πας να δεις την ελληνικη παροικια στην Αστορια, πηγαινε πεζη γυρω στις 11 το βραδυ απο το Μπρονξ και το Χαρλεμ με ξεκωλη εμφανιση, εχει πολυ πλακα θα σε φλερταρουν (κοσμια παντα) ολοι οι μαυροι της περιοχης. Επισης να δεις οπωσδηποτε τον Γουντι Αλεν καθε Τριτη που παιζει σαξοφωνο σε ενα μπαρακι εκει περα, και να πας να δεις και το Κολουμπια Γιουνιβερσιτι. Και περνα κι απο το Queens να δεις που γεννηθηκε ο Fixxxer, του οποιου μετενσαρκωση ειμαι.
gia amsterdam pantos den egrapse kaneis ekteni anafora....
kserete mipos kana kalo hostel ekei?episis kapoios pou exei paei...mporei na pei an iparxei bicycle parking indoor.me parkadoro klp.pou mporeis na afiseis to podilato sou kai na eisai sigouros oti de tha sto klepsoun./?
πεθαίνω για το αμστερνταμ. αλλα ο psychotron ξέρει πιο πολλά. μιλάμε για τρομερή πόλη.
:shock:Quote:
Originally Posted by themisomagos
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... c&start=60
Προς τη μέση / τέλος της σελίδας.
Για τα ποδήλατα δεν μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα
Μέσα Ιουνίου εκεί θα μαστε πάλι :D
ρε συ λίγο αργά δεν πας; νομίζω το amsterdam είναι για πιο χειμερινό mood.
ε, βασικά σ' αυτή τη φάση δεν ανεβαίνω πάλι για Amsterdam, ανεβαίνω για να δω KISS στο Nijmegen, αλλά αυτό είναι μία μέρα μόνο, Κυριακή 15/6. Το Σάββατο και τη Δευτέρα θα σουλατσάρω στην πόλη μου :D
πότε με πότε πας για να παρουμε κι εμεις σειρα για νικοδημο;
μωστε, αμστερνταμ ειναι και καλοκαιρι ωραιο, χειμωνα πρεπει να εχει κωλουγρασια
Σάββατο, Λονδίνο.
άμα θες τίποτα tips για πού να φας, πες να κάνω εκτεταμένο ποστ.
επίσης βρες (στα harrods, στα sainsbury's, στα tesco, ή στα δικά τους μαγαζιά) και φάε οπωσδήποτε krispy kreme donuts - και στείλε μου κι εμένα μια δωδεκάδα. cheers.
αυτα τα κρυα σαντουιτς των τεσκο στην μιση τιμη ειναι το κατι αλλο ομως =)
χεχ, αν δεν βαριέσαι, κάτι που κατά βάση να επικεντρώνεται στο φτηνό και όχι στο "καλό" θα το εκτιμούσα :)Quote:
Originally Posted by Weiss