γουστάρεις να δεις;
Printable View
γουστάρεις να δεις;
το'χω δει... :D
...
είσαι ο ρέηβεν, αλλιως θα έπεφτε και βρισιμο
ελα ρε, για πλάκα το λέω. λες να επικροτώ? ούτε τον γλίτσα τον ευαγγελάτο που το βγάζει φόρα παρτίδα στο δελτίο (δε λέω να μη γίνει θέμα) ούτε αυτούς που εκμεταλλεύονται την εξουσία με αυτό τον τρόπο. τα αυτονόητα θα λέμε?
βσκ, ναι, θα τα λέμε
γιατί στο πρωτο ποστ είπες "γκόμενες". Και επειδη όλα αυτα τα χρόνια αν έμαθα κάτι είναι ότι η πίεση της ομάδας παραείναι ισχυρή. (οίτη: αν ενας ανθρωπος σαν εσένα (= μορφωμένος και συνειδητοποιημένος) λέει για πλάκα σε ένα φόρουμ "να δούμε το βίντεο με τις γκόμενες", δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν στο έδειχνε ο φίλος αστυνομικός. Ούτε τι θα γινότανε αν γινόταν μπροστά σου)
μπροστά μου ως κρατούμενος ή ως μπάτσος? γιατί μόνο το πρώτο είναι πιθανό.
δε μιλάμε μόνο για αστυνομία, μαλακίες μπορεί να γίνουν παντού (με σένα παθητικα στην ομαδα του θυτη)
και ειμαστε οφ τοπικ ισως
κάτι σε στυλ όπως στην ταινία "δε θυμάμαι τον τίτλο" με τη τζόντι φόστερ και το βιασμό στο μπαρ ενώ οι θεατές επικροτούσαν? δεν έχω σκεφτεί ότι μπορεί να μου τύχει τόσο χοντρό περιστατικό. δεν ξέρω τι θα'κανα. μάλλον θα ειδοποιούσα τους μπάτσους . :?
σε πιο light καταστάσεις πάντως (άσκηση βίας) έχουμε επέμβει και μπορώ να βεβαιώσω ότι δεν ήταν για ιδιοτελείς λόγους.
θυμηθηκα τοτε που ειχαν φαει οι μπατσοι το μαραγκακη ειχαν κατεβει πετζακες απο τα βουνα και ενωθηκαν με αναρχικους και λοιπους διαδηλωτες πηγαν στο ΑΤ ηρακλειου και τα εκαναν ολα πουτανα.6 ασφαλιτικα και περιπολικα καμμενα.
ωραια πραγματα
καϊΝΑΡ' ^^
:thumbsup:
αν αυτός βρε8εί σε καμιά γωνιά με σπασμένα όλα του τα δόντια αυτό πως κρίνεται απο η8ική σκοπιά;
από οδοντιατρική;
kali erotisi. Esy ti pisteveis?Quote:
Originally Posted by ikonoklast