αχαχαχαχαχαχ, μπεστ ποστ έβερ.
Printable View
αχαχαχαχαχαχ, μπεστ ποστ έβερ.
ζυγιστηκα και με εβγαλε 66 κιλα :?
Ποσα εισαι κανονικα :?:
:shock: :shock:
66 κιλά πρέπει να ήμουν στο γυμνάσιο or smth.
Η σούπερουάου ηλεκτρονική ζυγαριά (που μετράει και ποσοστό λίπους στο σώμα) με έβγαλε μόλις 80.8.
ΑΛΛΑ ΜΕ 13.8% ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΙΠΟΥΣ ΡΕΕ. :disco:
edit. Με πρόλαβε ο σαγανάκιας γμτ. :x
ξερω και γω, ακολουθω καθοδικη πορεια εδω και καιρο, το πασχα πρεπει να ημαν 73-74. οταν απολυθηκα απο το στρατο ημαν 110
να τα εκατοστίσεις, λοιπόν.
ο μαστόδοντας, αν ήταν φυσιολογικός άν8ρωπος, 8α έπρεπε -σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς- να είναι γύρω στα 158 κιλά.
Quote:
Originally Posted by Hogarth
Δίνω διαφορικές σε μιάμιση ώρα. Και δεν ξέρω γιατί, έχω άγχος. Που άγχος δεν είχα ούτε στις Πανελλαδικές. Σκατά.
Γυρίσαμε σπίτι χτές το απόγευμα και ο σκύλος είχε φάει καλώδια του υπολογιστη, την γραμμή της ADSL (~~!!!!!!!!!), χαρτομάντηλα και παπούτσια. Παίξαμε μπουνιές και καταλήξαμε Μήτσος - Σκύλος, 0 - 1.
Έχω δαγκωνιές στο δεξί χέρι, μια τρύπα που χάσκει σαν ορυχείο μεταξύ δείκτη και μέσου, διάφορες εκδορές και σκισίματα στην επιφάνεια του χεριού και πολλές γάζες και τραυμα-πλάστ.
για να σε βάλει κάτω ο σκύλος μπορώ να υποθέσω ότι παραέχεις λεπτύνει :PQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
ο Παρασκευάςβαςβαςβας κ ο Κολλημένος ήρθαν στο Παπαρατσι
κ γινόταν τσι ποτάνας προχθες βράδυ.. άπειρος κόσμος
πήραμε τηλ να κλείσουμε τραπέζι κ καλά κ μας λέει δεν υπάρχει τπτ κ περιμένει κ κόσμος απ'έξω
έλεος
έντιτ: καλημέρα
τα χει παιξει το σκυλι μεσα στο διαμερισμαQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
δεν του κανετε χαρη
μπα και στον χορτιάτη σε αυλή φίλου μου έχει φάει όλα τα φυτά από τις γλάστρες, μέχρι και κάκτο με γαμιστερά αγκάθια, το λεγόμενο κεφάλι της πεθεράς :shock:Quote:
Originally Posted by enitharmon
αφου δεν τους τα πηρες οταν επρεπε...
k na pou arxise h eksetastikh k emeis koimomaste.
:oops: