Ξεκόλλα και τράβα παραλία στο πάρκο πάρε σπαστό, πέστην στο τοιχάκι και αμα γουστάρεις τράβα και μια μπύρα στο "'Αρωμα" :DQuote:
Originally Posted by Shadowking
Printable View
Ξεκόλλα και τράβα παραλία στο πάρκο πάρε σπαστό, πέστην στο τοιχάκι και αμα γουστάρεις τράβα και μια μπύρα στο "'Αρωμα" :DQuote:
κάντο μου fw θα το ανοίξω εγώ και θα σου πω
ehehe, το σπίτι μου είναι 100 μέτρα από το "πάρκο" και 150 από το Άρωμα.
ΑΛΛΑ
εμείς αρχίζουμε εξεταστική. Δευτέρα. Σε αντίθεση με εσάς ΜΟΥΝΙΑ που δίνετε, τι στο διάολο, 10πλή το Σεπτέμβρη; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΩ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΑΡΩΜΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ; Ε; :P :)
(ξέρω, είμαι υπερβολικός, αλλά διαβάζω χείριστο μάθημα εδώ και ένα 5ωρο και έχω φρικάρει)
Δε πρέπει πρώτα να το ανοίξω, για να το κάνω forward??Ή ειμαι τόσο βλάκας? :?Quote:
Originally Posted by totos571
Συγκεκριμένα εγώ δίνω απο 20κατι Μαίου και τελειώνω 10 κατι Ιουλίου... Είναι 2 πτυχιακές μαζί... Είμαι και 6ο βλέπεις.. Οι μικροί ναι κάθονται, και επακολουθει 3πλή το Σεπτέμβρη... Αυτό για τους Πολ. Μηχ/κους. Αλλα τμηματα εχουν κανει αλλο σχεδιασμό... ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΖΟΥΡΑ ΛΙΜΑΝΟΒΡΩΜΑΣ! :DQuote:
έχει κάποιο συνημμένο?
αμέ
συγγνώμη τότε, σε υποτίμησα :oops:
Αλήθεια, πως και ξέρεις τόσα από Βόλο;
Είμαι από Βόλο :!:Quote:
ε ωραία, ανοίγεις το mail χωρίς να ανοίξεις το συνημμένο και το κάνεις fwQuote:
Originally Posted by distortionofperception
:D :D :D :D :) :)Quote:
Originally Posted by totos571
Οκ το έστειλα στο d...@hotmail.com!
Θένξ!
όχι σήμερα, μια και έπαιζα με το μηχανημαQuote:
Χριστιάνοι ΠΡΟΣΟΧΗ. Ο Αντίχριστος ήρθε και είναι παρών στο διαδύκτιο και πουλάει μπλουζάκια με τους υπηκόους του, τα ροκ συγκροτήματα του διαβόλου όπως αυτά που σας επισυνάπτω. Η διευθυνση του διαβολικού site είναι www.e-magazaki.gr . Προσπαθήστε χριστιανοί να μείνετε μακριά και να αντισταθείτε στο δέλεαρ των φτηνών τιμών που προσφέρει ο γιός του εοσφόρου, του εξ'απο'δω, του 666.
Ο Θεός μαζί σας.
τα συνημμένα είναι φωτος από τα μπλουζάκια και ο άγιος πρεβέζης έχει email address twistedkalogries
Γιατομπούτσο..... Πάντως χιλια φχαριστω! Το αντιβάιρους μου δε τη παλεύει ....
η 27 χρονη καβλα γειτονισσα που μενει απο κατω , εχει ξαπλωσει στον καναπε της στην βεραντα με πολυ ελαφρα περιβολη και διαβαζει ενα βιβλιο... αχχχ