φιλική τιμή 569 με ΦΠΑ :oops:Quote:
Originally Posted by wom
Printable View
φιλική τιμή 569 με ΦΠΑ :oops:Quote:
Originally Posted by wom
proteinete bluetooth.
Θές να γίνεις η bluetooth fairy?
Ε; Αν εννοείς κανά Bluetooth USB adapter, ό,τι βρεις φθηνά. Εγώ έχω αυτό, επειδή δουλεύει σωστά σε λίνουξ.Quote:
Originally Posted by pixies451
gia to kinito to thelw perissotero.
mallon se kati tetoio tha kataliksw.
thanx pantws
Με 26 βαθμούς μέσα στο σπίτι, τον ήλιο να βαράει ανελέητα, οι μαλάκες έκοψαν το νερό στην περιοχή. :evil:
Gia ti allo mporei na to 8eles dld?Quote:
Originally Posted by pixies451
γκούχουγκούχουQuote:
Originally Posted by Deggial
λόγω περιέργειας κτλ κτλ σε πρήζω λίγο ακόμαQuote:
Originally Posted by Candiru
1. Τρέξε το cpuz.exe και πες μου τι λέει στο Mainboard (καλύτερα image)
2. Θα πας Start (Έναρξη) -> Run (????) γράψε devmgmt.msc και Οκ
Ψάχνεις για (????) Display Adapters (πάνως απο το CD/DVD είναι).
Τι λέει εκεί ?
Να μεταφράσει ο WBRB
3. + 512 RAM
4. με ΦΠΑ και σαν VERO (TUV κτλ) δεν σε εκλεψαν κιόλας
Αστυφύλακας εξέθετε στο Διαδίκτυο την τέως φίλη του
Ηθελε να την εκδικηθεί επειδή διέκοψε τη σύντομη σχέση τους, και της έκανε τη ζωή κόλαση. Δημοσίευσε τα στοιχεία στο Διαδίκτυο, το ίδιο και το προσωπικό της τηλέφωνο, «ανέβασε» ερωτικές της φωτογραφίες και έγραψε πως αναζητούσε ερωτικούς συντρόφους.
Η 20χρονη φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη άρχισε να δέχεται βροχή τηλεφωνημάτων από υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους και βομβαρδισμό μηνυμάτων στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο. Μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση αυτή, η νεαρή κοπέλα απευθύνθηκε στους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής και κατήγγειλε όσα συνέβαιναν.
Υστερα από ψηφιακή έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ηλεκτρονικά... ίχνη του δράστη, που, όπως αποκαλύφθηκε, ήταν συνάδελφός τους. Πρόκειται για έναν 23χρονο αστυφύλακα που υπηρετεί στο αεροδρόμιο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για «συκοφαντική δυσφήμηση» και παράβαση του νόμου περί «προστασίας προσωπικών δεδομένων», όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή και εφτά ψηφιακοί δίσκοι, ενώ -σύμφωνα με την Αστυνομία- ο αστυφύλακας εμφανιζόταν με το παρατσούκλι «φοιτήτρια» σε ιστοσελίδες του Διαδικτύου και, έχοντας -άγνωστο πώς- πρόσβαση στους κωδικούς ασφαλείας του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου, επικοινωνούσε με άλλους χρήστες με σκοπό την ερωτική συνεύρεση.
τον άφησαν ελεύθερο, ενώ αυτόν με τα πράσινα παπούτσια τον έχουν ακόμα μέσα. κράτος δικαίου να ουμ
Βγήκε εντολή αποφυλάκισης του ΠΚ. Δεν διαβάζεις indymedia? :P
1. Ο πρασινοπαπουτσάς αφέθηκε ελεύθερος, επιτέλους.Quote:
Originally Posted by Candiru
2. Γενικώς, η προφυλάκιση θα έπρεπε να συμβαίνει σπάνια σε πλημμελήματα. Δυστυχώς χρησιμοποιείται καταχρηστικά σε αυτές τις περιπτώσεις και χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις για προφυλάκιση (κίνδυνος φυγής ή επανάληψης αξιόποινης πράξης). Ορθώς αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός κι αυτό είναι εντελώς άσχετο με την άδικη προφυλάκιση του πρασινοπαπουτσά.
Ρε παιδιά μου ήρθε το παρακάτω e-mail και δεν ξλερω αν αξλιζει τον κόπο να το ανοίξω (δηλαδή αν βγάζει γέλιο) ή μήπως παίζει κανας ιός και την πατήσω....
Από:Aγιος Πρεβέζης ---- Θέμα: ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.
Βαριέμαι άπειρα + νομίζω ότι έχω κατάθλιψη.