Θενκς σε ολοι.
Λυθηκε απο αυτο το σαητ, κατεβασα (αρκετα) παλιοτερη εκδοση των Forceware Drivers, ολα ρολοι.
Printable View
Θενκς σε ολοι.
Λυθηκε απο αυτο το σαητ, κατεβασα (αρκετα) παλιοτερη εκδοση των Forceware Drivers, ολα ρολοι.
;-);-)
λολ
Τελικά Μιτς σε ποιον σερβερ πήγες? τι έκανες? :) δώσε στον λαό σου ινφο
loipon ypenthimizw oti eimai kerkyra gia praktiki edw kai 3 mines kai exw na paiksw apo aprilio!
alla xthes eixa repo kai den anteksa allo! ligisa!
eida ta nea forms stous druids kai kavlwsa! lew tha ksanarxisw me druid!
mexri pou...ROOTS??? ON MY EARTHBIND TOTEM????
opote mallon me vlepw pisw sto shamanaki mou!!!
eseis ti lete? mono gia pvp tha ksanapaiksw! ti leei to elemental pvp atm?
Έχω ξαναλυγίσει κι εγώ εδώ και μια βδομάδα και ξανάρχισα warlock απ'την αρχή! Human αυτή τη φορά.
Πρώτον, πόσο γαμαάει το mount στα 20.
Δεύτερον, πόσο γαμάει το νέο sacrifice του voidwalker (όταν το είχα αφήσει εγώ ο vw πέθαινε)
Τρίτον, πόσο γαμάει (ως διαφορετικό αφού δεν το είχα παίξει ποτέ, ως βαμμένος horde) το levelling σε Westfall, Loch Modan, Redridge Mountains, Duskwood!
Για raids, tier και μαλακίες μη με ρωτάτε, εγώ πάντα ήμουν casual gamer 8-)
Άντε, από βδομάδα χτυπάω και το Lich King, να δούμε και λίγο Death Knight.
kai ti pathainei tora o VW?
Απλά χάνει ένα μικρό ποσοστό του hp του δίνοντας σου ασπίδα για 30" και δεν πεθαίνει, συνεχίζοντας κανονικά να βαράει. Μεγάλη μαγκιά. Σαπίζεις rogues για πλάκα πια :cool:
Server Laughing Skull, έχω και φιλαράκι 80άρη paladin εδώ, γι'αυτό. Όνομα Gluecifer. Κόπιασε :D
den pame oloi s enan server na kanoume ena ER guild?
να μαζευτουμε να πατε
(ακου κει alliance...)
Έλα βρε, κι εγώ horde είμαι μέσα στην καρδιά μου 8)
Αλλά it's only a game κλπ κλπ. Και μη έχοντας παίξει καθόλου alliance, δεν το είχα παίξει κατά το ήμισυ σχεδόν καθόλου.
Αλλά μόλις πάρω το Lich King θα φτιάξω και έναν horde Death Knight 8)