:shock: :shock:
Printable View
:shock: :shock:
την μεγαλη ελπιδα του θρας μεταλ?Quote:
Originally Posted by cynic
Πανε μαχαιρωσε τους.
Δεν ξέρω αν το "έντονα" ήταν μορφή άδειας ειρωνίας ή όχι, πάντως όποιος θέλει ξεχνάει ότι ακούει Slipknot, βάζει τον δίσκο, ακούει το Gehenna, προσπαθεί να μην προκαταληφθεί και μου λέει αν είναι σκανδαλωδώς όμοιο με random Him κομμάτι. Σε σημείο που έβαλα τα γέλια όταν το πρωτοάκουσα. Με 3 ακροάσεις ο δίσκος δε με έχει πείσει πάντως. Με εξαίρεση 2-3 songs που είναι από την αρχή ως το τέλος όμορφα (το Sulfur έρχεται πρώτο στο μυαλό), έχω την εντύπωση ότι προσπάθησαν να μπασταρδέψουν αρκετά πράγματα και δεν τους βγήκε. Ωστώστο είμαι επιφυλακτικός. Α, και περιμένω πως θα περάσει ο καιρός να έχουμε το νέο a la vermillion ξέσπασμα της νεαρής κορασίδας με το snuff.
Α, ξέχασα να πω ότι το Haunted είναι ισάξιο με τον προκάτοχό του. Για γέλια δηλαδή. Έχουν πάψει να υπάρχουν οι τύποι.
Ε δεν εχεις γουστο τοτε.
Φαντάζομαι εξέφρασες αντικειμενική αλήθεια τώρα..
Ναι, οπως και συ.
Ναι ρε άνθρωπε, εγώ όμως δεν ισχυρίστικα κάπου ότι μιλάω την παγκόσμια και συμπαντική αλήθεια, για μουσική λέμε εδώ θυμίζω. Από την άλλη, εσύ πετάχτηκες μόνο για να μου την πεις. Τίποτα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ έχεις να πεις ή θα συνεχίσεις να χέζεις?
Edit: εκτός βέβαια από το ένα κομμάτι των Slipknot. Εκεί είναι εξώφθαλμη η περίπτωση.
H. ουσία είναι είναι μία, είσαι μία μα-λα-κία.
Άλλος με τα εποικοδομητικά επιχειρήματα και το iq του 12 circle? Θυμίζω ότι για το Slipknot και το Haunted έλεγα.
Είναι "εξόφθαλμος".
Ευχαριστώ και το είχα απορία και βαρέθηκα να ανοίξω και το λεξικό μου. Οκ, απότι καταλαβαίνω κανείς δεν θα μιλήσει ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, αποσύρομαι.
Βασικώς χεστήκαμε για slipknot και haunted, οπότε :
Quote:
Originally Posted by Repugnant
Δεν ειπα πουθενα για αντικειμενικες αληθειες.
Οπότε ας το πάρουμε απο την αρχή. Δεν σου άρεσε το dead eye, οπότε διαφωνούμε εξ αρχης, αφου μου αρεσε.
Εχοντας πει λοιπον αυτο και θεωρωντας το πατατα οπως και το dead eye, προφανως διαφωνουμε. Ακομα δεν το εχω ακουσει καλα το versus, η πρωτη γεύση του είναι θετικη μιας και μου αρεσε η ολη ατμοσφαιρα του αλμπουμ. Παρολαυτα ουτε καλο ουτε κακο θα το πω προς το παρον.
Για το slipknot. Το ακουσα καπως καλυτερα απο το haunted, εχει μεσα κάποιες ριφφαρες, αυτό που ξεχωρίζει απο την αρχη είναι το sulfer οπως και το meshuggah-meets-fear factory butchers hook, απο κει και περα έχει πολλα καλά κομματια. To gehenna μαλλον το μπερδευεις με καποιο άλλο κομματι καθως είναι καθαρα στην ατμοσφαιρα του iowa, μόνο αρκετά πιο εστιασμένο και το μόνο σημειο που θυμιζει βιλε βαλο είναι ένα τραβηγμα που κανει στην φωνη η τειλορ. Τωρα αν ολο το κομματι λόγω αυτου του τραβήγματος έχεις τότε προβλημα αντιληψης.
Γενικα το σλιπνοτ είναι πολυ καλο και αρκετα δουλεμενο. Το μονο που δεν μου αρεσε είναι ο ήχος των κρουστων σε καποια τραγουδια(ενω σε αλλα είναι μια χαρα).