Οπ!Τι φαση ειναι αυτα τα 2 γκρουπακια?
Printable View
Οπ!Τι φαση ειναι αυτα τα 2 γκρουπακια?
χθες στην έκθεση βιβλίου ένας χίπης έπαιζε ντιτζεριντού. Από τα πιο γαμηστερά όργανα έβερ!!!!!!!!
http://www.andygraham.net/thedidgeridoo.htm
den paizei liwnw. :lol:Quote:
Originally Posted by MastodontoideaPliokenous
απο http://www.skylos.gr/Quote:
"Τι ανκούει η Θεσσαλονίκη"
Που έλεγε και μια παλιά εκπομπή του Αντώνη Κανάκη στο ραδιόφωνο...
Το περγιοδικό Sunday της εφημερίδας Αγγελιοφόρος και το βιβλιοδισκοπωλείο Public έκαναν μια έρευνα σχετικά με το θέμα, και μου ζήτηξαν να σχολιάσω τα αποτελέζματα.
Τα δημοσιεύω εδώ, καθώς και το σχόλιό μου, έτσι, για την πλάκα του θέματος...
"Δείγμα 1,028 άτομα
59% άντρες, 41% γυναίκες
Από αυτούς
κάτω των 19 ετών 13%
19-25 29%
26-35 36%
36-45 17%
άνω των 45 ετών 5%
Κλασική μουσική 19%
Ηλεκτρονική/Dance 22%
jazz/blues 23%
Λαϊκά 23%
Pop/Compilations 31%
Ελληνική pop 35%
Rock/hard rock/metal 42%
Ελληνικό έντεχνο 43%
Το ελληνικό έντεχνο προηγείται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες εκτός από τους νέους κάτω των 19, που προτιμούν rock, hard rock, metal."
Μάλιστα. Ιδού και το κείμενο που έστειλα :
"Εκ πρώτης όψεως τα αποτελέσματα θα προκαλέσουν θυμηδία σε όποιον γνωρίζει τα μουσικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης. Ο Σαλονικός του 2007 (στη συντριπτική του πλειοψηφία) πάει δυο φορές την εβδομάδα στα μπουζούκια, το πιο έντεχνο που ακούει είναι ο Γονίδης, όταν γίνεται αναφορά στην κλασική μουσική εννοεί τα παλιά, κλασικά του Διονυσίου και ίσως γνωρίζει αμυδρά ότι υπάρχει κάτι που λέγεται τζαζ ή μπλουζ.
Αυτό αποδεικνύεται από τις συναυλίες, τα μαγαζιά, το ραδιόφωνο, από τη ζωή.
Αν σκεφτεί κανείς όμως ότι η έρευνα έγινε σε δισκοπωλείο, τα αποτελέσματα είναι φυσιολογικά - οι ερωτηθέντες είχαν πάει να αγοράσουν μουσική, άρα ήξεραν τι έκαναν και γιατί. Ετσι εξηγείται και η "υπεροχή" του ροκ (στην πραγματικότητα ούτε το 5% του πληθυσμού δεν ακούει ροκ), μια που οι φίλοι αυτής της μουσικής είναι αυτοί που ασχολούνται περισσότερο, αγοράζουν δίσκους, πάνε σε συναυλίες, παρακολουθούν, πληροφορούνται για τη μουσική τους.
Μια έρευνα "στο δρόμο" θα δείξει ΠΟΛΥ διαφορετικά πράγματα..."
o gnwstos malakas emporos tou <<rock>> panagiwtopoulos milaei kai krazei gia to ti akoune sthn polh pou zei.ante re malakompoukwma trava sthn arvanitakh pou toso agapas,kai paikse kai ligo disco sthn ekpomph sou.kalytera pane mageirepse me ton allo ton mpouxesa ton starova tpt,gt i poli koka malaka sou exei xazepsei ton ligosto egefalo.kai pou sai...ME TON BLAKARO 15 XRONIA EKPOMPES FM/TV KANATE,PAPSE NA TO PAIZEIS KOULTOURA...
δε γούσταρες εσύ μεταλλουργείο δηλαδή,ούτε jammin,ούτε τις ανταποκρίσεις στα live και τις συνεντεύξεις όλα αυτά τα χρονια
τι σου έκανε ρε ο άνθρωπος και τον βρίζεις έτσι;
κάποια άτομα που στήριξαν το σκληρό ήχο σε μια τηλεόραση και ένα ραδιόφωνο που έκανε τα πάντα για να το βγάλει στην απέξω θα έπρεπε να τα σεβόμασταν εστω νομίζω
bullet eilikrina AYTOS o anthrwpos,den stirikse ton <<sklhro>> hxo.apla ton ekmetaleytike kai otan eide oti kati allo POULAEI,tote apla ton poulise.einai anaksios sevasmou enas anthrwpos pou kapote pige na kanei mia <<filanthrwpikh>> sinavlia gia na ta arpaksei poli xontra...
ενταξει ρε, είναι και 45 βάλε, σε τέτοιες ηλικίες άμα σ' αρέσει ακόμα ο ακραίος ήχος θα πρέπει να είσαι περήφανος όσο ένας 70άρης που ακόμα του σηκώνεται
eleos :/
ειπε το σχολιαροπαιδο.Quote:
Originally Posted by Candiru
βασικά επειδής αυτός ο κύριος στά8ης παναγιωτόπουλος τυγχάνει να γράφει στο φόρουμ και τυγχάνει να είμαι εγώ νομίζω οτι καλό 8α ήταν να είμαστε σεμνοί στους χαρακτηρισμούς για να μη σας ξεχέσω.
mprrrr...fovithikame.
αυτό που σου λέω.
ksana mprrr....ante trexa exeis ekpompi,den leei o aeras tis polhs na xasei to vrwmoskylo tou.filakia.
edit:na thymythw na thymythw.... a nai!gt ta spasate kale koritsia me ton vlakaro?kai ksafnika meta apo 20 xronia filias vgalate GNWMI oti den kserei apo mousiki,einai apo asxetos ktl ktl?mipws an sas prosferoun ena kalo poso gia epanasyndesh tha peite alati kai pswmi na ginoun ola kai ksafnika pali kollitaria?ax vre poulara...
akoma den mas apanthses:SOU THYMIZEI KATI TO EYTYXES ETOS 1999?tote pou isoun sta terma katw sou kai piges na ekmetalleyteis ton thanato enos paidiou apo karkino?ante sta tsakidia kopane.
ksana edit:to atimo to koko ti leei?mas strwnei?krima pou den eisai kai esy kanenas zamponelos,alla pws na gineis..i za einai tou laoutzikou,esy eisai sta salonia.mavra gyalakia matia mou.mavra.krivoun polla. :rofl:
tou to steile kaneis to link h 8a to kanw ego?