SELF BIAS RESISTOR ρε πουστηδες.
Printable View
SELF BIAS RESISTOR ρε πουστηδες.
με τσίπουρο ή μεσουλίτ αν είναι ανυπόφορο και με ό,τι αυτοσχέδιο έκανες. πολύ γαμόδοντα, ο οδοντίατρος μου έδειξε ακτινογραφία που ο φρονιμήτης κάποιου είχε βγεί τόοσ στραβά που πίεζε τα διπλανά δόντια με την μασητική επιφάνεια!!!!!! δηλ. είχε κεκαμένο σχήμα στις ρίζες και συνεπώς οριζόντια ανάπτυξη!!!Quote:
Originally Posted by locust
motorhead στο πρίνσιπαλ 48 ευρώ ρε μλκ :evil:
Meta apo mia isxiri dosi laplace fourier kai alles tetoies paparies me simata to Superjudge sou allazei tin diathesi 8)
Δεν την παλεύω. Πάλι σκατά ξύπνησα.
Η μέση μου είναι τόσο κώλος. Δεν πήγα δουλειά και ετοιμάζομαι να πάω στο νοσοκομείο να κάνω εξετάσεις και να βγάλω ακτινογραφίες. Έκανα 5 λεπτά να σηκωθώ απο το κρεβάτι το πρωί...
Γιατι ρε σε πονάει η μέση?
Είχα πέσει πριν κάτι χρόνια, το άφησα λίγο καιρό, και μετά έμεινα στην Λάρισα κάνα 2μηνο δίπλα σε ένα ξενοδοχείο στον Πηνειό κοντά, και απο την υγρασία μου έκανε φλεγμονη. Τότε, το αντιμετώπισα με φάρμακα, αλλά τώρα με τις βροχές και με την υγρασία επι 3 βδομάδες, με γάμησε...
Συνήθως τον κόσμο τον ενοχλεί η μέση του όταν παίρνει βάρος, όχι όταν χάνει. Τι περίπτωση είσαι 'συ :P
Ναι είναι όντως περίπτωση, αλλα ακουγεται να πονάει πολυ! Περαστικούλια :wink: :wink: :wink:
emo αδελφαρα.
όχι απλα είμαι συναισθηματικός... και by γιατι έτσι πρέπει
bi ρε
http://www.radiothessaloniki.gr/live.html
Ακούστε Σερβετά να κλάσετε στο γέλιο πρωί πρωί!
:rofl: :rofl:
έντι bi δε by ο μπίλιας σας γαμάει!
:P :P :P
Μη παρξηγήστε!
οπως καταλαβαινεις ειναι θεμα χρονου να αρχισεις να γουσταρεις entwine... :hippy:Quote:
Originally Posted by distortionofperception