Μόλις το πε στο αρβύλα. Σταματήστε να ποστάρετε ανέκδοτα εδώ ή πυροβολήστε τον παναγιωτόπουλο.
Printable View
Ήταν ένας τύπος που έσπερνε κουκιά, τον βλέπει ένας άλλος και λέει:
- Τι κάνεις Γιάννη;
Spoiler
καλο κι αυτο!
μπαν σε στάθη,από τα ανέκδοτα.. πλίζ!
Παναγιωτόπουλε σταμάτα να βγάζεις φράγκα από το ER. Σίχαμα.
Σχωρεστε με που επεμβαινω αλλα κανετε σαν καθυστερημενοι. το σαν φυσικα ελεγχεται παντα.
το κυριο κλου του Παναγιωτοπουλου στο Ραδιο Αρβυλα ειναι να λεει το ανεκδοτο. Μπορει να του αρεσει αυτη η φαση, μπορει να ειναι ηζυ μανη, μπορει να κανει και αλλα πραγματα που δε φαινονται γιατι δεν βλεπω και την εκπομπη.
Εκτος κι αν φτιαχνετε ολοι σας τα ανεκδοτα σας, απο καπου τα παιρνετε -φανταζομαι-.
Δηλαδη το ανεκδοτο του Πινατερο ειναι γαματο ποσταρισμενο στο ΕΡ και προκαλει αηδια αν το πει ο Παναγιωτοπουλος στο Ραδιο Αρβυλα?
μου φαινεται κανετε τους ελιτιστες.
του κωλου.
Υπάρχει όμως που λέγεται "κίνητρο". Ο πινατέρο και ο κάθε πινατέρο δεν ποστάρει το ανέκδοτό του εδώ για κάτι άλλο παρά για να γελάσει η ονλαιν κομιούνιτυ στην οποία συχνάζει, λίγο πολύ αυτό που κάνουμε και με τις παρέες μας εκεί έξω, απλά για να γελάμε, να περνάμε καλά. Ο άλλος ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
Είναι εύκολο να συνειδητοποιήσεις τη διαφορά, αλήθεια. Και δεν είναι ούτε γιατί είμεθα ελιτιστές (που είμεθα αλλά για άλλους λόγους) ούτε γιατί είμαστε καθυστερημένοι, ω απόλυτα φυσιολογικό ον Μίτσμανν.
Η. βλέπεις κωμικές σειρές, ταινίες, θεατρικά ;
έχεις πάει σε τσίρκο με κλόουν και άλλους γελοτοποιούς ;
σε σταντ απ κόμεντι ; καναν Πανούση ;
όλοι αυτοί ξέρεις καλά ότι δεν προσπαθούν να σε κάνουν να γελάσεις για την ψυχή της μάνας τους. έχουν χρηματικό συμφέρον.
μου έιναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω τη διαφορά.
Άρα το ER είναι ή κωμική σειρά, η ταινία, ή θεατρικό, ή τσίρκο με κλόουν και γελωτοποιούς (καλά αυτό παίζει, το ομολογώ), ή σταντ απ κόμεντι, ή Πανούσης.
Αντιλαμβάνομαι γιατί σου είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις τη διαφορά αν μη τι άλλο..
νταξ δε συνεννοούμαστε, συμφωνούμε σ αυτό τουλάχιστον
Πραγματικά δεν εξηγείται αλλιώς
εξηγείται.. αλλά γιατί να το κάνεις....
κάπου εδώ συνεχίζετε με ανέκδοτα ευχαριστώ
Eίναι ενας τυπος απο το Γαλατσι που ψαχνει το Νοημα της Ζωης
Εχει διαβασει τις απειρες εγκυκλοπεδιες, τονους βιβλια αλλα τιποτα
Μεχρι που μαθαινει οτι υπαρχει ενας Βουδιστης Μοναχος στο Θιβετ που το ξερει. Πουλαει λοιπον το αμαξι του για τα εξοδα και τσουκου τσουκου, βρισκει και εναν οδηγο, φτανει στο μοναστηρι
-Αγιε, μηπως ξερεις το νοημα της ζωης?
-Λυπαμαι που θα στο πω, αλλα οχι, δεν το ξερω. Εμαθα ομως οτι το ξερει ενας φυλαρχος των Ζουλου
Τι να κανει ο Γαλατσιωτης, πουλαει κατι μετοχες που εχει, ψαχνει 2 μηνες στην Αφρικη των Φυλαρχο, τον βρισκει
-Μεγαλε Γκαπα Γκουπα, μηπως ξερεις το νοημα της ζωης?
-Γκαπα Γκουπα ντεν ξερει νοημα ζωης. Γκαπα Γκουπα εμαθε υπαρχει Σαμανος Τσεγιεν στο Τεξας ξερει νοημα
Απογοητευμενος ο τυπακος, πουλαει ενα εξοχικο και φευγει για το Τεξας να ψαξει τον Σαμανο. Τελικα τον βρισκει
-Καθιστε Βισωνα, μηπως ξερεις το Νοημα της Ζωης?
-Ουγκ, χλωμο προσωπο. Νοημα Ζωης ουγκ ξερω. Αλλα υπαρχει μαυρο προσωπο, Σουφι σε Ινδια, ξερει Νοημα. Ουγκ
Τρελαμενος ο τυπακος, πουλαει και το σπιτι του, παει στην Ινδια να βρει τον Σουφι. Τον βρισκει τελικα και τον ρωταει
-Ωωωωωωμ! Μεγαλε Σουφι Αχμαντιρλανταντα, μηπως ξερεις το Νοημα της Ζωης?
-Αχμαντιρλανταντα ντεν ξερει αλλα ξερει Ελληνα φιλοσοφο που ζει στην Παρνηθα
Οχι ρε γαμωτο! λεει ο τυπακος, και τον ειχα διπλα μου.
Γυρναει στην Παρνηθα, ψαχνει εδω, ψαχνει εκει, βρισκει τον φιλοσοφο.
Δηλαδη τι φιλοσοφος, ενας μουσατος ρακενδυτος ηταν που καθοταν και την επινε
- Πες το ρε μαγκα (και τραβαει τζουρα)
- Αδελφε, εχω γυρισει τον κοσμο για να βρω το νοημα της ζωης. Μπας και το ξερεις?
- (Τζουρα)....το ξερω...
Πανικος! Πωπω! Ξερει το νοημα της ζωης
- Και ποιο ειναι καλε μου ανθρωπε?
- Το βλεπεις εκεινο δεντρακι?
- Ναι, ναι, ναι
- (Τζουρα)...αυτο ειναι το νοημα της ζωης
- ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΩΤΑ, ΡΕ $%^&* που εφαγα τον κοσμο και μου λες τετοια πιπα. Και γιατι να ειναι το δεντρακι και να μην ειναι...εκεινο το ρυακι.
- (Τζουρα)...λες να ειναι το ρυακι?
Ώπα αδερφέ, τι ζόρι τραβάς με τη ΓΑΛΑΤΣΑΡΑ; :cbrnt:
/care
Δεν αντιγράφει πρωτότυπο υλικό που δημιούργησαν οι καταπληκτικοί κωμικοί του φόρουμ, στην καλύτερη απλώς τον διευκολύνουμε που έχουμε ένα thread με όλες τις μαλακίες ανέκδοτα μαζεμένες. Σκασίλα μου αν τα χρησιμοποιεί για να τα λέει σε φίλους του ή για να βγάλει κανά λεφτό παραπάνω, εφόσον δεν χρησιμοποιεί πνευματική ιδιοκτησία (μπλιαχ) δική μου ή κανενός άλλου χρήστη.
ενω αλλιως θα επρεπε.
στάθη χρόνια πολλά, απ' τον μοράλες
το ER περιμενε ο παναγιωτοπουλος και ο καθε παναγιωτοπουλος για να βρει ανεκδοτα να πλουτισει
ε ρε μαλακιες
ναι αλλά όταν λέει "πνευματική ιδιοκτησία (μπλιαχ)" ο deggial τι εννοεί με το "μπλιαχ"?
ξέρω γω; οτι δε του αρέσει η γεύση της;
Spoiler
Πω ρε μαλάκα, πόσο κόμπλεξ τελικά εδώ μέσα. Στάθη, στ'αρχίδια σου. Και χρόνια πολλά!
Ένας άντρας μπαίνει στο αγαπημένο του εστιατόριο και κάθεται στο συνηθισμένο του τραπέζι. Ρίχνει μια ματιά γύρω του και βλέπει μια πανέμορφη γυναίκα να κάθεται σ'ένα κοντινό τραπέζι. Η γυναίκα είναι μόνη της. Ο τύπος φωνάζει το γκαρσόνι και του ζητά να στείλει στη γυναίκα το πιο ακριβό μπουκάλι σαμπάνιας που έχει και σκέφτεται ότι αν η γυναίκα δεχτεί το μπουκάλι, τότε θα δεχτεί και τα περαιτέρω...
Το γκαρσόνι πηγαίνει το μπουκάλι στην ωραία κυρία:
- Εκ μέρους του κυρίου, της λέει και τον δείχνει.
Η γυναίκα κοιτάει ψυχρά τον τύπο, κοιτάζει και το μπουκάλι, και τελικά αποφασίζει να στείλει ένα σημείωμα στον κύριο, πάντα μέσω του γκαρσόν.
Ο άντρας διαβάζει το σημείωμα, που λέει:
«Για να δεχτώ τη σαμπάνια σας, θα πρέπει να έχετε μια Μερσέντες στο πάρκινγκ σας, ένα εκατομμύριο δολάρια στην Τράπεζα και 20 εκατοστά στο παντελόνι σας».
Αποφασίζει λοιπόν να της απαντήσει και δίνει ένα νέο σημείωμα στο γκαρσόνι, να το πάει στην ωραία γυναίκα. Το σημείωμα λέει...
«Όσον αφορά το αίτημά σας, θα μπορούσα να πουλήσω την Ferrari Modena 360 και την BMW 850 που έχω, για να μου μείνει μόνο η Mercedes 600 SEL στο πάρκινγκ. Επίσης, θα μπορούσα να επενδύσω ή και να ξοδέψω τα 2 από τα 3 εκατομμύρια δολάρια που έχω στο λογαριασμό μου. Αλλά... ακόμη και για μια γυναίκα τόσο υπέροχη όσο εσείς, δεν θα έκοβα 5 εκατοστά....
Υ.Γ. Παρακαλώ να μου επιστρέψετε τη σαμπάνια μου.»
για να μαθαίνεις
-η γάτα δε κάνει να τρώει φασόλια.
-γιατί?
Spoiler
και γαμω τα ανεκδοτα ριντιμερ ειδικα οι 20 μουτζες το καναν πολυ πιο αστειο
Στάθη, εάν τολμάς και προκαλείς την τύχη σου πες ανέκδοτο του Redeemer στην εκπομπή.
ακομα καλυτερα παρε τον redeemer στην εκπομπη να ζευγαρωσεις την σαρδελα
Now Exploding In Shaigon στο Ράδιο Αρβύλα θα δούμε ποτέ;
Ή τσάμπα το δίνουμε το υλικό του Στάθη...
:teddy:
Φτάνει μας πρήξατε τα αρχίδια με τον στάθη.
Πείτε κανά ανέκδοτο.
sry αν έχει ξαναειπωθεί.
4 τύποι στην έρημο, έχουν 2 μέρες να πιουν νερό, ξερνάνε κάθε 2η ανάσα από την ταλαιπωρία, χάλι μαύρο γενικά. Λίγο πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή, σκάει λιμουζίνα δίπλα τους, κοκαλώνει, κατεβάζει ένας τυπάς το παράθυρο κ λέει:
-Εσύ, εσύ και εσύ!!
-Εγώ? (λέει ο 4ος)
-Άντε και συ!
Spoiler
και συ.
Ειναι μια παρεα 4-5 σ'ενα μπαρ και ψαχνουν για γκομενακια ρε παιδι μου. Γυρνανε απο δω, γυρνανε απο κει, τιποτα. Ξαφνικα σηκωνεται ενας και λεει "κουλ, αφηστε το πανω μου". Βγαζει απο την τσεπη του ενα μπουκαλι κακαο, πινει δυο γουλιες και ξαφνικα εμφανιζονται 2 βυζαρουδες 40αρες με ψιλοτακουνα, καθονται στα γονατα τους, τριβονται, μπλαμπλα, φικιφικι.
Βγαινουν το επομενο βραδυ ξερωγω, παλι τα ιδια. Ξηρασια. Σηκωνεται παλι ο τυπος, "το χω", βγαζει το μπουκαλι με το κακαο, πινει δυο γουλιες, σκανε μυτη 3 τυπισσες στα 35 τους, μινι φουστιτσα, ταγερακι, κυριλε αλλα σεξυ, καριεριστριες σκυλες σεξουλιαρες, τους πλησιαζουν, λενε δυο κουβεντες και καρφι στην τουαλετα για κινκι στιγμες.
Βγαινουν το επομενο βραδυ, πανε σ'ενα μπαρακι, τιποτα απο γυναικες. Κλασσικα σηκωνεται ο αλλος, βγαζει το κακαο, πινει και απο το πουθενα μια παρεα απο 40αρες τους πλησιαζει, τους χαϊδευει και τους παιρνει παραπερα να τους μαθει τα μυστικα του ερωτα. Αφου ανακτησουν τις δυναμεις τους, γυρναει ο ενας στον αλλο:
-Ρε, τι πινει ο αλλος και ερχονται ολα αυτα?
-Δεν ειδες?
.
.
.
Spoiler