Kαλα αυτο με το παςς τη βλακεια ειναι? Νομιζα οτι ειναι σα το cerberus net του mass effect 2, αλλα ηρθε σημερα απο ζαβι και δεν ειχε τιποτα μεσα.Χλωμο να δωσω 10ε για αυτο και χ ευρω για τις cases...
Printable View
Kαλα αυτο με το παςς τη βλακεια ειναι? Νομιζα οτι ειναι σα το cerberus net του mass effect 2, αλλα ηρθε σημερα απο ζαβι και δεν ειχε τιποτα μεσα.Χλωμο να δωσω 10ε για αυτο και χ ευρω για τις cases...
αν δώσεις 9 ευρώ για το πασσ εχεις μέσα ολα τα cases που εχουν βγει και θα βγουν (4 συνολο) + κατι κουστουμια και κάτι challenges. είναι όλα τα dlc που θα βγουν μαζεμένα σε ειδική προσφορά αν το πάρεις μέχρι τις 14
να σου πω,αυτο το rockstar pass ισχυει και για αλλα R παιχνιδια;ή μονο για το noire?
εεε μονο για νουάρ ρε
τα 2 cases που ήταν exclusive στα preorders,2 που θα βγουν τώρα σε μορφή dlc και τα suits, badges κτλ. συνολικά μπορείς να κοιτάς σε 5-6 ώρες dlc με replay value στα 9 ε
επισης θα ποστάρω στο σχετικό τοπικ σύντομα απλά εχει ενα τελείως προβληματικό save system το παιχνίδι και με έχει στείλει πίσω στην αρχή για τρίτη φορά
γιατι ρε;σωζει καθε τρεις και λιγο,πως το χανεις;
edit:ειχα την εντυπωση οτι το rockstar pass θα ηταν κατι σαν το psplus,δλδ discounts σε rockstar dlcs κτλ
όταν κανεις replay case σε αναγκάζει να κάνεις overwrite ένα παλιό σου save με το παιχνίδι να μην σου δίνει πολλά saveslots.
ουσιαστικά έφτασα ένα βήμα πριν το τελος (τέλειωσα την 20η από τις 21 cases) αλλά επειδή ένιωθα πως έχανα πράγματα (είτε από κακές επιλογές σε cases, είτε από σεναριακές λεπτομέρειες εδώ και κει) το ξαναξεκίνησα απ'την αρχή επαναλαμβάνοντας παράλληλα διάφορες αποστολές που τα σκάτωνα. ε με τα πολλά και με τα λίγα, νόμιζα πως εφόσον είχα βγάλει την 20η το arson file στο μενού είχε βγάλει και το φινάλε αλλά πήρα το μπούλο και έχασα με overwrite το progress μου μέχρι τότε.
τώρα θα το ξαναξεκινήσω (τρίτη φορά ε) και θα πάω για τα dlcs, achievements και ότι αλλο μπορώ αλλά με το πάσσο μου. αυτός ο brendan γαμήθηκε στο γράψιμο πάντως, μιλάμε για 4 βασικά subplots + πόσα ξεχωριστά επεισόδια
Γιατί να μην κανεις πολλά playthrough, το καθένα με τα δικα του λαθη? Το ίδιο δεν θα σου έβγαινε σαν χρόνος;
οχι. γιατί ξεχνάς πολύ συχνά τι έκανες στα interogations και βολευει να εχεις πρόσφατο το case για να δοκιμάσεις διαφορετικα πράγματα.
εδώ κατάφερα να κάνω μερικές φορές το ίδιο πράγμα ξανά κ ξανά γιατί απλά μου φαινόταν λογικό (ενα ακόμα μικροπρόβλημα του game το πόσο παραπλανητικό μπορεί να γίνει και πόσο πρέπει να μπεις στο μυαλό του δημιουργού παρά στον αυθορμητισμο μιας κατάστασης) οοπότε σε 20+ ωρες game με τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες και υποθέσεις πρέπει να έχεις μνήμη ελέφαντα για να μην την πατήσεις
Ρε αντε πΑγαινε να κάνεις κανενα σκοπέτο να'ουμε :!:
ασε μας ρε ναυτη
Spoiler
Ψάρακας, ουτε ειδικότητα δεν έχει, και είναι και μισή στολή. Αναφορά :!:
lol
αυτή η ιστορία με τα surveys που σε πληρώνουν παίζει? ή μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία μόνο και μόνο για τα e-mails?
σε καποιες περιπτωσεις παιζει αλλα ειναι τρελο χασιμο χρονου, δεν αξιζει να ασχοληθεις
υπαρχουν πολλα σαιτ, μπορει να ειναι μπορει και οχι, δεν ειπα οτι ολα ειναι κομπλε
προφανως και για τετοια περιπτωση λες αλλα και παλι δεν...με τιποτα
βρήκα αυτό για τα surveys, μόλις το μελετήσω καλά , θα ανοίξω τόπικ ναουμε
metal gear solid 2,3,peace walker hd remastered για 360/ps3 συντομα λεει
Τι σύντομα; Δεν υποτίθεται πως θα το έκανε για του χρόνου που θα ειναι η 25η επετειος;
χτες το ανακοινωσε ο κοτζιμας απο twitter αν δεν κανω λαθος.soon λεει.
http://shogungamer.com/sites/default...e%20header.jpg
1. Right click on desktop to create a new Folder.
2. Name the folder as:
GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
3. ???
4. ΠΡΟΦΙΤ!!!!!!
Λαστ γιαρ.
kleidwthike to aplo offtopic?
mipws mporei kapoios na vapsei mavro auto?
I fear them... NOT!
Kαι
http://www.youtube.com/watch?v=Dg5JNL99308
:touched:
πρεπει να κανει ολοκληρο αφιερωμα στο warcraft 3, υπαρχουν απειρα γαματα quotes
Όποιος έχει ένα χειριστήριο σέγκα μέγκα ντράιβ και παιχνίδια παρακαλείται να αναφέρει εδώ.
Ρε μαγκες το fable 3 τι λεει?Αξιζει χαραμισω ποσα gb απο τον σκληρο?Το 1 ηταν επικο ,το 2 μου ειχε αφησει πικρη γευση και δεν το τελειωσα για καποιο λογο που δεν θυμαμαι.Το 3 εχει καλες κριτικες απο'τι βλεπω.
Για μένα είναι χειρότερο από το 2 (το οποίο μου άρεσε αρκετά) αλλά και πάλι, είναι Fable οπότε ξέρεις τι να περιμένεις πάνω κάτω. Επίσης, χωρίς να σποιλεριάσω, από ένα σημείο και μετά είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα.
Poly endiaferousa "synenteu3h" (more like dialogos alla tespa.)
http://www.gameinformer.com/b/featur...interview.aspx
τι Dimmu Borgir ρε παιδάκι μου
Linux: χρειάζεσαι 4 ώρες ώστε να κάνεις έναν εκτυπωτή να δουλέψει αλλά μετά νιώθεις ότι το κέρδισες με το σπαθί σου.
ξεκινησε η beta του uncharted 3 ε
Πιο ανουσιο παιχνιδι εβερ
Το facebook της google...ανοιξε η beta.
http://www.google.com/+/learnmore/
Ακόμη δεν έχω συνηθίσει αυτή τη μαύρη μπάρα πάνω στις υπηρεσίες της Google. Μια χαρά ήταν πριν. :(
Κατά τα άλλα, το Google+ φαίνεται πολύ καλό, κυρίως γιατί έχει υποστήριξη για ομάδες φίλων εξ' αρχής.
windows 7 service pack 1 και μαντέψτε τι χρειαζόμαστε εμείς οι πειρατές?
...entit : μαλακίες , ο Η. έχει δίκιο , δεν ξέρω τι έβαλα σήμερα και ήθελε πάλι reactivation
αν πειράζει που το έβαλα το λινκ πείτε μου να μην το ξανακάνω!Code:http://pastebin.com/Ci9MQBU8
Οι οδηγίες είναι δικές μου, ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ :pink::pink::pink: