locust o shaman?
mits η μοναδικη rp-pvp guild που ειχαμε στον σερβερ (στα 70 βεβαια αυτα) εφυγε και πηγε στον Ravenholdt(αν λεει κατι αυτο,δεν εχω ασχοληθει με rp)
Printable View
locust o shaman?
mits η μοναδικη rp-pvp guild που ειχαμε στον σερβερ (στα 70 βεβαια αυτα) εφυγε και πηγε στον Ravenholdt(αν λεει κατι αυτο,δεν εχω ασχοληθει με rp)
τον εχω ακουσει τον σερβερ, rppvp και αυτος.
θα δουμε.
είστε κάπου όλοι σε ένα σέρβερ εδώ? λόκαστ αμπρούτζι κλπ?
shattered halls eu,αν και κανω ενα break εδω και 2-3 βδομαδες μεχρι δε ξερω ποτε
μέχρι το εξπάνσιον υποθέτω ή λόγω εξεταστικής?
μαλάκες πιστεύω στη μπλιζαρντ. είδα σε φωτό τους χώρους εργασίας. αν δεν φκιάξουν κάτι ούμπερ που θα δώσει νέα πνοή στο παιχνιδάκι θα είναι παντελώς άχρηστοι.
κάτι paths κάτι τέτοια διάβασα και γούσταρα. ντάξει το επόμενο θα κόβει το ίντερνετ στα δύο
αλλά μέχρι το 2010φεύγα πρέπει να γίνει κάτι εκτός αν το σέρνουνε για εύκολα λεφτά.
δεν μπορώ να χωνέψω ότι πρέπει να πληρώνω για κάθε εξπάνσιον όσα πλήρωσα για την υπερπαραγωγή που λέγεται άζεροθ.
Δεν είναι world events αυτά ρε, είναι seasonal. :P
To brewfest άντε και το winter veil είναι τα μόνα που αξίζουν, αν και το περσινό μπρούφεστ ήτανε fail. Αλλά το harvest; Αυτό δε το λες καν event.
Ε οκ υποτίθεται πληρώνεις και τα επόμενα patches, η τιμή θα ήταν απολύτως λογική πάντως αν με κάθε exp έδιναν κι ένα μήνα δώρο. Αλλά πουλάνε, χεστήκανε.Quote:
δεν μπορώ να χωνέψω ότι πρέπει να πληρώνω για κάθε εξπάνσιον όσα πλήρωσα για την υπερπαραγωγή που λέγεται άζεροθ.
τα achievments θελω ρε παιδι
παντως νομιζω στη καρτελα world event τα γραφει,βαριεμαι να κανω login
Tελευταιο πρηξιμο.
μετα το φορματ, αναζητησα drivers απο δω κι απο κει και βρηκα σχετικα γρηγορα κι ευκολα (οπως αναμενοταν) τους drivers καρτας γραφικων.
εχω μια NVidia GForce7600GT και βρηκα αυτους τους drivers απ το σαητ
http://www.nvidia.com/object/winxp_190.62_whql.html
οι οποιοι οπως λεει ειναι για ολη την "7 σειρα". Δεν εχει συγκεκριμενους για καθε μοντελο, απλα το παει με "σειρες" 5,6,7,8 κ.ο.κ.
το θεμα ειναι οτι εγκαθιστωντας αυτους, ολα δειχνουν οκ στο πισι ΕΚΤΟΣ απο οταν βαζω WoW οποτε η αρχικη login οθονη δειχνει σαν χαλασμενη τηλεοραση με λιγες παρεμβολες και τα κειμενα της δεν απεικονιζονται ολα σωστα, λες και χαλαει η οθονη σου την ωρα που μπαινεις εκει.
Τι λετε οτι ειναι?
υ.γ. δεν εχω χρηματα στο ακκαουντ τωρα, οποτε δε μπορω να δω πως ειναι In-game. Απο αυριο αυτο. Ομως κατι δεν παει καλα.
7600γτ ειχα και γω μεχρι λιγο πριν βγει το pre-wotlk patch
απο τοτε δε τη παλευε και πολυ και αλλαξα καρτα...μπας και δε το σηκωνει καν πλεον;
2-3 φορες παντως ειχα προβληματα με τους ντραιβερς τους τελευταιους απο εν βιντια...(7600GS εχω)
κατεβασε παλιοτερους ντραιβερς και θα εισαι οκ
@Abruzzi, οχι δεν εχει θεμα, παλιοτερα το επαιζε υπερβολικα ανετα για να πιστεψω οτι ξαφνικα δεν, ασε που οταν εφαγα το ban, 5-6 μηνες πριν, το WOTLK ειχε ηδη βγει και επαιζα κανονικα (με BC account)
@Τζακ Δε Ριππερ. Xμ. Σωστο. Που τους βρισκουμε ομως? ας ψαξουμε.
Μέχρι το Μάιο που είχα το παλιό pc έπαιζα με 7600GT μια χαρά.
Μιτς είπες πως δεν έχεις παίξει και έρχεσαι από φορμάτ, video settings (δεξιά στο Login screen) πείραξες; Την 1η φορά που ανοίγεις το παιχνίδι ξεκινά με τα minimum σε κάτι αναλύσεις 800χ600 και ακόμα και οι γραμματοσειρές φαίνονται σκατά. Φτιάχ'τα
αναλυση 1024, multisampling 1x
αυτες εχω αυτη τη στιγμη.
http://downloads.guru3d.com/
an thymamai kala apo dw