Giati den to anevazete 8essalonikh?
:tease:
Printable View
Giati den to anevazete 8essalonikh?
:tease:
Χοροστάσιο. :PQuote:
Originally Posted by Raven Lord
:gay:
:P
Xorostasio = Gay
MPHKE H DSL RE MOUNIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
sto gkwlo sou :evil: :evil: :evil:
[quote=The_Painless][quote="Accident _Of _Birth":2xq8wp2i][quote="The_Painless":2xq8wp2i]Μια καλή heavy φωνή έχει. Μόνο στο studio όμως.Quote:
Originally Posted by "Accident _Of _Birth":2xq8wp2i
Edit: χμμ....[/quote:2xq8wp2i]
Μπορεί να μου φαίνεται τόσο γαμάτη επειδή τώρα την παρακολουθώ προσεχτικά αλλά είναι ε...[/quote:2xq8wp2i]
Ok, άκου Tarot τότε αν και δε θα σου αρέσουν.[/quote:2xq8wp2i]
Χεχ , μου άρεσαν :|
aftos pou lete einai h andrikh fwnh twn nightwish?giati mou fenetai ligo tratzikistan h fwnh tou,dld adiaforh. :shock:
Ναί , εμένα με αρέσει , μάλλον μόνο σε μένα εQuote:
aftos pou lete einai h andrikh fwnh twn nightwish?giati mou fenetai ligo tratzikistan h fwnh tou,dld adiaforh.
nai,mallon eisai kakogousth,sorry e.
Για άλλο ένα βράδυ διαπίστωσα ότι όσοι λένε, το gin tonic είναι το έσχατο στάδιο του αλκοολικού, έχουν γαμημένο δίκιο.
Επίσης, κατάλαβα ότι σχέδια τύπου, "θα πάω αλλά θα φύγω στις 2 και θα πιω μόνο μπυρίτσα", είναι τουλάχιστον γελοία.
Επιτέλους μίλησα με Raven Lord ( :) ), χάρηκα που μου συστήθηκε ο Ithilmir και πρόλαβα τον διασυρμό της επομένης μιλώντας με τη σειρά μου στον θεό Mitsman ( :D ).
To πρόγραμμα ήταν πάλι :dfinger: ειδικά το κουπλέ Spiritual Beggars/Grand Magus! :headbang2:
Kαλά ρε μαλάκες ιδιοκτήτες του Jasmin...! Γιατί δεν βάζετε τον Πάνο Παρασκευή η Σάββατο να παίζει αυτά που παίζει την Τετάρτη, να σχηματιστεί ουρά ως τη Μιχαλακοπούλου;;;
YΓ: Αν θυμάμαι καλά ήπια 6 gin tonic και μερικά σφηνάκια...και δεν είμαι αλκοολικός,οk;
O Μitsman δυστυχώς δεν πραγματοποίησε την απειλή του να μας φέρει τσίπουρο...Raven και στη Ρούμελη πίνουν τσίπουρο! :D
Quote:
Originally Posted by Inside Charmer
Μα.....χαχαχα νομιζα οτι δε θελατε οταν σας ρωτησα!! Που να ξερω εγω οτι εχετε γινει λιαρδα και λεγατε οτι να ναι χαχαχαχα.... Ειχαμε γεμισει ενα ποτηρι νερου τιγκα στο τσιπουρο και παιρναμε τζουρες ενας ενας...ειχε αρκετο.....δε καταλαβα οτι δε θελατε....αλλιως σιγα μην εχανα ευκαιρια να σας κανω ενα με το χωμα..
ΘΕΛΑΜΕ! :)Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Από την άλλη, θα έπρεπε να φέρω γερανό για την Estelle μετά... :rofl:
Καλα. Θα σας φτιαξω νεξτ ταημ. Δε μου γλυτωνεις μικρο αλκοολικι. Μαζι με την Προστελλε, τη χαρα του μωρου.
ouf sapila,molis gyrisa apo 4hmero se ena xswrio konta xania kai exw 3enerwsei TA KERATA MOU