η φωνη ρε πουστη μου αυτη,μεγαλωνει μεγαλωνει γερα φρικια:touched:
Printable View
η φωνη ρε πουστη μου αυτη,μεγαλωνει μεγαλωνει γερα φρικια:touched:
Λοιπόν, για τα όσα ειπώθηκαν περί Keeper II: Καλό και χρυσό. Eιδικά αν η δισκοθήκη σου φτάνει με το ζόρι τα 100 κομμάτια, τότε ακόμη καλύτερα! Εννοείται ότι ξεφτιλίζει Edguy, Heavenly και λοιπά ανέκδοτα.
Ο Warlord, ωστόσο, νομίζω ότι έχει στο νου του και τα υπόλοιπα γερμανικά της περιόδου 84-89, όπως Atlain και Midnight Darkness... REAL METAL που θα 'λεγα και γερο-Fenriz!!! Ε, μπροστά σε αυτά το Keeper ΙΙ δεν είναι και τόσο τεράστιο.
ΣΤΟ ΚΑΛΟ, STONER!!!
:wave:
:-D:-D:-D
sopedos
Το "αφήνω" εδώ για Razor...
κάτι λίγο_πιο_υπερβατικό ας πούμε.
Πολύ σωστά τα λέει εδώ ο φίλτατος Ra Pariah.Quote:
Λοιπόν, για τα όσα ειπώθηκαν περί Keeper II: Καλό και χρυσό. Eιδικά αν η δισκοθήκη σου φτάνει με το ζόρι τα 100 κομμάτια, τότε ακόμη καλύτερα! Εννοείται ότι ξεφτιλίζει Edguy, Heavenly και λοιπά ανέκδοτα.
@ ford, fandango & koiliasamprela:Quote:
Να πω, τα Rise and Fall, Dr. Stein και I Want Out χαζά τραγουδάκια, πάει στο διάλο, αφού έχετε αγγούρι στον ποπό και δεν μπορείτε να τα ανεχτείτε...
Να μου πεις χαζά τραγουδάκια και smurf metal τα Eagle Fly Free, March of Time, We Got the Right, Keeper of the Seven Keys (και τα σύγχρονά τους Save Us και Savage), ενώ το Keeper I είναι δισκάρα (και τόσο διαφορετικό άλλωστε), ε, όχι, κάτι δεν πάει καλά κύριε.
Λοιπόν το ΙΙ είναι... ΙΙ. Προηγήθηκε το Ι που είναι μνημείο στο είδος του, περιέχει μερικά από τα καλύτερα heavy metal songs ανεξαρτήτως genre, η μπάντα έχει ξεκάθαρο όραμα και στόχο (να γίνουν οι νέοι mainstream Metal Gods) και τα καταφέρνει αφού έχει τρελή έμπνευση και γενικά όλο το πακέτο (μα πως τα λέω έτσι, θα πάω να γίνω κριτής στο xfactor). Μέχρι και η μπαλάντα και το χιτάκι (χιτάρα = future world) του δίσκου ξεχειλίζουν από έμπνευση.
E το ΙΙ είναι... το ΙΙ. Είναι κόπια του Ι (δείτε πως εξελίσσονται οι δύο δίσκοι με την ινστρουμένταλ εισαγωγούλα - καπάκι γρήγορο euro power - καπάκι mid tempo - και συνεχίζει ακριβώς έτσι μέχρι το τελευταίο μεγάλο σε διάρκεια τραγούδι). Επειδή είναι ... το ΙΙ, δεν είναι τόσο φρέσκο και εμπνευσμένο όπως το ... Ι. Η μπάντα έχει τεράστιες δυνατότητες αλλά επιλέγει συνειδητά να βάλει στον φούρνο μικροκυμάτων το Ι για ξαναζέσταμα. Δε λέω ότι όλος ο δίσκος είναι χάλια, αλλά έχει 3 πάρα πολύ καλά κομμάτια στο στυλ του Ι και σαφέστατα κατώτερα και πιο ραφιναρισμένα από τα αντίστοιχα του Ι (eagle fly free, We got the right, keeper), 2 φιλερς - καλούτσικα (march of time, you always walk alone), 2 χιτάκια αστεία (i want out, dr stein) και το τραγικό rise and fall.
Στιχουργικά οι helloween από τη πρώτη τους στιγμή αστείοι είναι (δεν είναι προσβολή αυτό, τεράστιες heavy metal μπάντες είναι αστείες στιχουργικά και καλά κάνουν, heavy metal παίζουν, δεν κατεβαίνουν για μεσσίες της ανθρωπότητας ή διδάκτορες ψυχολογίας). Στο ΙΙ είναι μεγενθυμένη η κακογουστιά και το "χιούμορ" τους σε σημείο που εμένα αρχίζει να με ενοχλεί.
Τέλος το να θεωρείται το ΙΙ τεράστιος heavy metal δίσκος είναι γελοίο. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε ιδιαίτερα αυτό, απλά να υπενθυμίσω ότι κυκλοφόρησε το 1988. Δηλαδή την ίδια χρονιά με τα Operation: Mindcrime, Thundersteel, Digital Dictator (Vicious Rumors), Transendence, 7nth son, Hittman, Gargoyle, No Exit, Dominator (Cloven Hoof), Black Death (Brocas Helm), Out of the Abyss (τιπαναπειποιων), Kings of Metal, And Justice for all, Master Control (Liege lord), Leatherwolf II, the second coming (attacker αλλά και Lord) και παρα πολλά άλλα. Ούτε καν στα καλύτερα της χρονιάς δεν είναι το ΙΙ.
και για να είμαστε ον τοπικ, από το 1988:
http://www.youtube.com/watch?v=du9UkLxe7CA
:pink:
to mpoulo kyrioi.