αμνήζιακ αν δε σταματήσεις τις ντροπές, τις δικαιολογίες-σεντόνια και τα "αν έκανα μαλακία πείτε να το βγάλω" για κλασικές περιπτώσεις βλάβης βγαίνεις από μοντερέιτορ
Printable View
αμνήζιακ αν δε σταματήσεις τις ντροπές, τις δικαιολογίες-σεντόνια και τα "αν έκανα μαλακία πείτε να το βγάλω" για κλασικές περιπτώσεις βλάβης βγαίνεις από μοντερέιτορ
θελει μια σιδερενια γροθια σε τετοιο ποστο.
όχι έλα ρε μη φύγεις
Ναι, να τους αφήσετε να σπαμάρουν όσο γουστάρουν. Πόσο μυγιάγγιχτοι θα γίνουμε δηλαδή; Θα αρχίσουμε να μπανάρουμε κόσμο επειδή χρησιμοποιεί προσβλητικό λεξιλόγιο; Ήδη μπανάρατε Φάηερστορμ για μερικές NSFW φωτό και ένα ιστορικό επίμονου χιούμορ που δε γούσταρε ο κόσμος. Το πρώτο είναι μαλακία μεν, αλλά λύνεται με ένα ιγκοράκι δε, το οποίο δεν καταλαβαίνω γιατί σνομπάρεις.
Μετά είπε ο κόσμος να μπαναριστεί Γιουλάη επειδή βρίζει στο τσατ. Βρίζει. Did you get leprosy? Και ενοχλητικός να γίνεται κάποιος για άλλους, ΤΙ ΜΠΑΝ ΓΑΜΩΤΟ, το νόημα του φόρουμ είναι να το κάνουμε σάνιτάηζ για μερικούς_έγκριτους_χρήστες;
Και το γαμάτο είναι που λέμε και για κανόνες. ΟΛΟΙ έχουν διασκεδάσει κατά καιρούς με φέηκ ακάουντς που έκανε κάποιος παπάρας ή μη στον ελεύθερό του χρόνο. Γιατί να κάνεις μπαν τον Ντέκαρντ Κέην; Επειδή το ΚΟΥΡΑΣΕ; Ποιος θα το κρίνει; Εγώ γούσταρα Trolololo να υπάρχει στο μπακγκράουντ, ακόμα κι αν δεν είχε τόσο γέλιο πια.
ΝΤΙΣΚΛΕΗΜΕΡ: Δε λέω ότι δε χρειάζεται να γίνει μπαν κανένας.
Άμα αρχίσουν και τα μπανς και μείνουμε μόνο με τους αμνήζιακς πάει, καήκαμε. Καλά δε λένε τελικά βρε παιδία ότι σε δύσκολους καιρούς τα ήθη... συντηρητικοποιούνται;!
Μην αγχώνεσαι, είσαι ο επόμενος.
Eimai me Harbinger of Deathse auto e.
οσο αντιαισθητικος κι αν μου φαινοταν ο φαϊερστορμ, κι εγω ειμαι με χαρμπινγκερ. και καλα, νταξ ο φαηερστορμ και νταξ η γιουλαη. εδω θελατε να μπαναρετε dhtdg~!
το λεγα και στο αλλο θρεντ, το μονο πραγμα που σωζει καπως το ηαρ πλεον ειναι η ΑΝΑΡΧΙΑ. τι μπαν και μαλακιες, ειμαστε σοβαροι.
ε καλά, εσύ νομίζεις ότι η αναρχία είναι το μόνο που σώζει το οτιδήποτε, your argument is invalid
edit: επίσης σβήσε κανα πμ, η σταυρούλα θέλει να σε ρωτήσει κάτι! εκτός αν πάμε όλοι μαζί για ρακόμελα το σκ
θα το εψηνα αλλα ειμαι σαμο μεχρι τις 7 οκτωβρη =/
raincheck;
(εσενα σου χρωσταω κι ενα παρτυ. σφαζομουν με την πρωην μου οταν μου εστειλες το μηνυμα)
αχαχα, ωραίος, απάντηση μετά από 2 μήνες και δέκα μέρες.
εμενα δε με καλει πλεον κανεις για ρακομελα και τετοια?με βγαλατε απο μοντ με ξεφτυλισατε (???) και δεν ανηκω πλεον στους ΓΑΜΑΤΟΥΣ?
ουφφφ
αποχωρω.
:maikl:
:dfinger:
βαριεμαι.